Tyśka) Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 Ohihi, jaki królewicz - śpi w pościeli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted February 25, 2020 Author Share Posted February 25, 2020 Najcudowniejszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 13 godzin temu, Moli@ napisał: Ja cały czas go nie rozpoznawałam. Dopiero tutaj, po układzie odrastających kłaków między oczkami i na czole, widzę że to Promyk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Nie ma wyniku badania poziomu hormonów tarczycy..., krew nie została wysłana bo niby pies był nakarmiony wrrrr podobno nie można było nikogo poinformować - brak numeru kontaktowego wrrrr. W karcie numer do WiosnyA jest też numer do mnie :(. Krew pobierała wetka z około 2 letnim stażem. Zagotowałam się..., w poniedziałek jedziemy jeszcze raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 1 godzinę temu, Moli@ napisał: krew nie została wysłana bo niby pies był nakarmiony wrrrr Jak to niby, to był nakarmiony, czy nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 29 minut temu, elik napisał: Jak to niby, to był nakarmiony, czy nie? Jadł dzień wcześniej około 17 kolację a krew była pobrana następnego dnia o 12 godzinie W dniu pobrania krwi nic nie dostał do jedzenia..., u nas nie stoją miski z karmą to nie miał możliwości nic wsadzić do dzioba bez mojej wiedzy. Tłumaczenie wetki jest dla mnie niezrozumiałe :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 To ja upierałabym się przy swoim, że sunia była na czczo. Rozbili fiolkę z krwią, czy co? A może jest jakieś medyczne wyjaśnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 5 minut temu, elik napisał: To ja upierałabym się przy swoim, że sunia była na czczo. Rozbili fiolkę z krwią, czy co? A może jest jakieś medyczne wyjaśnienie. Wetki która pobierała krew nie było w lecznicy..., w karcie jest tylko wpis o pobraniu krwi, wyniku nie znaleźli więc zadzwonili do niej. Powiedziała że coś tam się stało z krwią w trakcie obrabiania przed wysyłką a świadczyło że pies był nakarmiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 29 minut temu, Moli@ napisał: Wetki która pobierała krew nie było w lecznicy..., w karcie jest tylko wpis o pobraniu krwi, wyniku nie znaleźli więc zadzwonili do niej. Powiedziała że coś tam się stało z krwią w trakcie obrabiania przed wysyłką a świadczyło że pies był nakarmiony. Czyli trzeba będzie jeszcze raz zapłacić, bo jak udowodnić, że sunia była na czczo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 W dniu 25.02. na konto Promyczka wpłynęła kwota 20,00 zł do Dulska deklaracja II, Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 9 godzin temu, elik napisał: Czyli trzeba będzie jeszcze raz zapłacić, bo jak udowodnić, że sunia była na czczo. Będę musiała zapłacić za pobranie krwi (zapłacę - nie udowodnię że pies był na czczo) Krew nie została wysłana do laboratorium - za badanie na poziom hormonów nie trzeba płacić) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 3 godziny temu, Moli@ napisał: Będę musiała zapłacić za pobranie krwi (zapłacę - nie udowodnię że pies był na czczo) Krew nie została wysłana do laboratorium - za badanie na poziom hormonów nie trzeba płacić) No jasne, pies, nie sunia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Dzieńdoberek :) Na łapkach rudy, gęsty króciutki włos 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Witaj ślicznoto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Wczoraj tj. 3.03. na konto Promyczka wpłynęła kwota 20,00 zł od shoto deklaracja III Bardzo serdecznie dziękujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltimoore Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Poszło dla Promysia 30 zł stałej za marzec Wraz z głaskami :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Promyczek miał dziś ponownie pobraną krew na próbę tarczycową. Sprawdzono (po dwóch godzinach) pobrana próbka pojechała do badania. Wynik za 3 dni. Krew pobrano (wygolono rudy włos) na przedniej łapce. Te rude miejsca to króciutki ale bardzo gęsty włos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Dnia 19.02.2020 o 17:35, Moli@ napisał: Pobrano krew na poziom hormonów. Kupiłam tablety Koszt- badanie krwi + leki - około 220zł / zostanie wystawiona faktura na przelew Waga 9,5 kg Dnia 19.02.2020 o 19:02, elik napisał: Dzięki. Zrobię przelew jak tylko dostanę fakturę. Śliczny Promyczek :) Faktury nadal nie otrzymałam. i dopiero teraz, cytując Twój post, zauważyłam, że jest kwota za jaką zakupiłaś leki dla Promyczka. Myślałam, że należność za leki jest ujęta w fakturze z wizyty. Moja wetka tak robi dlatego myślałam, że faktura zawiera należność za całość porady. Może poproś żeby te ż tak robili. Zaraz zrobię przelew na Twoje konto za te leki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Dnia 8.03.2020 o 19:50, Baltimoore napisał: Poszło dla Promysia 30 zł stałej za marzec Wraz z głaskami :)) Dzięki :) Dam znać, gdy wpłynie na konto Promyczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Zaraz zrobię przelew na Twoje konto za te leki. Nie zrobiłam od razu, bo spieszyłam się na wizytę PA dla kota, a teraz zastanawiam się, czy za leki zapłaciłaś, czy może będą ujęte w fakturze za wizytę. Moli proszę powiedz co mam robić - przelew dla Ciebie na 50 zeta, czy czekać na fakturę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Faktury nadal nie otrzymałam. i dopiero teraz, cytując Twój post, zauważyłam, że jest kwota za jaką zakupiłaś leki dla Promyczka. Myślałam, że należność za leki jest ujęta w fakturze z wizyty. Moja wetka tak robi dlatego myślałam, że faktura zawiera należność za całość porady. Może poproś żeby te ż tak robili. Zaraz zrobię przelew na Twoje konto za te leki. Leki dopisane do faktury są (źle się wyraziłam) W piątek będę w lecznicy ( po wynik Promyczka), poproszę żeby wystawili fakturę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 9 minut temu, elik napisał: Nie zrobiłam od razu, bo spieszyłam się na wizytę PA dla kota, a teraz zastanawiam się, czy za leki zapłaciłaś, czy może będą ujęte w fakturze za wizytę. Moli proszę powiedz co mam robić - przelew dla Ciebie na 50 zeta, czy czekać na fakturę. Czekaj na fakturę. Jak płacę w lecznicy to wstawiam paragon i piszę że zapłaciłam gotówką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 7 minut temu, Moli@ napisał: Czekaj na fakturę. Jak płacę w lecznicy to wstawiam paragon i piszę że zapłaciłam gotówką Ok. To dobrze, że się spieszyłam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 13 minut temu, Moli@ napisał: W piątek będę w lecznicy ( po wynik Promyczka), poproszę żeby wystawili fakturę Przelewową i PDF na e-mail ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts