Vanity Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 [quote name='Naklejka']Ogólnie z tym czasem u mnie słabo, bo uczyć się trza do matury :loveu:[/QUOTE] Znam ten ból ;x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 [quote name='Naklejka']W piątek jestem od 12 wolna, albo w czwartek od 15, no i w sumie w środę też (na 2h mogę się wyrwać, ale nie więcej) :) Ogólnie z tym czasem u mnie słabo, bo uczyć się trza do matury :loveu:[/QUOTE] Matura, pff to nic takiego :P w ten czwartek mam do 16:30 więc odpada. Najlepiej środa lub wtorek :) I jak byśmy miały iść same to weź Jetsana, obiecuje że mój go nie pożre a może dzięki takim spotkaniom polubi duże ofutrzone pieski :loveu:Jak coś to mogę mu nawet założyć kaganiec :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naklejka Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 No to środa o 15:00-15:10 pod parczkiem, Jetsan ostatnio nie wyrabia na długich spacerach, ale jak będzie chłodniej to go wezmę. Też będzie w kagańcu, bo mu się w główce poprzestawiało i może kozaczyć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 też może przyczłapię.. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naklejka Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 To nie idź pod park, tylko już za torami się spotkajmy(tam przy tym budowanym moście dts), będziesz miała bliżej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanity Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Ja też moge przybyć, ale ja nie znam tych terenów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Okej, jeżeli zdążę to będę czekała gdzieś 15:20(?) przy tym wejściu. Ale wezmę raczej tylko Comę.. bo jeszcze Jetsana nie poznała :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Ok to ja będę w środę po 15 przy wejściu, psa ubiorę w kaganiec ale myślę że jak się przejdą na smyczy kawałek to im przejdzie (mojemu powinno), problem może się pojawić przy suczkach, mój mimo że kastrat zawsze wariuje i odstrasza konkurentów :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naklejka Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 [quote name='Vanity']Ja też moge przybyć, ale ja nie znam tych terenów[/QUOTE] Skąd jesteś? Wytłumaczyć dojazd, czy jakoś trafisz? Kinga, Arni też bez jajec a kozaczy jakby je miał :lol: Ogarniemy ich jakoś, Jetsu i tak raczej na smyczy będzie cały spacer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Zgarnę ją.. dobrze by było nie wracać samemu z hałd :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m@g Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Już 16 marca 2014 r. ( niedziela) zapraszamy na poszukiwanie pierwiosnków czyli przedwiosenny spacer w Parku Śląskim. Wiosenne przebrania mile widziane A może ktoś na ochotnika zechce zostać honorową Marzanną? Czekamy na Was jak zwykle na lądowisku dla helikopterów ( wjazd od strony ul. Siemianowickiej w Aleję Klonową, parking bezpłatny) od godziny 15.45, wyruszamy na spacer o godzinie 16.00, a czas jego trwania to około 1,5 godziny. Zapraszamy stałych bywalców naszych spacerów i osoby, które dopiero chcą do nas dołączyć! Prosimy, żeby psy były w miękkich obrożach albo szelkach ( nie kolczatkach ani dławikach). Telefony kontaktowe w dniu spaceru: Asia - 695-998-870 Gocha - 881-917-616. [img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1621902_443253089140269_564322101_n.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 [quote name='m@g']Już 16 marca 2014 r. ( niedziela) zapraszamy na poszukiwanie pierwiosnków czyli przedwiosenny spacer w Parku Śląskim. Wiosenne przebrania mile widziane A może ktoś na ochotnika zechce zostać honorową Marzanną? Czekamy na Was jak zwykle na lądowisku dla helikopterów ( wjazd od strony ul. Siemianowickiej w Aleję Klonową, parking bezpłatny) od godziny 15.45, wyruszamy na spacer o godzinie 16.00, a czas jego trwania to około 1,5 godziny. Zapraszamy stałych bywalców naszych spacerów i osoby, które dopiero chcą do nas dołączyć! Prosimy, żeby psy były w miękkich obrożach albo szelkach ( nie kolczatkach ani dławikach). Telefony kontaktowe w dniu spaceru: Asia - 695-998-870 Gocha - 881-917-616. [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1621902_443253089140269_564322101_n.jpg[/IMG][/QUOTE] Mogę poprosić o info jak tam dojść? ewentualnie czy mógłby mnie ktoś odebrać :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRODKA Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Posprawdzaj sobie na mapie parku śląskiego gdzie jest lądowisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Jaśńska Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 to może i my zahaczymy, o ile będzie ładna pogoda :) tez musimy mapkę przejrzeć :) nasz pierwszy raz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m@g Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Lądowisko jest "z drugiej" strony Parku - można podjechać samochodem, wjazd od strony nieczynnej szkoły ogrodniczej ( to jest ul. Siemianowicka skręt w Aleję Klonową). [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1962772_703497243005591_1811647055_n.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 chyba już wiem :D prawka jeszcze nie mam ;] na razie odpadam, bo sucze zacieczkowały :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabelkowa Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 ja potrzebuje najlepiej na juz osob ktore sie spotkaja ze mna w parku chorzowskim , potrzebuje rozpraszaczy do szkolenia swojego psa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Jaśńska Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 ładną pogodę zapowiadają, może w niedzielę wspólny spacerek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kesja Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Znacie jakieś fajne miejsca na spacer z psem w Bytomiu?? Może być z jakąś wodą do pływania ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosica Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Hejka ! Czy byłby ktoś chętny na krótki spacerek i integracje psiaków w Gliwicach? Mamy szczeniaczka suzi Majkę :)Zapraszamy na wspólny spacerek . Może do Parku leśnego albo koło Radiostacji na pole? Pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasikz Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Sorry, ale nigdzie nie znalazłam na forum info o psim parku w Pszczynie, więc tutaj zapytam - chodzicie tam i możeci epowiedzieć czy jest wykoszona trawa czy nie? Ostatnio pojechaliśmy z psiakami, a tam trawa pod psie nosy... a chciałąbym znowu z nimi tam pojechać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiiszek Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Halo, halo, ktoś z okolic Mysłowic (sosnowiec, katowice) kto ma ochotę na spacer z psiurami : > ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Nika Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Hejka :) Ktoś z okolic Sosnowca chętny na wspólny spacer? Najbardziej chodzi o moloski lub psy lubiące brutalne zabawy bo młody dosyć niedelikatny jest;) To jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiiszek Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 temat zginął śmiercią tragiczną :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naklejka Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 A Sosnowiec to Śląsk? :P Ja na razie poza Zabrze się nie wybiorę, no może do Kato i to tylko z kundlem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts