d_orka Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Witam, mam pytanie odnośnie tej karmy: [url]http://www.delazoo.pl/prod_id_1620.html[/url] /NC lamb &rice mini/. Zamierzam wprowadzić ją mojemu cavisiowi- skład wygląda bardzo fajnie ale jak sprawdza się w praktyce? Ktoś tym karmi? Dodam, że teraz "jesteśmy" na Royalu i zaczynają się pokazywać przebarwienia na białej sierści... Powiedziano mi , że to jakiś składnik Royala to powoduje, hmmm ciekawa jestem czy miał ktoś podobny problem:roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chefrenek Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Ja dawałam. Było ok. Kuleczki są bardzo małe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudik Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 U mnie nutro się sprawdziło, od następnego miesiąca reszta psów na nie przechodzi, nie jestem bowiem z nutry nuggets zadowolona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_orka Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 O, dzięki za opinie - zamówię wobec tego i zobaczymy jak będzie "wchodzić":p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 zamawiaj zamawiaj , dobra karma ;) my na niej jedziemy od ponad roku (z małą przerwą na Bozitę) i jesteśmy bardzo zadowoleni! Teraz chcemy wypróbować tego holistycznego nutro choice jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 [quote name='Mudik']U mnie nutro się sprawdziło, od następnego miesiąca reszta psów na nie przechodzi, nie jestem bowiem z [U]nutry nuggets zadowolona[/quote] [/U] A co nie podoba Ci sie w tej karmie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudik Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 [quote name='sota36'][/u] A co nie podoba Ci sie w tej karmie?[/quote] Strawnośc głownie i zapach odchodów oraz to ile jej muszę dawać. Dużo lepiej się załatwia szczeniak(on jest na nutro),dorosłe jedzą nutrę. Chcę zacząć dawać suce(prawie 11 lat) dobrą karmę dla seniora,seniora nutry nie chciała za bardzo jeść(za sucha). No i słyszałam opinie osób tą karmą karmiących,że jest najlepszą karmą dla seniora,ma najwięcej dodatków typu glukozamina. Niestety nutra to klasa średnia,czego chcieć od karmy która kosztuje 120 zł za 18 kg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 U nas tez kupalony to bomba gazowa, choc pies ladnie wyglada przy niej. A gdzie Ty masz za 18 kg - 120 zl???:crazyeye: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudik Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 :razz:[quote name='sota36']U nas tez kupalony to bomba gazowa, choc pies ladnie wyglada przy niej. A gdzie Ty masz za 18 kg - 120 zl???:crazyeye:[/quote] U mne w sklepie na osiedlu, może to było 126 ale jakoś tak, promocja była:cool3:;):lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 [quote name='Mudik']:razz: U mne w sklepie na osiedlu, może to było 126 ale jakoś tak, promocja była:cool3:;):lol:[/quote] Ja place 145 za 15 kilo. Ale to juz ostatni worek, fakt - pies wyglada ladnie, ale nie podoba mi sie to, co z niego wychodzi :) Przerzucam sie chyba na Brita Care. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cala2 Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 [quote name='Bzikowa']zamawiaj zamawiaj , dobra karma ;) my na niej jedziemy od ponad roku (z małą przerwą na Bozitę) i jesteśmy bardzo zadowoleni! Teraz chcemy wypróbować tego holistycznego nutro choice jeszcze.[/quote] Bzikowa - jak wypróbujesz holistyczną nutro choice to wrzuć tutaj opinię :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 [quote name='Cala2']Bzikowa - jak wypróbujesz holistyczną nutro choice to wrzuć tutaj opinię :lol:[/quote] na razie nie mam gdzie zakupić , w necie nie ma :cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshume Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Kupiłam tą karmę w zooplus. Wyczytałam na forum maltanczyków (USA),ze wiele psiaków ją jada. Granulki są rzeczywiście tycie, psiakom zasmakowała, napisze za jakiś czas jak psy się czują na tej karmie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts