Diana14 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Monika co Ty robisz, ze masz taki cudny brzuszek! Ja też taki chce :angel: A to wczorajsze :) [img]http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/KopiaObraz745.jpg[/img] [img]http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/KopiaObraz785.jpg[/img] Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 manu-nie podejzewałem cie o to ...... ty jestes ładna :lol: nie zebym uwazał ze kiedys byłas brzydka tylko twej foty jakos niewidziałem nigdy :cry: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 eh Diana Diana Atomic super w nowej fryzurze :D Manu teraz prosze zebys czesto "katowala" mnie tym brzuszkiem szczegolnie wieczorami :D Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wszystkie panie takie ładne... Przestaję zabrzydzać galerię swoimi fotami ;) Atomic fajny koloek :D Diana jeszcze fajniejszy Manu jaki brzuch :o Chyba zacznę się głodzić :/ :lol: Quote
Manu Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [b]Olekqu[/b], no widzisz, jak dawno moich zdjęć nie było ? :roll: Gdzieś tam w początkach tego topiku. [b]Dbsst[/b] - odwiedzaj lodówkę tylko i wyłącznie, kiedy jesteś [u]naprawdę [/u]głodna 8) [b]Dianka[/b], nie zawsze oczywiście taki płaski jest, mnie też się zdarza czasami zjeść więcej niż trzeba :D Ale generalnie jestem typem osoby, dla której jedzenie nie jest ważne. Często dopiero głód mi o nim przypomina... :lol: A co robię ? Nic - z wyjątkiem jednej rzeczy: na spacer z dwoma haszczakami chodzę w pasie, do którego smycze są dopięte. Jak ciągną, brzuch odruchowo się napina - i w ten sposób ciągle jest delikatnie ćwiczony 8) Quote
Atomic Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No fryzura nie taka nowa :) A kolorek juz mam 2 miechy ... :lol: Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ale mnie dawno na forum nie było ;) łeee ja nie dam rady mieć płaskiego brzucha... kocham jeść i mam jamnika :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Manu'][b]Dbsst[/b] - odwiedzaj lodówkę tylko i wyłącznie, kiedy jesteś [u]naprawdę [/u]głodna 8) A co robię ? Nic - z wyjątkiem jednej rzeczy: na spacer z dwoma haszczakami chodzę w pasie, do którego smycze są dopięte. Jak ciągną, brzuch odruchowo się napina - i w ten sposób ciągle jest delikatnie ćwiczony 8)[/quote] qrcze ale ja zawsze jestem naprawde glodna :lol: heheh chyba sobie pas zaczne zakladac :D tylko nie wiem co Szpila na to ;) Quote
Atomic Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst'] heheh chyba sobie pas zaczne zakladac :D tylko nie wiem co Szpila na to ;)[/quote] Szpila sie zapewne ucieszy :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Atomic'][quote name='dbsst'] heheh chyba sobie pas zaczne zakladac :D tylko nie wiem co Szpila na to ;)[/quote] Szpila sie zapewne ucieszy :lol:[/quote] eheh no nie wiem czy sie ucieszy ten demon jak bedzie jeszcze mnie ciagac hehe bede robic za spoadochron (ale czy to mi pomoze w rzezbie brzuszka :-? :roll: :lol: ) Quote
Diana14 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [b]dbsst[/b] to co sprawiamy sobie taki magiczny pas ;) ??? [b]Manu[/b] zazdraszczam :lol: [b]Atomic[/b] fajny kolorek ale ładniej by to wyglądało gdybyś miała przedziałek w połowie prawej brwi (lub lewej ;) to rada dobrego fryzjera z wawy :P ) Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 obowiazkowo taki pas to recepta na sukces :D 8) Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Manu']:lol: :wink:[/quote] Manu ale nam zrobilas frajde :D swoim brzuszkiem :D Quote
Paulina87 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No no no... muszę przyznać że nasze forum mamy chyba najładniejsze dziewczyny :lol: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no a faceci to bezkonkurencyjni sa :evilbat: (i tylko zeby nie bylo - ja hetero jestem) :roll: Quote
Paulina87 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Saint jak to bezkonkurencyjni... poprostu wiecej w tej galerii jest dziewczyn... :)... i to bardzo ładnych... ( ja też jestem hetero chociaż podobno każda kobieta ma coś w sobie z bi ;) ) :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 wszyscy sa piękni tylko ja mam ryj jak :lol: niewiem nie ma słowa zeby go okreslic :evilbat: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Paulinka18']No no no... muszę przyznać że nasze forum mamy chyba najładniejsze dziewczyny :lol:[/quote] Paulinko zgodze sie z Toba prawie w 100 % nie zgodze sie z tym "chyba" to oczywiste za na naszym forum sa naj dziewczyny i naj chlopaki ;) Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 olekq18 glupot nie gadaj, tylko fotke wstawiaj :wink: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 mówisz i masz :evilbat: sam tego chciałes :lol: [img]http://img111.imageshack.us/img111/4040/x2ce.png[/img] [img]http://img111.imageshack.us/img111/4600/b5sc.png[/img] [img]http://img111.imageshack.us/img111/5158/e0sv.png[/img] prosze :evilbat: Quote
Recommended Posts