bou Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 26 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Witaj bou Zmienię, jak Alaska pojedzie do własnego domku!!! Zapraszam, zostań z nami, będziesz naocznym świadkiem metamorfozy suni... Jestem tu od początku...Cudna psina i ta zmiana wyrazu twarzy...(pysia).Ech... Quote
Havanka Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Alaska odżyła ! Już pięknie wygląda; oczy, pysio się śmieją, zaczyna interesować się tym, co sie dzieje dookoła, a przy tym wszystkim jest urocza, łagodna, jakby nigdy nie doznała zła od ludzi ! Quote
Tyśka) Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Nie ta sama sunia! Ktoś ją podmienił! :) Niesamowita metamorfoza! :) aż oczy mi się spociły! Quote
elik Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Niesamowita zmiana wyglądu, a zwłaszcza wyrazu pyszczka :) Szczęśliwa sunia :) 2 Quote
agat21 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Tylko durnie mogą marnować czas i pieniądze na jakieś naukowe wywody, czy zwierzęta czują, czy są inteligentne itp. - zawsze diabli mnie biorą, jak słyszę o kolejnych rewelacjach, że jakieś zwierzę okazało "ludzkie" emocje. Dla normalnych to oczywiste, że zwierzęta są często wrażliwsze od ludzi. Alaska tak pięknie pokazuje, jak inaczej się czuje w nowej sytuacji, wreszcie dobrej sytuacji :) 7 Quote
Aska7 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 I niech mi ktoś powie, że pies się po ludzku nie uśmiecha. Uśmiecha się : ) 1 Quote
Tianku Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Bedzie mial domek pocieche z Alaski przesliczna sunia i swietny charakter :) 1 Quote
Anula Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Jest cudna i ma cudny charakter.Musi trafić do bardzo dobrego ciepłego domu.Należy się jej to.Tak ogromnie się cieszę,że otrzymała pomoc po tylu latach odsiadki za niewinność,bez możliwości powąchania trawy,bez spacerów.U Murki pierwszy raz pochodziła sobie wolna,po ogrodzie i zapewne jest bardzo szczęśliwa. 1 Quote
elik Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 16 minut temu, Onaa napisał: Teraz sunia ma Nadzieję w oczach :). Nadzieję i radość :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 16 minut temu, Onaa napisał: Teraz sunia ma Nadzieję w oczach :). A to dopiero pierwszy dzień u Murki!!! Oj, coś mi się wydaje, że długo miejsca nie zagrzeje... Quote
Onaa Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Czasami tak niewiele potrzeba żeby wrócić do życia, 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 2 minuty temu, Kalai napisał: Śliczna dziewczyna, zmiana niesamowita:) A będzie jeszcze piękniejsza, jak futerko odrośnie, a szczególnie ta piękna kita!! Z tego co sie dowiedziałam od Murki, to sunia raczej zdrowa, tylko świerzb w uszkach, ale to już jest leczone. Odchuchamy, wypucujemy i fruuuu do swojego domku!!! Quote
lunarmermaid Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Jestem i ja u Alaski. Pięknie się sunia zmienia, po jednym dniu taki uśmiech! Cudo po prostu! Quote
Poker Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Ona ma tyle nadziei w spojrzenie. Kochana sunia, nie zawiedzie się więcej na ludziach. Quote
Alaskan malamutte Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 1 godzinę temu, lunarmermaid napisał: Jestem i ja u Alaski. Pięknie się sunia zmienia, po jednym dniu taki uśmiech! Cudo po prostu! Witaj i zaglądaj często do suni! Quote
Alaskan malamutte Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 57 minut temu, Poker napisał: Ona ma tyle nadziei w spojrzenie. Kochana sunia, nie zawiedzie się więcej na ludziach. Zadbamy o to, aby miała domek jak z bajki!!! Quote
Alaskan malamutte Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Dobranoc, śpij spokojnie śliczna sunieczko.. Quote
Onaa Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Zaglądam do Alaski :) z rana. Alaska może wreszcie tak dobrze i bezpiecznie się poczuć. Quote
dorcia2 Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 zaglądam do sunieczki , jak dobrze że udało się ją wyciągnąć ze schroniska i rozpoczyna nowe życie jednorazowo coś wpłacę bo stałymi jestem obładowana -poproszę o nr konta Quote
Tola Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Niesamowita metamorfoza i to po jednym dniu poza schronem! Sunia radosna, cudownie uśmiechnięta - wreszcie szczęśliwa - ona już wie, ze będzie tylko lepiej! Oczywiście trudno zapomnieć, ile życia zmarnowała w schronie i tego czasu jej nie wrócimy, ale teraz podarujemy jej wszystko, co najlepsze. Lady Alaska zaczęła właśnie lepszą część swojego życia 3 Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 16 minut temu, dorcia2 napisał: zaglądam do sunieczki , jak dobrze że udało się ją wyciągnąć ze schroniska i rozpoczyna nowe życie jednorazowo coś wpłacę bo stałymi jestem obładowana -poproszę o nr konta Witaj na wątku ślicznej Alaski!! Bardzo dziękuję za wsparcie i już podsyłam numer konta na PW Quote
Tola Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Mam nadzieję ze Alaska nie będzie mi tego miała ze złe, jak i tutaj zaproszę do jej schroniskowej koleżanki, która dzisiaj opuszcza schronisko Quote
Recommended Posts