Jump to content
Dogomania

Astra przekroczyła TM <*>Astra ma dom. Zbieramy na transport.Bezimienna??? Ależ nie - mam na imię Astra!. Samotna sunia czeka w kolejce po cud i prosi o pomoc.

Recommended Posts

Posted

Ja byłam dzisiaj w schronie po owczarka, który jechał do Warszawy, zabrałam ze sobą aparat, bo chciałam zajrzeć do bezimiennej i suni bez oczka, ale niestety - wszytskie psy były już zamknięte w boksach http://emoty.blox.pl/resource/brak_miejsca.gif

Mam nadzieję, ze po raz kolejny jak pojadę to już po sunię.

Posted
21 godzin temu, Tola napisał:

Ja byłam dzisiaj w schronie po owczarka, który jechał do Warszawy, zabrałam ze sobą aparat, bo chciałam zajrzeć do bezimiennej i suni bez oczka, ale niestety - wszytskie psy były już zamknięte w boksach http://emoty.blox.pl/resource/brak_miejsca.gif

Mam nadzieję, ze po raz kolejny jak pojadę to już po sunię.

4 godziny temu, Kalai napisał:

Zaglądam do dziewczyny, jest bardzo ładna po "obrobieniu" będzie z niej śliczny psiak.

Strasznie mało mamy deklaracji. Tak mi szkoda tej suni. Czwarta zima w schronie.

Posted

zagladam do biedusi

sercem tzrymam za wszystko najlepsze

Ciociu Jo

zapytalam na bazareczku moim dawno zakonczonym

kt teraz dopiero rozliczam

czy kupujace serca zgadzaja sie na przekazanie  pieniazeczkow cegieleczk

wybralam te bidunie

czeakm na odp drogich serduszek

bedzie choc kilkanascie zlociszkow

pieniazki mam juz wszystkie na koncie

czekam tylko na odpowiedz kochanych kupujacych

Posted

Jestem u suni, byłam już wcześniej, ale nie wiem, co napisać, zadeklarowałam się ostatnio u 4 nowych psiaków, nie mogę sobie pozwolić na kolejną stałą, przykro mi. Będę obserwować, zajrzę na bazarek dla suni - na razie tyle mogę :(

Posted
8 godzin temu, agat21 napisał:

Jestem u suni, byłam już wcześniej, ale nie wiem, co napisać, zadeklarowałam się ostatnio u 4 nowych psiaków, nie mogę sobie pozwolić na kolejną stałą, przykro mi. Będę obserwować, zajrzę na bazarek dla suni - na razie tyle mogę :(

8 godzin temu, agat21 napisał:

No i licytuję na bazarku imiennym :) Na propozycję Toli: Kofi :)

8 godzin temu, Anula napisał:

Jak Axel znajdzie domek,chętnie przeniosę deklarację na sunieczkę.Jest bardzo biedna.Czy wiadomo,kiedy by mogła opuścić schron?

Dziękuję, że jesteście. Niestety biednych psiaków jest dużo a nas mało.

Na razie nie ma jeszcze miejsca u Murki ale mam nadzieję, że niedługo będzie.

Byleby udało się zebrać deklaracje.

Posted
8 godzin temu, Aldrumka napisał:

ponieważ Ares ma juz dom, a ja przez gapiostwo nie wpłaciłam jemu - zadeklaruje tu 20 zł /mies i poproszę o numer konta

Bardzo dziękuję. Już wysyłam.