AmartAmi Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Założyłam ten wątek, żebyśmy mogli "chwalić" się znalezionymi zdjęciami "doskonałych szczeniąt i dorosłych" akit z pseudo... oczywiście z ogłoszeń ;) ja mogę zacząć :) treść ogłoszenia: "śliczna mała suczka rasy akita amerykańska...." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmartAmi Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 . "szczeniak rasy akita amerykańska po potężnych, masywnych rodzicach...." - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosica Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Juz wielokrotnie dodawany , ciaglne na nowo ,,cudny " reproduktor..... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosica Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Kolejny .... ,,Pies ma 3.5 roku jest silny doskonale zbudowany,niczego ani nikogo się nie boi,przed niczym się nie cofa.Pies już kilkakrotnie krył jest sprawdzonym reproduktorem." Tragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmartAmi Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 https://www.olx.pl/oferta/akita-amerykanska-piekne-szczeniaki-mozliwosc-rezerwacji-CID103-IDi4atW.html#29908107ab a oto następne pseudo... cudne szczeniaki po wyżej pokazanym doskonałym repie... i suce z metryką ZKwP :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmartAmi Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 pseudo rosną jak na drożdżach,.,, mam mieszane uczucia co do tych "akita amerykańskich". Współczuję nabywcom tych szczeniąt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bety Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 18 godzin temu, AmartAmi napisał: pseudo rosną jak na drożdżach,.,, mam mieszane uczucia co do tych "akita amerykańskich". Współczuję nabywcom tych szczeniąt A ja nie współczuję - wiem jestem złośliwa, ale w dobie dzisiejszych możliwości technicznych, można z łatwością zasięgnąć informacji a nie wkopywać się w "stowarzyszenia" i ich "rodowody". Sprawa stowarzyszeń i "hodofli z przydomowych komórek" jest wałkowana w internecie od lat - jak komuś się nie chce poszukać i sprawdzić to jego i tylko jego wina. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmartAmi Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 tak wiem, liczy się tylko "niska" cena... chociaż jak widać gonią nas i to szybko.... Wiesz, sporo ludzi zagląda na dogo, więc po przeczytaniu takich wątków może też pomyślą i zaczną szperać :) mam nadzieję ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmartAmi Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 Czy sprzedając psy macie w umowach zastrzeżenie, że psy trzeba zarejestrować w ZKwP i nie można poza nim rozmnażać? Kto z WAS sprzedał psy do Suwałk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmartAmi Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Komu akitę amerykańską od psuedo? A potem ludzie dzwonią i się dziwą, że one jakoś inaczej wyglądają niż "u pani na stronie" :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmartAmi Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 i następne cudowne AA, że ktoś je kupuje???? Ludzie chyba naprawdę kupują tylko po nazwie w ogłoszeniu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmartAmi Posted January 14, 2017 Author Share Posted January 14, 2017 PROMOCJA Styczniowa hahahah ale co z tymi ludżmi?? zostało już tylko dwa zwierzątka... no tak, bo akitą amerykańską to nazwać nie można.,.. a ludzie i tak kupują ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts