Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podsumowujac:
Kasia T. [B]10 ZŁ[/B]
Olga 132 (dogo) [B]20 Zł[/B]
Femka (miau)[B]50 Zł[/B]
Ela G. [B]100 Zł[/B]
Anja (miau) [B]200 Zł[/B]
Aleksandra 59 (miau & dogo) [B]300 zł[/B]
Rybon36 (dogo) [B]100 Zł [/B]
Iwona M [B]20 Zł[/B]
auraa [B]50 zł[/B]
Ewa F[B] 20 zł[/B]
Ula (bazarek iryska)[B] 30 zł[/B]
[B]50 Zł[/B] czarok
[B]100 zł[/B] paros
[B]10 zł[/B] Beti- R
[B]15 zł[/B] ludwa
w sumie 1075 Zł. Dziękuje Wam bardzo
Jesli kogos pominęłam prosze o przypomnienie :oops: :oops:

Posted

Uszatek pojechał dzisiaj do nowego domku. Miał zdjęcie szwów i prosto z lecznicy pojechalismy na służew. Jest tam piękny park i z dala od ulicy. Pani została przygootowana psychicznie na najgorsze :razz:. Przed chwila z nia rozmawiałam i jak do tej pory to jest zachwycona, no ale Uszat jeszcze nic nie narozrabiał.

Posted

Gamoń, ja się kompletnie na tym nie znam :( Nie jestem członkiem żadnej fundacji ani wolontariuszem w schronisku. Gdyby ktoś ze mną poszedł to nie ma problemu - a tak to nawet nie wiedziałabym co i jak sprawdzić, o co spytać itd.

P.S. Kim jest ten przyjaciel? Ma wątek?

Posted

Przyjaciel to Gremlin - nie ma watku. A pozatym Państwo nie chcieli podpisaćumowy adopcyjnej więc kij im w oko. U Uszatego wszystko super, był na obcinaniu pazurów, odkleszczaniu i innnych cudach :razz:. Chwilowo jeszcze nic nie pogryzł :diabloti:. Pani zostawia mu przed wyjsciem sucha pietkę od chleba i on sobie ja skubie

Posted

moje małe skubańce też sie uspokajają jak dostają chleb do skubania :)
albo coś innego twardego i najchętniej śmierdzącego- ucho albo inny śmierdzący wędzony kawałek :)
też daje im przed wyjściem z domu, dzięki temu nie wyją jak wychodzę

Posted

[quote name='gamoń']Przyjaciel to Gremlin - nie ma watku. A pozatym Państwo nie chcieli podpisaćumowy adopcyjnej więc kij im w oko. U Uszatego wszystko super, był na obcinaniu pazurów, odkleszczaniu i innnych cudach :razz:. Chwilowo jeszcze nic nie pogryzł :diabloti:. Pani zostawia mu przed wyjsciem sucha pietkę od chleba i on sobie ja skubie[/quote]

Gremlin ma wątek, tylko nikt do niego nie zajrzał
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9378758#post9378758[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Wysłałam na konto tyle, ile uzyskałam z bazarku. To tylko 20zł niestety, ale jak mówią "grosz do grosza".
A bazarek trwa nadal:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9969369#post9969369"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...69#post9969369[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie dziś przyjechała do mnie na 2 tygodnie, bo jego Państwo wyjechali na wakacje. Wygląda świetnie i jest grzeczny. W nowym domu zjadł tylko dywanik i nadgryzł kapcia, który jest obecnie jego ulubioną zabawką i z tym oto nadgryzionym kapciem do mnie przyjechał :eviltong:

Posted

Dzisiaj nad ranem po złej interwencji weta Uszaty umarł.:-(:-(:-(:-(:-(
Ponownie pękła przepona ,wdało się zapalenie otrzewnej i martwica jelit.
Tak żal .:-(:-(:-(Uszatek będzie pochowany koło mojego Gamonia na działce i będzie odpoczywał wśród rosnących stokrotek.
Pamiętajmy o Uszatku.