Heaven&Lily Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Witam Stinkusia i chciałam zapytać o potwierdzenie wplaty 30zl ktora dokonałam pare dni temu na leczenie maluszka,bo do dzis nie zostalo potwierdzone czy wpłynęło. Pozdrawiam i buziaczki dla psiaczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Zaglądam po przerwie. Co tam u naszego chłopaka?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 7, 2015 Author Share Posted November 7, 2015 Stinky nadal czeka na domek na razie cieszy się nowymi szeleczkami,wygląda w nich,że ehhh... :) na razie Ciocie,które nie śledzą Fb muszą uwierzyć na słowo,bo dopiero jutro postarma się wkleić nowe fotki mam potwierdzenie,że obie wpłaty: heaven&Lily 30 zł Skarpetka Plaskatych 500 zł sa zaksięgowane na koncie jeszcze Kasia potwierdzi na wątku i zamieści fakturę na 500 zł ze Skarpetki/patrz regulamin apelujemy nadal,może ktoś z Warszawy pojawi się cudem na wątku...potrzebny dt dla maluszka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Bożenko pewnie na FB apelowaliście o DT dla małego. I żadnego odzewu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heaven&Lily Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Pozdrawiamy Stinkiego jak on się czuje . Buziaki i glaski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga3 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Bgra na wydarzeniu Feliksa vel Szczęki jest do licytacji naszyjnik z turkusami - prosiłabym zalicytuj za wywoławczą. https://www.facebook.com/events/1496658253958762/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haliza Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 A, myślałam, że może już w domku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Bożenko mam kilka fantów na bazarek. Problem jest taki ,że lepiej by one zeszły na FB. Są to hamaczki, domki szyte z kolorowego nowego polaru i bawełny dla szczurków. Córka je szyła. Trochę używanych miseczek w BDB stanie , półek do klatek. Czy Fundacja może zrobić taki bazarek na FB? Myślę że tam są osoby kochające te zwierzaczki i z chęcią by to kupiły. Można by też poszukać jakiś klubów miłośników tych gryzoni i ich na bazarek zaprosić :) Tu raczej marne szanse na ich sprzedaż będzie :( Ja bym paczkę z wszystkim na podany adres wysłała. Tu na dogo by można na reklamach link wstawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmosia Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Bgra na wydarzeniu Feliksa vel Szczęki jest do licytacji naszyjnik z turkusami - prosiłabym zalicytuj za wywoławczą. https://www.facebook.com/events/149665825395876 Naszyjnik już licytowany za 60 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 Bożenko pewnie na FB apelowaliście o DT dla małego. I żadnego odzewu? Cały czas lecą apele ... domki się wykruszyły,niestety mam problem ,znowu! z laptopem dzisiaj łaskawie nie wiem jak ,ale odpalił,chyba go nie wyłączę wcale a tablet to chyba poleci razem z laptopem,sruuu na śmietnik,niech tylko kupię nowy... Pozdrawiamy Stinkiego jak on się czuje . Buziaki i glaski Elżbietko dzięki wielkie,mizianka dla twoich dziewczynek :) A, myślałam, że może już w domku.... no niestety :( Bożenko mam kilka fantów na bazarek. Problem jest taki ,że lepiej by one zeszły na FB. Są to hamaczki, domki szyte z kolorowego nowego polaru i bawełny dla szczurków. Córka je szyła. Trochę używanych miseczek w BDB stanie , półek do klatek. Czy Fundacja może zrobić taki bazarek na FB? Myślę że tam są osoby kochające te zwierzaczki i z chęcią by to kupiły. Można by też poszukać jakiś klubów miłośników tych gryzoni i ich na bazarek zaprosić :) Tu raczej marne szanse na ich sprzedaż będzie :( Ja bym paczkę z wszystkim na podany adres wysłała. Tu na dogo by można na reklamach link wstawić. z tymi bazarkami na Fb to wiesz,zależy ile osób przyjmie zaproszenie podpytam :) odezwę się ,dzieki kochana :) Naszyjnik już licytowany za 60 :( juz pisałam do margi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 Moja pekinka miała problem z paraliżem - prawdopodobnie waga i schody/wskakiwanie na łóżko. Wet na wsi (ale sprawdzony i dobry w fachu) dał zastrzyki i tabletki. Psina ma już prawie 8 lat a szaleje jak szczeniak, także może jeszcze wyzdrowieć, ja myślałam, że moja będzie do uśpienia.. najważniejsze to we właściwym czasie trafić na właściwego weta :) bardzo pozytywna wiadomość ,dzięki :) mizianka dla suni :) Malec stracił za dużo czasu,szkoda,że nie ma kto ogarniać tej reh w Wa-wie 3x w tyg :( bo czas niestety działa na niekorzyść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaginiona sara Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 U nas to było sprawne leczenie zastrzyki i tabletki, sunia coraz częściej zachowuje się jak szczeniak :), od lat nic się nie działo złego z kręgosłupem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 U nas to było sprawne leczenie zastrzyki i tabletki, sunia coraz częściej zachowuje się jak szczeniak :), od lat nic się nie działo złego z kręgosłupem. wymiziaj serdecznie maleńtaska :) Zapraszam serdecznie na bazarki : mozna zakupić kalendarz z plaskatymi :http://www.dogomania.com/forum/topic/333863-plaskaty-kalendarz-na-rok-2016/ i skarpetki,podkolanówki z kociamberkowymi motywami :http://www.dogomania.com/forum/topic/333860-skarpetkowyna-plaskaty-azyl/ Słodziak nadal bez domku :( zmęczony spacerkiem do domku wracał wtulony w ramiona Wujka . zacałowałabym ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga3 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Zaglądam do Stinkusia. Kurcze jest taki słodki...Eeech... Jest super plastusiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 nic tylko schrupać malucha! I wielka szkoda, ze nadal nikt z Wawy czy też Krakowa nie chce pomóc na czas rehabilitacji małemu :( Bożenko robię dla małego wyprzedażowy. Jak się znajdzie ktoś chętny na FB na zrobienie bazarku z tych chamaczków to je prześle. Jak za dwa tygodnie nadal będzie cisza to je podeśle do jakiejś szczurkowej fundacji lub DT 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 nic tylko schrupać malucha! I wielka szkoda, ze nadal nikt z Wawy czy też Krakowa nie chce pomóc na czas rehabilitacji małemu :( Bożenko robię dla małego wyprzedażowy. Jak się znajdzie ktoś chętny na FB na zrobienie bazarku z tych chamaczków to je prześle. Jak za dwa tygodnie nadal będzie cisza to je podeśle do jakiejś szczurkowej fundacji lub DT a możesz obfocić i podesłać zdjęcia ? byłby to wielki problem? to może udało by się coś na wydarzeniu ... dzięki Kochana :) podaj link tego wyprzedażowego, jak będzie już gotowy :)będę podrzucać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaginiona sara Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Ale kruszyna, do zagłaskania. Głaski, śliczny jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 a możesz obfocić i podesłać zdjęcia ? byłby to wielki problem? to może udało by się coś na wydarzeniu ... dzięki Kochana :) podaj link tego wyprzedażowego, jak będzie już gotowy :)będę podrzucać :) Bożenko jeśli mi się uda to najszybciej dopiero jutro po południu. W sobotę przyjeżdża córka z wnusiem i przez tydzień nie będę miała czasu na nic innego jak tylko na zabawy z tym małym moim Kochaniem :) Bazarek dla maluszka :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333847-misz-masz-od-1z%C5%82-wyprzeda%C5%BC-na-shih-z-wypadaj%C4%85cymi-dyskami-do-2311-2000/?p=16634777 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 Ale kruszyna, do zagłaskania. Głaski, śliczny jest. psiepiękny :) już mi się śni po nocach :) Bożenko jeśli mi się uda to najszybciej dopiero jutro po południu. W sobotę przyjeżdża córka z wnusiem i przez tydzień nie będę miała czasu na nic innego jak tylko na zabawy z tym małym moim Kochaniem :) Bazarek dla maluszka :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333847-misz-masz-od-1z%C5%82-wyprzeda%C5%BC-na-shih-z-wypadaj%C4%85cymi-dyskami-do-2311-2000/?p=16634777 wiem,wiem o czym mówisz :) ja w tym tygodniu odbieram wnusia ze żłobka i wieczorem dopiero odbiera go mamcia :) mam też gościa ,siostra przyjechała na tydzień ,ale już w sobotę wraca :( dzięki za bazarek,serdeczne ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmosia Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Taki słodziak, że hoho, niech no tylko ciutkę się naprawi, to domki będą się o niego biły :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 Taki słodziak, że hoho, niech no tylko ciutkę się naprawi, to domki będą się o niego biły :) ja pierwsza ;) nie... nie,żart ! ale cudny jest ! serce się rwie,ale portfel rzęzi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga3 Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 ja pierwsza ;) nie... nie,żart ! ale cudny jest ! serce się rwie,ale portfel rzęzi ;) Bgra nie mógłby lepiej trafić! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 13, 2015 Author Share Posted November 13, 2015 Bgra nie mógłby lepiej trafić! :) oj marga,widać ,że mało mnie znasz ;) zapraszamy :) to nie lada gratka,sprzedajemy najpiękniejszy kalendarz 2016 roku ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga3 Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 oj marga,widać ,że mało mnie znasz ;) zapraszamy :) to nie lada gratka,sprzedajemy najpiękniejszy kalendarz 2016 roku ! Ojjjj... Chyba jednak bardziej niż się spodziewasz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 hopsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts