Anevea Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 A new story entry has been added: [drupal=579]Życzenie[/drupal] [quote][I][FONT=Times New Roman]Dla mojej kochanej Lady (Dusi) zza Tęczowego Mostu,[/FONT][/I]<em><span style="font-size: 11pt"><font face="Times New Roman">[/quote] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbem Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Piękne. Wzruszyłam się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rahl Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Wzruszające... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bursztynka13 Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Piękne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anevea Posted August 5, 2008 Author Share Posted August 5, 2008 4 sierpnia 2007 roku na zawsze opuściłaś nasz świat. Podążyłaś dalej, do lepszego świata. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi dane do Ciebie dołączyć. W opowiadaniu zamieściłam piękne chwile z naszego wspólnego życia. A to tylko niewielka ich część, bo pięknych chwil z Tobą było nieskończenie wiele. Tęsknię i pamiętam. Oto Twój wątek na TM [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10632741#post10632741[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anevea Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 Pamiętam o Tobie Dusiu w 16 rocznicę naszego spotkania i niestety już drugą bez Ciebie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyna&Zara Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 jak dużo psów odchodzi za TM i niestety już nigdy zza niego nie wraca:placz: Myślę, ze pragnieniem każdego psiarza jest aby jego psiak żył wiecznie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorka1977 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Bardzo ładna opowieść aż mi łza spłynęła. Miałam Pusię która trzy lata temu też odeszła za tęczowy most.Teraz opiekuję się jej chorym synkiem.Moich rodziców też spotkała tragedia,za TM odeszły aż dwa psiaczki w ciągu roku.Mikiesz był juz w podeszłym wieku miał 20 lat.Utopił się w oczku,słabo chodził i nie mógł pewnie sam wyjść chociaż wody było po kolana a on sam też był takiego wzrostu:placz: Drugi,miał na imię Nero i ktoś go otruł...:placz:ciężko jest się pozbierać po takiej tragedii....Co siedzi w takich ludziach?Dlaczego oni krzywdzą zwierzęta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa666 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 piękna opowieść.. tak wiele zawdzięczamy naszym czworonogom :( każdy człowiek powinien je kochać, za ich miłość - bezgraniczną i bezinteresowną. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anevea Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 a ja nadal za tobą tęsknię. Pragnę wierzyć, że istnieje to drugie życie i że zwierzęta także TAM będą. TAM stanie się niebem tylko wtedy, kiedy Ty w nim będziesz. U wielu osób wyblakły wspomnienia, a ja... nadal doskonale Cię pamiętam. Każdy rok, każdy dzień wspólnie przeżyty... Ciekawe, czy Amy zachowała wspomnienia o tobie... Ona ma Lankę, ale mnie nikt Ciebie nie zastąpi. Nadal bardzo Cię kocham. Do zobaczenia kiedyś TAM... Twoja Pani PS. Odwiedź mnie czasem we śnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igiełka Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Piękne to co napisałaś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts