Maryna 558 Report post Posted November 24, 2015 Wytrzymują,nic nie pęka nic się nie dzieje,z powodzeniem można używać min 2 zimy Share this post Link to post Share on other sites
Alla Chrzanowska 1,270 Report post Posted November 24, 2015 jutro rano Gosia z panem z hotelu jadą z Lilo na wizytę u Słodkiego. Chłopak nie chciał jeść chappi, a nie chciałam mu juz na te dwa dni zanim karma dojdzie wprowadzć jakiejś kolejnej, więc pani z hotelu kupiła mu woreczek Intestinala, tego który zamówiłam i do tego tez puszkę intestinala i chłopak bardzo się ucieszył z jedzonka. NIestety zwymiotował je w nocy :( Żle się tam dzieje w tym jego brzuszku. Jejku! Biedny Lilo... Oby jak najszybciej dało się wyleczyć jego brzuszek! Share this post Link to post Share on other sites
markofix1 25 Report post Posted November 24, 2015 Alla poprosze o nr konta i podsumowanie :) Share this post Link to post Share on other sites
Alla Chrzanowska 1,270 Report post Posted November 24, 2015 Wysłałam Ci je 19.11. Share this post Link to post Share on other sites
yolanovi 489 Report post Posted November 24, 2015 Mydełka już u mnie - pięknie dziękuję :) Share this post Link to post Share on other sites
tu_ania_tu 176 Report post Posted November 24, 2015 Ja moje noszę już nie wiem którą jesień-zimę-wiosnę, chyba to będzie ich 5 zima. Najpierw miałam zielone, takie bardziej męskie, a potem kupiłam sobie czarne, takie bardziej oficerki i jak pisalam od kilku lat 5 miesięcy mam je na nogach. Nie wyglądają najpiękniej ale sa niezawodne. coś koło 50 zł kosztowały :) Share this post Link to post Share on other sites
_Dunaj_ 888 Report post Posted November 24, 2015 Biedny mały trzymam mocno kciuki za niego, A ja padam na pysk i idę spać, dobranoc Share this post Link to post Share on other sites
SalmaHayek 272 Report post Posted November 24, 2015 podniosę jeszcze i do jutra :) Share this post Link to post Share on other sites
tu_ania_tu 176 Report post Posted November 24, 2015 i jeszcze musze dodać ze żadne buty trekingowe, czy te za sto czy te za 400 nie wytrzymaly ze mną dłużej niż 1,5 roku - kasuję je wszystkie, a kaloszki niezniszczalne, tfu tfu Share this post Link to post Share on other sites
GOSIEK1 16 Report post Posted November 24, 2015 Daga wiem że Lilo powinien jeść gotowane tak jak Grandzio ale właścicielka hotelu nie ma czasu na pichcenie, Zobaczymy co powie wet. Jeżeli będzie taki mus to ja będę mu gotować i dowozić . Share this post Link to post Share on other sites
Mysza2 1,210 Report post Posted November 24, 2015 Melduję posłusznie, że przesyłka juz u mnie Bardzo dziękuję:):) Share this post Link to post Share on other sites
AnnaEwa 63 Report post Posted November 24, 2015 szybciutko............. Share this post Link to post Share on other sites
Norel 180 Report post Posted November 24, 2015 Gosia- przy takich cenach za hotele ktoś jeszcze mówi że nie ma czasu gotować?? to zakrawa na lekką ironię. Coś jakby właściciel pensjonatu dla koni powiedział że nie ma czasu koni puszczać na wybieg. W końcu to ich praca i za to biorą nie małe pieniądze! A może ja mam jakieś złudzenia? Ja moje noszę już nie wiem którą jesień-zimę-wiosnę, chyba to będzie ich 5 zima. Najpierw miałam zielone, takie bardziej męskie, a potem kupiłam sobie czarne, takie bardziej oficerki i jak pisalam od kilku lat 5 miesięcy mam je na nogach. Nie wyglądają najpiękniej ale sa niezawodne. coś koło 50 zł kosztowały :) Chyba za drogie kupiłam ;) Share this post Link to post Share on other sites
Alla Chrzanowska 1,270 Report post Posted November 24, 2015 Mydełka już u mnie - pięknie dziękuję :) Melduję posłusznie, że przesyłka juz u mnie Bardzo dziękuję :):) Dziękuję za potwierdzenia. Share this post Link to post Share on other sites
tu_ania_tu 176 Report post Posted November 24, 2015 Gosia- przy takich cenach za hotele ktoś jeszcze mówi że nie ma czasu gotować?? to zakrawa na lekką ironię. Coś jakby właściciel pensjonatu dla koni powiedział że nie ma czasu koni puszczać na wybieg. W końcu to ich praca i za to biorą nie małe pieniądze! A może ja mam jakieś złudzenia? Chyba za drogie kupiłam ;) Dag, mało który hotel gotowałby psu, w sumie po namyśle to nie wiem czy znam taki Share this post Link to post Share on other sites
SalmaHayek 272 Report post Posted November 25, 2015 Dzień dobry Share this post Link to post Share on other sites
GOSIEK1 16 Report post Posted November 25, 2015 Dzień dobry Share this post Link to post Share on other sites
Maryna 558 Report post Posted November 25, 2015 Ja moje noszę już nie wiem którą jesień-zimę-wiosnę, chyba to będzie ich 5 zima. Najpierw miałam zielone, takie bardziej męskie, a potem kupiłam sobie czarne, takie bardziej oficerki i jak pisalam od kilku lat 5 miesięcy mam je na nogach. Nie wyglądają najpiękniej ale sa niezawodne. coś koło 50 zł kosztowały :) Też takie miałam,ale zahaczyłam w lesie o coś i rozerwałam kawałek.Teraz mam niebieskie,fajne,A,mi kupił,można używać do -50st Gosia- przy takich cenach za hotele ktoś jeszcze mówi że nie ma czasu gotować?? to zakrawa na lekką ironię. Coś jakby właściciel pensjonatu dla koni powiedział że nie ma czasu koni puszczać na wybieg. W końcu to ich praca i za to biorą nie małe pieniądze! A może ja mam jakieś złudzenia? Chyba za drogie kupiłam ;) Daga,chyba w żadnym hotelu nie ma takiej opcji z założenia Share this post Link to post Share on other sites
Norel 180 Report post Posted November 25, 2015 Dag, mało który hotel gotowałby psu, w sumie po namyśle to nie wiem czy znam taki To naprawdę nie wiem za co jest pobierane 600-900zł miesięcznie(zwł że nie wlicza się w to karma)... Chyba naprawdę należało by otworzyć hotel który przynajmniej zasługuje na takie pieniądze-w końcu przy kilku psach to pełnowymiarowa praca za normalną pensję... Koń za takie kwoty ma zapewnione codziennie- spacery,czyszczenie,często indywidualne żywienie(np. gotowanie meszu),wcierki,derkowanie a bywa że za bardzo minimalną dopłątą jeszcze treningi... A za psa się czesze po prostu za miejscówkę,postawienie miski z dostarczoną suchą karmą i w porywach może jakiś spacer? Żyć nie umierać- jak moje babki końskie odejdą na tamten świat chyba cały budynek ogrzeję i zamienię na psi hotel-choć i tak nie wyobrażam sobie takiej minimalistycznej opieki.. Share this post Link to post Share on other sites
Alla Chrzanowska 1,270 Report post Posted November 25, 2015 Zapraszam... Share this post Link to post Share on other sites
Mysza2 1,210 Report post Posted November 25, 2015 Dzień dobry:):) Zapraszamy Share this post Link to post Share on other sites
Gusiaczek 2,112 Report post Posted November 25, 2015 Dzień dobry Share this post Link to post Share on other sites
anica 3,244 Report post Posted November 25, 2015 Witamy się! ;) Share this post Link to post Share on other sites
Anecik 2,817 Report post Posted November 25, 2015 Dzień dobry Share this post Link to post Share on other sites
tu_ania_tu 176 Report post Posted November 25, 2015 Dag, zwykle karma bytowa jest w cenie Share this post Link to post Share on other sites