malt_pk 0 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Witam, chciałabym zasięgnąć opinii o hodowli Maltańczyków For-Vander z Wrocławia. Czy może się ktoś wypowiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
malt_pk 0 Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 Witam, chciałabym zasięgnąć opinii o hodowli Maltańczyków For-Vander z Wrocławia. Czy może się ktoś wypowiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
Nando 0 Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Ja i moi znajomi kupiliśmy Maltańczyki. Hodowla domowa a pieski piękne. Rzetelna hodowczyni Quote Link to post Share on other sites
Włoszka 0 Posted February 5 Share Posted February 5 Witam chciałbym zasięgnąć opinii o hodowli For Vander? Quote Link to post Share on other sites
Włoszka 0 Posted February 5 Share Posted February 5 Witam ja mam pytanie na temat hodowli For Vander Quote Link to post Share on other sites
Włoszka 0 Posted February 5 Share Posted February 5 Czy ktoś ma pieska z tej hodowli mogę prosić jakieś zdjecia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts