diabelkowa Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 parka wyglada tak tzn 2 sztuki nie wiem czy para [IMG]http://www.justdogbreeds.com/images/breeds/dandie-dinmont-terrier.jpg[/IMG] sa juz wiele lat, ale ostatnio cos ich nie widuje jak spotkam to spytam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjola Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 w takim razie to musztardki tak jak moja Odetka :) bardzo bym chciała dowiedzieć się o nich czegoś więcej ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 a ja bym chciała wiedzieć gdzie na wystawie bedzie można was spotkać ;) ? Psiaki sliczne , ale to wiadomo :D . edit - wszystkie szczeniory które urodziły się w marcu , mieszkają w PL ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjola Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 [quote name='Angi']a ja bym chciała wiedzieć gdzie na wystawie bedzie można was spotkać ;) ? Psiaki sliczne , ale to wiadomo :D . edit - wszystkie szczeniory które urodziły się w marcu , mieszkają w PL ?[/QUOTE] nasze najbliższe plany to Rzeszów 19.02 - tam dandusie pokażą się również jako para hodowlana :) W planach mam też Ople - tam międzynarodówka i klubowa a z Bernardem koniecznie Litwa mam nadzieję na ukończenie rozpoczętego w ubiegłym roku championatu :). Jeśli chodzi o maluchy to wszystkie są w Polsce, dzięki czemu populacja dandusiów osiągnęła zawrotną ilość 17 sztuk :) W ostatnim czsie sprowadzono kilka. W czasie jak ja sprowadzałam swoje psiaki było ich .... 6 ale niestey w więszości już dość leciwe - mówię oczywiście o psiakach zajejestrowanych w PZK Jak widać liczby powalające ... dla tego cieszę się, że wszystkie zostały, dziewczynka jest wystawiana i mam nadzieję, że może jeszcze będą dwa pieski ... przynajmniej tak deklarują właściciele ale nie zapeszajmy .. ale nie ukrywam bardzo bym chciała by pokazywało się ich na ringach więcej .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 no to nie wyglaszczę psiska :( .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjola Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 spokojnie nic straconego, najczęściej w kąciku dandusiów piszę, gdzie będę z psiakami, zaglądaj tu czasem, a może termin dopasuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 a ja tak chcę dandusia zobaczeć :( ... chociaż może uda mi się znaleśc transport do Opola :D edit : A ile mniej więcej kosztuje takie psisko za granicą ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjola Posted January 26, 2011 Author Share Posted January 26, 2011 ceny jak zawsze kształtują się różnie ... z tego co się orientuję są w granicach od 1200 do 1800 eur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 widziałaaam ! Widziałam dandusia ! :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjola Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Super czy moze na wystawie w Katowicach, wiem, ze były dwa dandusie :) a to mój kawaler fotka z wystawy w Rzeszowie :) [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/524/dandiedinmontterrier.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 w Katowicach ;) a mnie co raz bardziej podobają te piesie :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjola Posted April 10, 2015 Author Share Posted April 10, 2015 Wtedy się nie udalo, potem jeszcze raz, a teraz mam :) w moim domu zamieszkała słodka Odette musztardowa sunia Dandie Dinmont Terrier Wczoraj przjechałyśmy, mała czuje się dobrze, ma apetyt i jest pięna :), a ja szczęśliwa spełniłam swoje marzenie:multi: " W moim domu zamieszkała słodka Odette" ... tak zaczynał się ten wątek jaka byłam wtedy szczęśliwa spełniając swoje marzenie i teraz jej nie ma ... odeszła w wieku niespełna siedmiu lat , po sześciu miesiącach walki z chłoniakiem ... odeszło moje marzenie, najsłodsza psica jaką kiedykolwiek miałam, wspaniała przedstawicielka i tej niezwykłej rasy ... bardzo mi jej brakuje :'( Mł.Ch.PL, Ch.Pl ODETTE vom Parkwald 11.03.2008 - 03.02.2015 [*] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a763a18f2a181b61.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts