blackgerl Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 A oto pozdrowienia od Termusi podczas wizyty z moimi psiakami :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 dzis Termusia już jest bezpieczna z czipem;) ale wiecie co niesamowitego sie dzisiaj stało? poszliśmy do weta jeszcze z moim psem Astro. Najpierw Terma zostąła zaczipowana i poszła do domu. Astro został na zabieg i był znieczulony. Do domu wrocił po ok 4 godz i wiecie co? Terma cały czas siedziała w aucie i nie chciała z niego wyjść za zadne skarby, ani siłą ani groźbą, ani wypychanie ;p Nie miałam pojecia o co chodzi?!?! pierwszy raz tak sie zdarzyło... myślałam, myślałam... i do głowy przyszedł mi taki pomysł, że ona siedzi w tym aucie żeby zmusić nas żebyśmy gdzieś jechali. ale gdzie? no do weta po Astrusia! bo ona siedziac w aucie nie widziała jak Astro zostął przywieziony (nacpany jeszcze ;p) i spał sobie smacznie na posłaniu... no wiec poszłam po raz wtóry do auta i mowie jej ze Astro jest w domu itd. W miedzyczasie Astro wyszedł na podwórko chwiejnym krokiem. I dopiero wtedy udało mi sie wypchnąć ją z auta... pędem pobiegła do furtki a potem do Astra i długo go obwachiwała i nie odstepowała na krok :) nie do wiary, prawda? :) Termusia to WIELKA KOCHANA DUSZYCZKA W KSZTAŁCIE SERDUCHA <3 <3 :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 pozdrowiania od Termusi dla wszystkich cioteczek :* p.s. plus uzupełniona papierologia kosztorysowa :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Cudne serdunka zagladam z pozdrowieniami wielkimi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Zagladam co slychac u piekniosci puchatenki ? pozdrawiam ogromnie Termusie i Astro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted June 19, 2016 Author Share Posted June 19, 2016 Witamy sie! :) niestety nie mamy czasu ostatnio zaglądac na dogo :/ Ale poza tym to z Termusia wszystko ok. nawet straciła trochę na wadze ;) ale nie wiadomo czy to zasługa karmy odchudzającej czy zgubionego futra na lato ;) pozdrawiamy serdecznie!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Blackgerl,zajrzyj prosimy i napisz co u sunieczki słychać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 przepraszam, ale ostatnio tornado przechodzi przez moje zycie i nie mam czasu zaglądać na dogo ... :( u Termusi wszystko ok. zdrowa, nie przytyła ;) jest dalej u mojej mamy i raczej tam już zostanie. kobitki się dogadały b.dobrze. jedna druga sie opiekuje ;) Terma ma swoich kumpli na osiedlu, ale raczej to ona wszystkich ustawia swoim donośnym głosem :) po takim czasie nie wiem jakby zniosły rozłąke. niby to dopiero ponad rok, a czuje się jakby było tak od zawsze :) mi też teraz już było by bardzo ciężko ją oddać, nawet do najlepszego domku. A a propo domku, mam małego pieska do adopcji. jest u mnie. nie widział sie nigdy z Termą, bo boi się duzych psów. Mimo, że starałam się ograniczyć "moją skromną działalność wolontarialną na rzecz psów" z powodu tego tornada :( to jednak nie byłam w stanie zostawić Gucia - bo tak go nazwałam - w lesie. ktoś go tam wyrzucił z auta i przykolegował sie do moich psiaków. jest już u mnie niecały miesiąc, ale nie miałam czasu do teraz zrobić mu jakiegoś ogłoszenia i wydarzenia. dzisiaj coś prubuje dlatego m.in. weszłam na dogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Cieszę się,że u Termusi wszystko w porządku i się wspierają z Twoją Mamą. Wstaw zdjęcia Gucia i napisz coś o nim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 https://web.facebook.com/events/193802921088055/ tu jest wydarze Guccia na fb. tam najszybciej jest mi sie dostać i coś napisać ;) a oto najświeższe foto Gucia :) Azalia ! dziękujemy Ci bardzo za odwiedziny :) zapraszam tez na wątek Guccia na dogo ! :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 Wątek Gucia na dogo - zapraszam !!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 Dnia 26.04.2016 o 21:16, Nadziejka napisał: zapraszam do odwiedzin ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Witamy sercem witamy i radujemy z zycia Termy i Gucienka przecudne lapenki sciskamy calujemy choc z dalekosci w Nowem roku Najpeikniejszego Najlepsiutkiego wam slemy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Odwiedzam pozdrawiam sciskauniam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 No to lecę na wątek Gucia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azalia Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Co słychać u pięknej Termulki?Tak dawno nie było wiadomości,Blacgerl napisz bardzo proszę co u Was. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts