Awit Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Na pewno 5 lat temu wyglądała lepiej, i ząbki były lepsze. Nie dostałam numeru konta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Cudna Bunia, aż brak mi słów z zachwytu. Proszę o nr konta, lada dzień powinnam już mieć wszystkie wpłaty z bazarku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili8522 Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Na pewno 5 lat temu wyglądała lepiej, i ząbki były lepsze. Nie dostałam numeru konta. Cudna Bunia, aż brak mi słów z zachwytu. Proszę o nr konta, lada dzień powinnam już mieć wszystkie wpłaty z bazarku. Już wysyłam Cioteczki Kochane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiata Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 I w mordunię Bunię proszę ucałować. I te ślipka takie wesołe. Bardzo ucałować. Ode mnie :wub: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fegelle Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 parę dni nie zaglądałam na wątek Buni a tu proszę... sunia uśmiechnięta, zadowolona..... super sprawa :) a jak się miewa malizna w hoteliku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIGA Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Leci kasa dla Buni,za 3 miesiące.Jesteście saniemowite!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili8522 Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 Donoszę, że Bunia super dogaduje się z innymi psami, szybko się zaklimatyzowała, jej ogon macha bez przerwy i jest bardzo lubi się głaskać :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewes Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 No nareszcie w pełni szczęśliwa Bunia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cancer43 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Muszę tu wstawić,żebym nie musiała się cofać,miód na serce 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martika&Aischa Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 ech ...przybiegłam sobie ponownie nacieszyc oczy :wub: :wub: :wub: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiata Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 I ja też, i ja też - przybiegłam popatrzeć na szczęśliwy pycholek :wub: (serce zamiera patrząc na tę fotkę powyżej, że u Buni radość z opuszczenia schronu od pierwszej chwili zdecydowanie przeważa nad naturalnym przecież stresem psa wynikającym ze zmiany miejsca; ależ Ona musiała mieć dosyć tamtego miejsca...) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Donoszę, że Bunia super dogaduje się z innymi psami, szybko się zaklimatyzowała, jej ogon macha bez przerwy i jest bardzo lubi się głaskać :) Cudowne wieści!!! Pewnie Bunia nie może jeszcze uwierzyć w swoje szczęście. Nie mogę się doczekać foteczek ślicznotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili8522 Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 Bunia już wykąpana :) Kasia codziennie walczy ze szczotką i jej sierścią - jest coraz lepiej :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Zachwycam się po raz kolejny zdjęciami i nie wiem, czy już pisałam, że wczoraj przelałam na konto Bunieczki 80,- z bazarku cegiełkowego (link w sygnaturze). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewes Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Bunia już wykąpana :) Kasia codziennie walczy ze szczotką i jej sierścią - jest coraz lepiej :) pewnie można robić poduszki z tego co wychodzi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Bunia już wykąpana :) Kasia codziennie walczy ze szczotką i jej sierścią - jest coraz lepiej :) Jestem ciekawa metamorfozy :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moca35 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 witam, przekazałam swoją deklarację stałą po Lusi /w kwietniu, poszło jeszcze na jej konto i imię/. czy na staruszkę wysyłać na to samo konto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili8522 Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 Moca tak na to samo konto :-) ostatnio mam problemy z internetem jutro postaram się uzupełnić pozostałe wpłaty :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiata Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Wieczorkiem pozdrowienia ślę dla babuni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Czekam na foteczki ślicznej Buni. Jak dotrze 80,- bardzo proszę o info na bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/146754-rozliczamcegiełkowy-dla-aiszy-i-kuleczki-by-po-wielu-latach-udręki-i-smutku-mogły-wreszcie-być-szczęśliwe-do-1005godz2100/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martika&Aischa Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 i ja zaglądam do naszej ślicznej dziewczynki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewes Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Przepraszam za spam :(, ale nie wiem już co robić Może ktoś ma doświadczenie z takimi psami, wszystkie rady mile widziane... Reks wygryza sobie ogon ze stresu :( http://www.dogomania.com/forum/topic/142812-reks-zacz%C4%85%C5%82-si%C4%99-okalecza%C4%87-pilnie-szukamy-domu-cho%C4%87by-tymczasowego/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiainat Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Jestem ciekawa metamorfozy :) Pełna metamorfoza wkrótce - strasznie bogata w sierść jest Buńka. Bunia chyba już się całkiem zaaklimatyzowała bo zaczyna burczeć przy misce i zdarza się, że ogólnie próbuje dominować inne psiaki. Ale jest też całkiem usłuchliwa i przyjmuje upomnienia :-) Pięknie chodzi na smyczy - uwielbia spacery także mam nadzieje, że szybko zgubi nadprogramowe kilogramy :-) Po za tym piękna, przytulaśna i pozytywnie do wszystkich nastawiona sunia :-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili8522 Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 Kasiu nie bądź taka - czekamy i przebieramy nogami z niecierpliwości aby zobaczyć piękną Bunię :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martika&Aischa Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Kasiu nie bądź taka - czekamy i przebieramy nogami z niecierpliwości aby zobaczyć piękną Bunię :) oj tak tak :) czekamy :) widok cudnego zadowolonego pychola BEZCENNY :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts