Marta/Poznan Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 mója pierwsza kundelka znaleziona na działce zwała sie RINA :loveu: kochany,wierny psiutek niestety latem została przejechana :evilbat: przez auto przed sama furtka działki :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: kierowca auta zamiast hamowac wcisnał gaz :vamp: :baddevil: brak słow :cry: ... a teraz od dwóch miesiecy mamy Roxunie :iloveyou: :lilangel: (ze schroniska w Wieluniu, przemianowana z Majki na Roxi) jestem w niej bez pamieci zakochana :oops: pozdrawiam wszystkich włascicieli słodkich kundelków :bluepaw: :hand: Quote
Dorota_64 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 A moja Tofcia to urzędowo Toffi. Nazywam ją różnie: Tofulek, Tofulosio, Tofulos Papadakis, Śliczności Ty Moje. A czasami tak: Tofica, Tofizdrzał, Wstrętna Morda :D Quote
Cockerek Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Hej, ja też mam Toffika, ale mój to pies :lol: No i zupełnie inaczej na niego mówimy :lol: Wcześniej o tym pisałam :wink: Ucałuj Toffilinkę ode mnie, Dorotko :P Quote
Madziara Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Mój pierwszy pies - owczarek podhalański miał na imię Tarzan, później była kundelka - Kora (pierwotnie Tora, ale mi ją przechrzcili), następnie kundel Daman (jest ze mną do dziś), śp sznaucer miniaturowy Magnus i nowy gość w dom - Brandy vel Mrówa (Shelti) Quote
alkor_g Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Witam:) jestem nowa na tym forum więc przedstawiam siebie i moja straszną bestie;) Dagon jest prawdopodobnie mieszańcem któregoś z retriever'ów(prawdopodobnie bo to jeszcze szczeniak i ciężko określić;)) i chyba będzie blabladorem:P moje poprzednie psy to jamnik, czernysz, beauceron(wielka, odwzajemniona miłość) i nadal zyjący kundel(mieszka z rodzicami) pozdrawiam:) Quote
Miga Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Mój towarzysz to Dino, Denwer, Balerino, Misiek, Dincior, Dinur, Dżindżer... i inne zależne od sytuacji ;) Quote
Dorota_64 Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Wiecie co, chyba popełniłam straszną gafę nazywając suczkę Tofif. Wszystkie psiaki na tym forum o imieniu Toffi to samce :o A Tofcia to Toffi i w dodatku suczka. Pilnie poszukuję suczki o imieniu Tofii dla poprawienia mojego samopoczucia :wink: Quote
Anka_1 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Jestem nowa-wiec na poczatek przedstawie mojego psiaka-to Szogun-zwyczajowo zwany Szogiem albo Szogunem!!!!!-jesli jest bardzo niegrzeczny. :D Quote
Dorota_64 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Czeeeeeść :BIG: A jak jest grzeczny????? Witamy w klubie psich oszołomów. Opowiedz o swoim piechu no i oczywiście pokaż jakieś zdjęcia. Quote
Anka_1 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Jak jest bardzo grzeczny to Szoguś.Jest z nami juz 8 lat-ale to wieczny szczeniak.Niestety mam z nim jeden problem-absolutnie nie akceptuje innych psow.(tylko jednego jedynego jamnika sasiadki)Po za tym szczegolikiem jest pelnym zycia i skorym do zabawaw futrzakiem.Czasem chodzi na pamiec i wpada na rozne rzeczy mimo ze nie ma klopotow ze wzrokiem(bylam u veta)ani innych psycho-ruchowych wiec nie wiemy skad sie to bierze.Jak idziemy na spacer i spuszczam go ze smyczy(tylko na terenie zamknietym bo niestety potrafi udawac gluchego i nie przychodzi na wolanie :roll: )to lata dookola jak szalony i zachowuje sie jakby nigdy w zyciu nie byl bez smyczy :D No i jest chorobliwie zazdrosny o kota i ogonki(szczury)Ale co by nie narozrabial i jaki by nie byl kochamy go bardzo.Jedno zdjecie z jego mlodych lat jest obok, a jesli choddzi o inne to musze sie nauczyc wklejac :oops: Quote
coztego Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Anka_1']narazie proba nieudana :cry:[/quote] Spokojnie, wszystko w swoim czasie ;) Nauczysz się... 8) Zajrzyj do Galerii, do topiku "Pomoc we wklejaniu zdjęć" czy jakieś "Wklejanie zdjęć z własnego kompa", tam są dość dokładne instrukcje :) Quote
Anka_1 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Dzieki za info,zajrze.Trzymajcie kciuki za moja edukacje :D Quote
Anka_1 Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 zasmiecam troche forum ale dopiero sie ucze.Prosze o wyrozumialosc.Nie wiem czy widac to zdjecie ale chyba nie wyszlo Quote
Anka_1 Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [img]http://212.exs.cx/img212/82/piesOtl.th.jpg[/img] Quote
Anka_1 Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 narazie edukacja postepuje wolno..... :x przepraszam Was ze tak smiece :oops: Quote
coztego Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='Anka_1'] przepraszam Was ze tak smiece :oops:[/quote] Przyjdzie nasz ukochany moderator i posprząta ;) Co się dzieje z tymi zdjęciami? Na tej stronce, z której chciałaś wkleić zdjecie, nic nie ma 8) Spróbuj jeszcze raz od początku. Tylko pierwszy raz jest trudny, potem już pójdzie z górki. Jeśli by Cię nauka znurzyła to przyślij zdjecie na [email][email protected][/email] Ale jak wkleisz sama to będziesz miała większą satysfakcję ;) Quote
Anka_1 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 proba [img]http://szogunia1.w.interia.pl/pies.jpg[/img] Quote
Dorota_64 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Ale fajny puchacz :D Nic dziwnego, że nie słyszy. Nie widzę uszu. :wink: Quote
Dorota_64 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 [quote name='coztego'] Tylko pierwszy raz jest trudny, potem już pójdzie z górki. Jeśli by Cię nauka znurzyła to przyślij zdjecie na [email][email protected][/email] Ale jak wkleisz sama to będziesz miała większą satysfakcję ;)[/quote] :Help_2: :modla: Mam ogromną prośbę. W Galerii jest super temat: "Gafy czyli głupie miny...". Przypadkiem kolega zrobił Tofci fajne zdjęcie. Wyglada na nim, jakby miała kaca giganta po Sylwestrze. Data sie zgadza :wink: Chciałabym je tam wkleić, ale nie umiem. Czytałam już instrukcję, ale stara baba ze mnie i to mnie przerasta :oops: Wkleisz je tam???? :D Quote
Sheep Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Reksio - "wpólny" że tak powiem psiak - całej rodziny, nie ma jednego właściciela - zwany jest: -Rex -Reksiowaty -Kochane (lub Kochane Maleństwo) -Maleństwo -Śliczniaste Czasem bardziej niestosowne wyrazy, ale to tylko z czystej sympatii. Tasheena - moja suczka rasy siberian husky nazywana jest: -Tashee -Sheena -Tasha -Śliczniaste (w rodzaju nijakim lepiej brzmi :lol: ) -Laleczka -Kochane Maleństwo I wiele, wiele innych (oj, niktóre wcale przyzwoite!). O, i jeszcze Głupie, ale szczególnie KOCHANIE - to ich drugie imiona są normalnie, Tasheeny i Reksa, na spacerze tak je wołam i ludzie pewnie myślą jakaś wariatka, nie? Quote
Ariadna Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 1.Dropsik vel Ciapek vel Mopsik-drpsik vel Cipek( dla mojej mamy), Lajdak , Zdrajca,...Ciaputek:D:D...Ciapus...odszedl 17 lutego zeszlego roku na niewydolnosc wielonarzadowa w wieku 16 lat:((((((((((((((((((( 2.Raksa( spinka od zagla) vel Roksanka, Matka Polka, Rozalinda, Roksi-popsi,Raksula-pimpula,Prostytutka( bo nic tylko wystawiala te swoje dupsko za kratki ogrodzenia kiedy miala cieczke:D) Odeszla 22 listopada rok temu...wylew ( 10 lat) :((((((((((((((((((((( 3.Marbi ( z takim imieniem do nas przyszla majac piec miesiecy) Marbesia,Besia,Biszon,Bibula,Marba-barba,Besia...w koncu nasza kochana Basia.....Basia zmarla na ropomacicze dwa dni po operacji w maju zeszlego roku :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( 10 lat.... 4.Majra , Majrus, Slazak, Majroza-Syrioza,Majrolinda, Majrunia nasza kochana, najstarszy psiak w domu w tej chwili....10 lat 5.Nutka, Nutella,Nutricja - 9 lat 6:Banan , Bankoko, Bancio-bancio,Banita,Bananowy- 9 lat 7.Zuzia, Zuzolina,Zuzolec,Zuzol - 8,5 8. Baloo, Balus, Balek, Balkor, Balszoj -7 lat 9.Mysza-Matylda, Matusia, Myszata, Kielbaska 6 lat 10 . Rysio , Ryszard, Rysiulec, Riszelie :lol: , Rysio -pysio:) To wszystko :D Nie musze wspominac o tym ze kazdy z naszych pieskow reagowal i reaguje nadal na wszystkie swoje imiona pozdrawiam kundelki i ich wlascicieli :D :D :D Quote
Recommended Posts