rita60 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 [quote name='coztego']Maciek wczoraj pierwszy raz został sam z Kreską i kotem na cały dzień. Początkowo szczekał, ale na szczęście szybko sie uspokoił i dzielnie znosił brak ludzkiego towarzystwa. Więc wbrew moim obawom, może zostawać sam w domu. Jego zdolności do sportu przejawiły się wczoraj tak, że wskoczył na biurko i wyżarł zawartość kociej miski - akrobata pieroński 8)[/quote] Z tego co wiem zawsze chciałas miec skocznego psa:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coztego Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 [quote name='rita60']Z tego co wiem zawsze chciałas miec skocznego psa:loveu:[/QUOTE] Pani mnie z kimś myli... :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 [quote name='coztego']Pani mnie z kimś myli... :p[/quote] Dobre:loveu::loveu::loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 U pani co słychac:lol:jak Maciek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coztego Posted July 25, 2007 Author Share Posted July 25, 2007 Maciek został zeskrobany u weterynarza, w zeskrobinie wyszły wszelkie możliwe świństwa, więc leczymy skórę. Jak na razie - drapie się :p Apetyt ma za dwóch, humor mu dopisuje, podbija serca kolejnych członków mojej rodziny... No i najważniejsze: potrafi już się położyć w odległości ponad 30 cm ode mnie :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 [quote name='coztego']Maciek został zeskrobany u weterynarza, w zeskrobinie wyszły wszelkie możliwe świństwa, więc leczymy skórę. Jak na razie - drapie się :p Apetyt ma za dwóch, humor mu dopisuje, podbija serca kolejnych członków mojej rodziny... No i najważniejsze: potrafi już się położyć w odległości ponad 30 cm ode mnie :p[/quote] Cos mi sie wydaje,ze te 30 cm wystarczy i nie zmniejszy odległosci ani o centymetr:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coztego Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 Maciek zostaje ze mną, temat można przenieść w jakieś przyjemniejsze miejsce. 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts