Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Czolem:multi:
ja tam sama sobie poradzilam..:evil_lol:

nikogo niet to ide grac w sims 3[/quote]

Czołem [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/3158.gif[/IMG] kluski z rosołem, hihihi

Jak to nikogo niet, jam jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']Ja tyż jestem :loveu:
Ja wczoraj zaczelam grac w sims 2, trojki nie mam jeszcze :placz:[/quote]

To ci powiem Asia, że jesteś lepsza ode mnie o całe dwa numery :cool1:

Posted

[quote name='Aga76']To ci powiem Asia, że jesteś lepsza ode mnie o całe dwa numery :cool1:[/quote]
ze jak ze az dwa:evil_lol::lol:
cze Wam:loveu:
dziewczyny sims 3 ma taką grafe ze szok..
jestem na etapie gotowania m-a chce flaczki psy chca podroby czyli zupa wstawiona ja nie wiem co bym zjadla i Niki pewnie tez nie wie..:lol:
do roboty ide dopiero w sobote:cool1:
a zara musze wyskoczyc do warzywnego..i cos sie na deszcz zanosi..:roll: a tak bylo fajnie

Posted

[quote name='Pegaza']ze jak ze az dwa:evil_lol::lol:
cze Wam:loveu:
dziewczyny sims 3 ma taką grafe ze szok..
jestem na etapie gotowania m-a chce flaczki psy chca podroby czyli zupa wstawiona ja nie wiem co bym zjadla i Niki pewnie tez nie wie..:lol:
do roboty ide dopiero w sobote:cool1:
a zara musze wyskoczyc do warzywnego..i cos sie na deszcz zanosi..:roll: a tak bylo fajnie[/quote]

Ano dwa :evil_lol:

Jak już jesteś na etapie gotowania to ja chętnie do flaczków się podłączę :roll: :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Ano dwa :evil_lol:

Jak już jesteś na etapie gotowania to ja chętnie do flaczków się podłączę :roll: :evil_lol: :loveu:[/quote]

przyszla moja siora niby do mnie a gra w simsy:roll::evil_lol:
flaczki wyszly wyborne:loveu: a ja zrobilam sobie zupe pomidorową z makaronem tez pyszna wyszla..:loveu:
juz po deszczu psy ublocone teraz spią i sie susza..

Posted

[quote name='madziasto4']Ja też bym sobie chętnie pograła i simsy, ale poczekam, aż ktoś będzie miał 3-kę, bo ja nie będę kupować :eviltong:[/quote]
Ja też czekam, aż ktoś inny kupi :grins:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Ja też czekam, aż ktoś inny kupi :grins:[/quote]

cze laski:multi:

no fajne simy mowie Wam :eviltong: dzis znow se pogram wieczorem..jestem ciekawa dodatkow jakie wyjda do nich..a te co mam (2) chyba posprzedawam na allegro bo przeciez juz w nie nie bede grac:evil_lol:

tylko wkurza mnie taka funkcja ze jak mam swoja rodzine i moje dziecko tez ma swoją i ona gra w te swoją to moja normalnie przez ten czas sie dalej rozwija tak jakbym w nia grala..czyli jak mialam kobiete w ciazy a moje dziecko zaczyna grac w swoja to jak ja pozniej zaczynam grac to moja kobieta w ciazy juz ma dziecko... i to mnie wkurza musze poszperac czy jest jakas funkcja by to wylaczyc gdy ja nie gram w swoja gre..

Posted

[quote name='Pegaza']
tylko wkurza mnie taka funkcja ze jak mam swoja rodzine i moje dziecko tez ma swoją i ona gra w te swoją to moja normalnie przez ten czas sie dalej rozwija tak jakbym w nia grala..czyli jak mialam kobiete w ciazy a moje dziecko zaczyna grac w swoja to jak ja pozniej zaczynam grac to moja kobieta w ciazy juz ma dziecko... i to mnie wkurza musze poszperac czy jest jakas funkcja by to wylaczyc gdy ja nie gram w swoja gre..[/quote]

To dla mnie za trudne :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']E to faktycznie niefajnie :cool1: A może ona Twoją rodziną gra >?? :evil_lol:[/quote]

:crazyeye: to już zabrzmiało niemoralnie:mdleje: [SIZE=3][COLOR=Pink]hihihi[/COLOR][/SIZE]

Posted

Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/rev.gif[/IMG]

Czas na relaks

[IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%202/d075.gif[/IMG]

[COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']Dobry dzień :loveu:
Piknie słonecznie dziś więc pranie wstawiłam.. zanim wyruszymy jesio zdążę na balkon wywiesić :multi:[/quote]

a gdzie Wy wyruszacie?:razz:
dzien dobry:loveu: