mar.gajko Posted August 19, 2022 Author Share Posted August 19, 2022 Byliśmy na urlopie. Na wsi. Mamy taki domek po Babci w woj. lubelskim. Ogólnie było w porządku. Nowi ludzie, bez problemu. Przyjechała koleżanka z Warszawy i mieszkała z nami przez tydzień. Też bez problemu z Kasią, bo Reksio ją użarł w nogę, hmmm. Jedyne co było źle, to niepokój w nocy. Kaśka boi się ciemności. W mieście nie jest nigdy tak ciemno. A na wsi jest. Atramentowo. I Kaśka się bała. Może też odgłosy wsi? Nie wiem. Coś ją może przestraszyło? Ale w nocy była bardzo niespokojna. Potrafiła przechodzić po domu do trzeciej, czwartej. Dysząc, popiskując. Wróciliśmy i pierwsze dwie noce były też niespokojne. Nie aż tak, jak na wsi, ale nie jak normalnie. Zostawiam zapalone światło w sypialni i przedpokoju. Śpi mi się średnio. Ale ona spokojna wtedy jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ninek ze schroniska, też boi się ciemności. Bardziej tej wiejskiej, czarniejszej, niż tej w mieście z latarniami. Nie znam jego przeszłości przedschroniskowej. Na szczęście, w domku działkowym, czuje się w nocy bezpieczny. Ale myślę, że u Ninka, może na to mieć wpływ słaby wzrok, bo oczka ma już trochę mętne. Może i Kasia już gorzej widzi w ciemności, więc czuje się niepewnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar.gajko Posted September 22, 2022 Author Share Posted September 22, 2022 Dobrze jest. Żeby nie zapeszyc. Nie niszczymy. Ot, czasem jakiś papier z makulatury wyciągniemy. Albo poszewkę na pościel 😀 . Z kotką bez najmniejszego problemu. Reksia znosi z cierpliwością, naprawdę wielką. Na spacerach ma już 3 pieski, samce oczywiście, z którymi się ładnie wita i podskakuje. No i uwielbia buldożki , jak zobaczy to aż piszczy. Do jednego chłopca buldożka podchodzimy, bo pani pozwala. I jest szaleństwo szczęścia. Inne przed nami uciekają. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Ogromnie cieszą wieści o Kasi 💚 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Dnia 22.09.2022 o 12:17, Tianku napisał: Ogromnie cieszą wieści o Kasi 💚 Trafił się jej wspaniały dom ❤️ 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabim Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 O myślałam o Was wczoraj. Dobrze, że jest dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiolhelm170 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Jak tam Kasia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar.gajko Posted January 7, 2023 Author Share Posted January 7, 2023 Dnia 7.01.2023 o 15:12, wiolhelm170 napisał: Jak tam Kasia? Kaśka jest super dziewczyna. Trochę w sylwestra było strasznie, bo jednak boimy wystrzałów. Ale z podstawowymi rzeczami jest ok. Nie zjadła Reksia. Ani koci. Nie niszczy mocno. Na spacerach już prawie idealnie. Kochamy się bardzo. Tulimy do panci. Jest kochana. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiolhelm170 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Ale super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 W porównaniu z Reksiem Kaśka to bułka z masłem. Chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Dnia 7.01.2023 o 15:19, mar.gajko napisał: Kaśka jest super dziewczyna. Trochę w sylwestra było strasznie, bo jednak boimy wystrzałów. Ale z podstawowymi rzeczami jest ok. Nie zjadła Reksia. Ani koci. Nie niszczy mocno. Na spacerach już prawie idealnie. Kochamy się bardzo. Tulimy do panci. Jest kochana. Wrzucisz jakas fotke Kaski 🙏🙏 bardzo prosimy 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar.gajko Posted January 7, 2023 Author Share Posted January 7, 2023 Dnia 7.01.2023 o 17:01, Tianku napisał: Wrzucisz jakas fotke Kaski 🙏🙏 bardzo prosimy 😁 Siadł mi laptop. Muszę jakiś kupić. W telefonie nie umiem zmniejszać zdjęć, a takie z aparatu nie wchodzą, za duże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togaa Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Cieszę się, że trafiłam na ten wątek. Czytam z wypiekami na twarzy.😉 Pozdrawiam serdecznie,b. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzia69 Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Mariola - jak nie możesz wrzucić zdjęć, to prześlij do mnie, ja wrzucę 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Ja też mogę pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar.gajko Posted April 25, 2023 Author Share Posted April 25, 2023 Dnia 23.04.2023 o 21:04, andzia69 napisał: Mariola - jak nie możesz wrzucić zdjęć, to prześlij do mnie, ja wrzucę 🙂 To porobie nowe jutro. Jesteśmy na wsi na urlopie wiosennym. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Kasia tak się teraz ma we własnym domciu♥️I Reksio się załapał 🙂 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uxmal Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Super 🙂 Leniwiec na kanapie z tyłu za Kaśką super ma minę . Jakby pozował do zdjęcia 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Ale ma dobrze 🙂. Ogromnie się cieszę, że tak się stało. Wszystkiego najlepszego dla Marioli, Kasi i Reksia 🙂❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzia69 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 cudownie ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Dziękujemy za fotki 💚💚 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Cudnie ją znów zobaczyć ♥️ Ależ ona ma farta! ☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts