Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę. Od wtorku normalnie pracuję, nie ma mnie 9 godzin.
Muszę porozmawiać z TZ-tem.

To jeszcze raz, jak miałoby to wyglądać ?

U mnie na święta, po świętach do Dorothy, tam operacja (czy chirurga uda się zmusić ?) i rehabilitacja.
Czy inaczej ?

Posted

Tu nie chodzi o zgodę. Musiałby w tym uczestniczyć, a jego nie ma po 12 h. No i moje trzy wariatki ...
Chciałabym wiedzieć jak widzi to Dorothy, kiedy chce wziąć Szarlottę. Uważam, że trzeba zrobić operację jak najszybciej, ona nie może się tak męczyć. I w sumie nie wiem czy operujemy ją tu i wieziemy połamańca, czy po świętach załatwiamy transport (taki ekspresowy). Pogubiłam się ...:-(

Posted

Operacje moze na moj silny wniosek wykonac chirurg specjalista w piatek za tydzien. Niestety wczesniej nie ma terminu. To powazny zabieg, zwykly wet sie nie podejmie, a na specjalste trzeba poczekac..

Posted

[quote name='Dorothy']zalatwiajcie transport do mnie przed piatkiem, ja ni dam rady przyjechac nie mam czym[/quote]

Tzn. że mogłaby do Ciebie przyjechac w czwartek w okolicach południa???

Posted

Wezmę Szarlottę. Teraz technicznie, czy ktoś ją przywiezie - ode mnie na Marmurową jest ok. 40 km w jedną stronę, czy mam po nią przyjechać ?
Co ze środkami przeciwbólowymi ? Mogę jej robić zastrzyki, tylko jakie ?
Czy są jakieś szczególne zalecenia lekarskie ?
Kto jest najbardziej zorientowany w temacie, komu wysłać mój telefon na pw ?

Posted

Masz czym przyjechac po Szarlottę?
Ja mam do Ciebie tez kawał drogi, bo od siebie do schroniska mam 20km czyli w sumie zrobiłabym dobrze ponad 100km, ale jeśli to będzie najwygodniejsze... Mam tylko wątpliwośc czy ja do ciebie trafię :roll:.

Posted

[quote name='Aska7']Mam czym, ale i tak chciałabym, żeby ktoś był ze mną w schronisku.[/quote]

Do schroniska mogę spokojnie podjechac. Daj tylko znac, o której będziesz!