Jo37 Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Prawie dobę nikt nie zajrzał do suni. A ona tak czeka na naszą pomoc. Quote
Tianku Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Odwiedzam sunieczkę... Aresikowi się udało jej też się uda a może ktoś przeniesie deklarację Quote
Alaskan malamutte Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Prawie dobę nikt nie zajrzał do suni. A ona tak czeka na naszą pomoc. Asia, jesteśmy, zaglądamy do suni, tylko nie zawsze piszemy...Ja oferuję fanty na bazarek. Tyle na razie mogę... Quote
Tola Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Ja byłam dzisiaj w schronie po owczarka, który jechał do Warszawy, zabrałam ze sobą aparat, bo chciałam zajrzeć do bezimiennej i suni bez oczka, ale niestety - wszytskie psy były już zamknięte w boksach Mam nadzieję, ze po raz kolejny jak pojadę to już po sunię. Quote
Ambar Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Zaglądam do dziewczyny, jest bardzo ładna po "obrobieniu" będzie z niej śliczny psiak. Quote
Jo37 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 21 godzin temu, Tola napisał: Ja byłam dzisiaj w schronie po owczarka, który jechał do Warszawy, zabrałam ze sobą aparat, bo chciałam zajrzeć do bezimiennej i suni bez oczka, ale niestety - wszytskie psy były już zamknięte w boksach Mam nadzieję, ze po raz kolejny jak pojadę to już po sunię. 4 godziny temu, Kalai napisał: Zaglądam do dziewczyny, jest bardzo ładna po "obrobieniu" będzie z niej śliczny psiak. Strasznie mało mamy deklaracji. Tak mi szkoda tej suni. Czwarta zima w schronie. Quote
Nadziejka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 zagladam do biedusi sercem tzrymam za wszystko najlepsze Ciociu Jo zapytalam na bazareczku moim dawno zakonczonym kt teraz dopiero rozliczam czy kupujace serca zgadzaja sie na przekazanie pieniazeczkow cegieleczk wybralam te bidunie czeakm na odp drogich serduszek bedzie choc kilkanascie zlociszkow pieniazki mam juz wszystkie na koncie czekam tylko na odpowiedz kochanych kupujacych Quote
Alaskan malamutte Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 48 minut temu, Jo37 napisał: Strasznie mało mamy deklaracji. Tak mi szkoda tej suni. Czwarta zima w schronie. Sunia będzie benificjentem kolejnego bazarku, o jaki poprosiłam elik. Tyle na razie mogę Quote
Jo37 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 W moich bazarkach ona jest też beneficjentką . Nadziejko - bardzo dziękujemy. Liczy się każda złotówka. Quote
agat21 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Jestem u suni, byłam już wcześniej, ale nie wiem, co napisać, zadeklarowałam się ostatnio u 4 nowych psiaków, nie mogę sobie pozwolić na kolejną stałą, przykro mi. Będę obserwować, zajrzę na bazarek dla suni - na razie tyle mogę :( Quote
agat21 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 No i licytuję na bazarku imiennym :) Na propozycję Toli: Kofi :) Quote
Anula Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Jak Axel znajdzie domek,chętnie przeniosę deklarację na sunieczkę.Jest bardzo biedna.Czy wiadomo,kiedy by mogła opuścić schron? Quote
Jo37 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 8 godzin temu, agat21 napisał: Jestem u suni, byłam już wcześniej, ale nie wiem, co napisać, zadeklarowałam się ostatnio u 4 nowych psiaków, nie mogę sobie pozwolić na kolejną stałą, przykro mi. Będę obserwować, zajrzę na bazarek dla suni - na razie tyle mogę :( 8 godzin temu, agat21 napisał: No i licytuję na bazarku imiennym :) Na propozycję Toli: Kofi :) 8 godzin temu, Anula napisał: Jak Axel znajdzie domek,chętnie przeniosę deklarację na sunieczkę.Jest bardzo biedna.Czy wiadomo,kiedy by mogła opuścić schron? Dziękuję, że jesteście. Niestety biednych psiaków jest dużo a nas mało. Na razie nie ma jeszcze miejsca u Murki ale mam nadzieję, że niedługo będzie. Byleby udało się zebrać deklaracje. Quote
Alaskan malamutte Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 I ja zaglądam do sunieczki. Quote
Aldrumka Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 ponieważ Ares ma juz dom, a ja przez gapiostwo nie wpłaciłam jemu - zadeklaruje tu 20 zł /mies i poproszę o numer konta Quote
Jo37 Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 8 godzin temu, Aldrumka napisał: ponieważ Ares ma juz dom, a ja przez gapiostwo nie wpłaciłam jemu - zadeklaruje tu 20 zł /mies i poproszę o numer konta Bardzo dziękuję. Już wysyłam. Quote
Kejciu Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Chciałabym przeznaczyć 5 opakowań ciasteczek wątróbkowych ( każde po 200g i cena za sztukę 10zł ) nie wiem Asiu czy może dorzucisz do jakiegoś bazarku ? Quote
agat21 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Nieustanne kciuki za suńkę, wierzę, że coś dobrego zaraz się dla niej wydarzy Quote
Anecik Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Dzień dobry sunieczko bezimienna :) jeszcze Quote
Recommended Posts