inka33 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Może ktoś może podjechać do niej wieczorem. Nawet się zastanawiałam nad tym przez chwilę, ale chyba bym pod blokiem musiała sterczeć, bo nr nie pamiętam... ;) Kasia żyje:) :) i wysłała książeczkę. Kochana, "zakręcona" Dziewczyna. Ori już śpi z kotami:) Uff. :) Zakręcona, jak słoik na zimę! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Kasiu jak tu zaglądasz odezwij się ponownie. Ania prosi o zwrot klatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Kasiu jak tu zaglądasz odezwij się ponownie. Ania prosi o zwrot klatki. A ja płóciennego kontenerka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 A ja płóciennego kontenerka :) Już wiem. Kontenerek jest u ewu. Może przy okazji dostawy fantów go odbiorę. Kupiłam go z myślą o letnim tymczasie. Czyli będzie potrzebny w maju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an1a Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Nam jest klatka bardzo potrzebna ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inka33 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Nam jest klatka bardzo potrzebna ;) Trzymam kciuki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Już wiem. Kontenerek jest u ewu. Może przy okazji dostawy fantów go odbiorę. Kupiłam go z myślą o letnim tymczasie. Czyli będzie potrzebny w maju. Wyślę Ci go Gosiu. Stoi czyściutki:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Udało się z tą klatką coś wymyślić? Inka33? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inka33 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Udało się z tą klatką coś wymyślić? Inka33? Wczorajsze ustalenia się nie udały. Będę ja dziś próbować dalej... Nie pojmuję, ot co! :wacko: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutusia Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ale że co?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inka33 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ale że co?... No comment... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inka33 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ewu, już nie płaksiaj - klatka czeka na an1ę u mnie - się dogadamy. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Dziękuję Inka:):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Dobra robota, Ineczko, dobrze, ze za to się zabrałaś, bez Twojej pomocy to byłaby kiszka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inka33 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Dziękuję Inka:) :):) Spoko. :) An1a z TŻem odebrała i przez to wszystko będę grubsza, mniam! ;) Dobra robota, Ineczko, dobrze, ze za to się zabrałaś, bez Twojej pomocy to byłaby kiszka... Może nie kiszka, ale by trwało i trwało... A wystarczyło jedynie wprost wyartykułować problem, a nie unikać itp. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an1a Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Bardzo, bardzo! dziękuję za szybką reakcję i pomoc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Dostałam MMS : Ori leży z kotami na posłaniu:) Porozsyłałam , Kasi też posłałam:) Mam nadzieję,że Kasia otrzyma wiadomość bo miała problem z wyświetlaczem telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 No i proszę.Wspaniałe wiadomości o Orim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ori cudownie trafił :) Pani Grażyna dzwoni do mnie często, kochają Oriego jak własne dziecko i za każdym razem dziękują mi za Orisia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ktoś Pani powiedział, że Ori wygląda jak greyhound :) No może rzeczywiście ma coś z tej rasy:) :):) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Byłam dzisiaj u Oriego:) Jest przepiękny i ma wspaniałą Rodzinę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 I czytam na innym watku, ze i Alunię państwo przygarną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 I czytam na innym watku, ze i Alunię państwo przygarną? Sąsiedzie Oriego przygarnęli Alusię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutusia Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Podwójnie szczęśliwe zakończenie - godne zmiany tytułu tego wątku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Podwójnie szczęśliwe zakończenie - godne zmiany tytułu tego wątku ;) kcd musiałaby zmienić. Wysyłam Kasi MMS-y z Orim ale mi nie odpowiada. Mam nadzieję ,że u niej wszystko w porządku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts