Pegaza Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Czolem:multi: ja tam sama sobie poradzilam..:evil_lol: nikogo niet to ide grac w sims 3 Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza']Czolem:multi: ja tam sama sobie poradzilam..:evil_lol: nikogo niet to ide grac w sims 3[/quote] Czołem [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/3158.gif[/IMG] kluski z rosołem, hihihi Jak to nikogo niet, jam jest :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja tyż jestem :loveu: Ja wczoraj zaczelam grac w sims 2, trojki nie mam jeszcze :placz: Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Mała Rita']Ja tyż jestem :loveu: Ja wczoraj zaczelam grac w sims 2, trojki nie mam jeszcze :placz:[/quote] To ci powiem Asia, że jesteś lepsza ode mnie o całe dwa numery :cool1: Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Aga76']To ci powiem Asia, że jesteś lepsza ode mnie o całe dwa numery :cool1:[/quote] ze jak ze az dwa:evil_lol::lol: cze Wam:loveu: dziewczyny sims 3 ma taką grafe ze szok.. jestem na etapie gotowania m-a chce flaczki psy chca podroby czyli zupa wstawiona ja nie wiem co bym zjadla i Niki pewnie tez nie wie..:lol: do roboty ide dopiero w sobote:cool1: a zara musze wyskoczyc do warzywnego..i cos sie na deszcz zanosi..:roll: a tak bylo fajnie Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza']ze jak ze az dwa:evil_lol::lol: cze Wam:loveu: dziewczyny sims 3 ma taką grafe ze szok.. jestem na etapie gotowania m-a chce flaczki psy chca podroby czyli zupa wstawiona ja nie wiem co bym zjadla i Niki pewnie tez nie wie..:lol: do roboty ide dopiero w sobote:cool1: a zara musze wyskoczyc do warzywnego..i cos sie na deszcz zanosi..:roll: a tak bylo fajnie[/quote] Ano dwa :evil_lol: Jak już jesteś na etapie gotowania to ja chętnie do flaczków się podłączę :roll: :evil_lol: :loveu: Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Aga76']Ano dwa :evil_lol: Jak już jesteś na etapie gotowania to ja chętnie do flaczków się podłączę :roll: :evil_lol: :loveu:[/quote] przyszla moja siora niby do mnie a gra w simsy:roll::evil_lol: flaczki wyszly wyborne:loveu: a ja zrobilam sobie zupe pomidorową z makaronem tez pyszna wyszla..:loveu: juz po deszczu psy ublocone teraz spią i sie susza.. Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cześć D-E :multi: Fajne te nowe Simsy? Ja ostatnio grałam chyba 2 lata temu :hmmmm: Dość szybko mi się nudzą... Quote
madziasto4 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja też bym sobie chętnie pograła i simsy, ale poczekam, aż ktoś będzie miał 3-kę, bo ja nie będę kupować :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='madziasto4']Ja też bym sobie chętnie pograła i simsy, ale poczekam, aż ktoś będzie miał 3-kę, bo ja nie będę kupować :eviltong:[/quote] Ja też czekam, aż ktoś inny kupi :grins: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Kurde nie gadajcie tak o tych simach bo mi się też chce :placz: Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Ja też czekam, aż ktoś inny kupi :grins:[/quote] cze laski:multi: no fajne simy mowie Wam :eviltong: dzis znow se pogram wieczorem..jestem ciekawa dodatkow jakie wyjda do nich..a te co mam (2) chyba posprzedawam na allegro bo przeciez juz w nie nie bede grac:evil_lol: tylko wkurza mnie taka funkcja ze jak mam swoja rodzine i moje dziecko tez ma swoją i ona gra w te swoją to moja normalnie przez ten czas sie dalej rozwija tak jakbym w nia grala..czyli jak mialam kobiete w ciazy a moje dziecko zaczyna grac w swoja to jak ja pozniej zaczynam grac to moja kobieta w ciazy juz ma dziecko... i to mnie wkurza musze poszperac czy jest jakas funkcja by to wylaczyc gdy ja nie gram w swoja gre.. Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza'] tylko wkurza mnie taka funkcja ze jak mam swoja rodzine i moje dziecko tez ma swoją i ona gra w te swoją to moja normalnie przez ten czas sie dalej rozwija tak jakbym w nia grala..czyli jak mialam kobiete w ciazy a moje dziecko zaczyna grac w swoja to jak ja pozniej zaczynam grac to moja kobieta w ciazy juz ma dziecko... i to mnie wkurza musze poszperac czy jest jakas funkcja by to wylaczyc gdy ja nie gram w swoja gre..[/quote] To dla mnie za trudne :roll: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 E to faktycznie niefajnie :cool1: A może ona Twoją rodziną gra >?? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='tigrunia']E to faktycznie niefajnie :cool1: A może ona Twoją rodziną gra >?? :evil_lol:[/quote] :crazyeye: to już zabrzmiało niemoralnie:mdleje: [SIZE=3][COLOR=Pink]hihihi[/COLOR][/SIZE] Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 :shake: bo ona ma tak z swoja hehe jak ja gram to jej dalej tez sie rozwija.. pewnie dzis jak wejde to moje dziecko bedzie juz nastolatkiem:roll: Quote
Aga76 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/rev.gif[/IMG] Czas na relaks [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%202/d075.gif[/IMG] [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR] Quote
Pegaza Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Cze :multi: oj tak czas na relaks..tylko kto w tej kuchni posprzata:roll: i obiad ugotuje...:roll: Quote
tigrunia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dobry dzień :loveu: Piknie słonecznie dziś więc pranie wstawiłam.. zanim wyruszymy jesio zdążę na balkon wywiesić :multi: Quote
Pegaza Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='tigrunia']Dobry dzień :loveu: Piknie słonecznie dziś więc pranie wstawiłam.. zanim wyruszymy jesio zdążę na balkon wywiesić :multi:[/quote] a gdzie Wy wyruszacie?:razz: dzien dobry:loveu: Quote
Aga76 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Bry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20dance/8E3.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Pegaza']a gdzie Wy wyruszacie?:razz: dzien dobry:loveu:[/quote] A nie mówiłam ?? :crazyeye: W Ciechocinku i Toruniu byliśmy :razz: Quote
Pegaza Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Cze lachonki:loveu: a wycieczke se zrobiliscie... zara bede szamac golabki..mieszkanie lsni..:cool1: czas na labe:multi: Quote
Kasia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ja dziś placka po węgiersku robiłam :loveu: i miałam okna myć ale zaczęło padać więc znów to odłożyłam na zaś... Quote
Recommended Posts