Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nowe, zimowe fotki Funi :)

Domku, gdzie jesteś?

IMG_0427 (800x533).jpg

Szukam domku...

IMG_0431 (800x713).jpg

Taka jestem urocza, dlaczego nikt mnie nie chce?

IMG_0433 (800x724).jpg

Bywam też czujna:

IMG_0492 (800x533).jpg

I słodka, niewinna :)

IMG_0480 (800x533).jpg

• Upvote 1
Posted

Nie pamiętam, czy wstawiałam na wątek podsumowanie dotychczasowych wpłat dla suczek, dlatego zrobię to teraz:

350 zł - Forum Nasze Bassety (na leczenie suczek)
130 zł - Forum Nasze Bassety (na transport Katowice-Wrocław)
50 zł - Anna Sz. Kielce
20 zł - Beata Anna P. Bezrzecze
40zł - Agata S. Warszawa
20zł - Danuta P. Mory
20zł - Anna Sz. Kielce
255zł - dochód z mojego bazarku (Alina Fert)
157zł - dochód z bazarku ( Dogomania) Moniki O.
250zł - moja wpłata (Alina Fert)
190zł - opłata sterylizacji jednej suczki przez Fundację Ostatnia Szansa
190zł - opłata sterylizacji jednej suczki przez Fundację Animal Rescue Poland Sekcja Bassety

A oto zestawienie, jakie otrzymałam dzisiaj z hoteliku , stan na 30 listopada 2016r.:

Funia- 89 dni - 890 zł
Lunia- 37 dni - 370 zł ( adopcja w dn. 09.10.16 )
transport do weterynarza 15 zł ( 50 km )
-------
1275 zł

zapłacono 750 zł
----------

do zapłaty pozostaje 525 zł

W powyższym rozliczeniu nie została ujęta jeszcze kwota 62zł, którą przelałam w dniu 16.11. 2016r. (wyjaśniam to), co w sumie daje:

1275- 812zł = 463zł do zapłaty.

Bardzo proszę o pomoc w spłacie długu. Tym bardziej,że kolejny miesiąc pobytu Funi w hoteliku się właśnie rozpoczął...

Posted

https://www.olx.pl/oferta/sympatyczna-nieduza-suczka-funia-do-oddania-CID103-IDhFbTD.html#9b90813863;promoted

Sympatyczna, nieduża suczka Funia do oddania Kraków - image 8

znalazłam ogłoszenie Funi :D szukałam z myślą że wyróżnię, ale jest wyróżnione :) pomyślałam że za jakiś czas można dać to zdjęcie powyżej jako główne - najpierw zauroczyć mordką a później pokazać zgrabną sylwetkę :) (i może niekoniecznie zamieszczać zdjęcie gdzie szczeka... bo niby wiadomo że pies szczeka, ale ktoś może pomyśleć że szczekliwa czy coś...)

To zdjęcie poniżej jest megasuper:

IMG_0480 (800x533).jpg

Trzymam kciuki!

Posted

Dziękuję dziewczyny,że jesteście :) :) :) :)

I ,że mnie wspieracie. 

A propos szczekania Funi - jest szczekliwa, tak mówi hotelik... Tzn taka gosposia z niej, nic nie umknie jej uwadze, lubi wiedzieć co się dzieje na posesji :)

Odnośnie powyższego rozliczenia dowiedziałam się "od hoteliku",że te 62zł zostały wpłacone wetowi. Jeszcze nie dostałam odpowiedzi, za co. Mam nadzieję,że chociaż w lecznicy nie ma długu.

Do zapłaty za hotelowanie pozostaje więc 525 zł .

Posted
6 godzin temu, agat21 napisał:

Ala, czy wpłaty cały czas na konto Straży Dla Zwierząt czy jakieś inne?

Może być na konto Straży lub moje. I tak przechodzą przeze mnie, tzn ja przelewam ostatecznie ma konto hoteliku.

• 4 weeks later...
Posted

Dziękuję cioteczkom Aldrumka za wpłatę 70zł dla suczek oraz agat21 za wpłatę 40zł :) :)

Właśnie dostałam informację z Chełmskiej Straży Ochrony Zwierząt.o wpłatach.

Posted

Dziękuję,że jesteście ze mną i z Funią ! Mam dobrą wiadomość, chociaż jeszcze boję się cieszyć; Funia 3 stycznia pojechała do domu w Krakowie :)

Trzymajcie razem ze mną kciuki, aby wszystko było w porządku, tak jak do tej pory. Boję się,żeby nie płakała i nie niszczyła, jak zostanie sama w domu.

Rozmawiałam przed chwilą z Panią, Funia jest suczką z manierami :) Ulubione jej miejsce to fotel w ciągu dnia, a w nocy... łóżko :) Już pierwszej nocy wskoczyła tam, jakby zawsze tylko w łóżku spała :) Na jedzenie nie rzuca się, je bardzo kulturalnie, jak na damę przystało :)

Żeby tylko nic się nie wydarzyło...

Nie dostałam na razie rozliczenia za hotelowanie, ale dojdzie pewnie 330zł do poprzedniej kwoty. Ale i tak jest mniej lżej, wiedząc że suczka już szczęśliwa :)

• Upvote 1
Posted

Z tego bazarku przeznaczyłam 270zł na dług suczek w hoteliku:

Przelałam na konto hoteliku w sumie 380zł w tym 270zł z bazarku oraz 110zł z wpłat agat21 i Aldrumki :) :)

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Ile zostało długu?

Było 525zł na koniec listopada (chyba) , doszedł jeden miesiąc za Funię, więc ok. 800zł - czekam na maila z podsumowaniem.

Dzisiaj przelałam 380zł: 270zł z mojego bazarku i 110zł z wpłat Aldrumki i agat21.

Z tego bazarku: