Jump to content
Dogomania

Alis wróciła z adopcji po półtora roku.Jest już w swoim nowym domku od 07.06.18. Destino- w swoim cudownym domku.

Recommended Posts

Posted
13 minut temu, Bogusik napisał:

Anulko zmień proszę tytuł wątku,bo i Alis ma swój cudowny domek :)

No tak,zaraz zmienię.Zapatrzyłam się na zdjęcia,ale fajne.

• 2 weeks later...
Posted
O 25.11.2016 o 18:43, Tyś(ka) napisał:

Bardzo lubię tutaj wchodzić :) NIe mogę się nigdy napatrzeć na zdjęcia.

I ja często tu zaglądam by oczy i serce nacieszyć :)
Gdzie taki kubraczek mogę kupić?

Posted
Godzinę temu, Gusiaczek napisał:

I ja często tu zaglądam by oczy i serce nacieszyć :)
Gdzie taki kubraczek mogę kupić?

Na Allegro.Trzeba zmierzyć długość od szyi do ogona np.45cm i to jest to.Są różne rozmiary. Ja mam dla psiaków takie już od kilku dobrych lat i bardzo chwalę (proste w ubieraniu i nie za grube,nie jest sztywne.Polecam.

http://allegro.pl/trixie-ubranko-dla-psa-orleans-45-cm-i5269018539.html

Posted
2 minuty temu, Anula napisał:

Na Allegro.Trzeba zmierzyć długość od szyi do ogona np.45cm i to jest to.Są różne rozmiary. Ja mam dla psiaków takie już od kilku dobrych lat i bardzo chwalę (proste w ubieraniu i nie za grube,nie jest sztywne.Polecam.

http://allegro.pl/trixie-ubranko-dla-psa-orleans-45-cm-i5269018539.html

Dziękuję serdecznie :) ostatnio kupiłam na bazarku - taki sam fason, ale już czas wymienić

• 3 weeks later...
Posted

Resized_20161224_190954.jpeg

Majlowe wiadomości z Joszkowego domku :)

Tym razem parę zdjęć z życia codziennego :)

Joszko ma się wyśmienicie, został obsypany prezentami na święta. Na jednym ze zdjęć widać go z ulubioną maskotką pieska :) Jest strasznym pieszczochem i łasuchem, który uwielbia przysmaki i najchętniej w ilości nieograniczonej. Od nowego roku będzie uczęszczał do szkoły dobrych manier, żeby lepiej reagował na zawołanie na spacerach, a poza tym sprawuje się wzorowo :) Nauczył się podawać łapy, przynosić piłkę, a na smyczy chodzi bardzo ładnie, no chyba że zwabią go jakieś zapachy :)

pozdrawiamy, będziemy przesyłać zdjęcia na bieżąco :)

20161216_133955.jpg

20161225_232439.jpg

20161226_134510.jpeg

Resized_20161226_134937.jpeg

• Upvote 2
Posted

KOCHANI, W ROZPOCZĘTYM NOWYM ROKU 2017,ŻYCZĘ WSZYSTKIM DUŻO ZDROWIA,SPEŁNIENIA MARZEŃ I RADOŚCI W SERCACH. BEZDOMNYM FUTRZAKOM NAJWSPANIALSZYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI DOMÓW,TAKICH JAKIE MAJĄ ALIS I JOSZKO :)

Posted

Noworoczne życzenia z Alisiowego domku :)

Najserdeczniej witamy i bardzo dziękujemy za przemiłe życzenia. Państwu również życzymy wszystkiego najwspanialszego, czego sobie Państwo zamarzą. Życzymy wam i sobie mniej psiaków w potrzebie, więcej miłości i życzliwości. Alis ciężko. Wybuchy petard bardzo ją stresowałay ale przytulaski i buziaki działają cuda. Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy za czworonożne nasze szczęście.Alusia pozdrawia już odstresowanie.

IMAG0109.jpg

IMAG0117.jpg

Posted

Życzenia i wiadomości z Joszkowego domeczku :)

Pani Bogusiu serdecznie dziękujemy za życzenia noworoczne. Życzymy Pani i wszystkim dogomaniakom oraz czworonożnym podopiecznych, samych dobrych dni w Nowym 2017 Roku.
Joszko sylwestrowe szaleństwo zniósł bardzo dobrze. Tylko na wieczornym spacerze troszkę się bał i ciągnął do domu ale potem było już wszystko w porządku.
Dzisiaj szalał na śniegu, niuchał wszystkie odciśnięte w nim łapy .Bardzo jesteśmy szczęśliwi że Joszko jest NASZ !!
Pozdrawiamy gorąco.

Niedługo prześlemy nową porcję zdjęć kudłacza.

• Upvote 1