masienka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [I]"Prace można też nadsyłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected] [/COLOR][/EMAIL](rozdzielczość zdjęcia 1024 x 768 pikseli, maksymalnie trzy fotografie, e-mail prosimy zatytulowac "Jak wam sie podobam"). " "5. Każdy uczestnik Konkursu ma prawo do wielokrotnego udziału w Konkursie. " [/I] Quote
Dorkaa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 J ajeszcze pogratuluję Eri :) Widziałam tą fotkę i sobie zapamiętałam, bo taka jest.. przykłuwająca wzrok, nietypowa :) Gratulacje :) Quote
Klaudia&Tara Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A które to zdjęcie jest twoje, eria? :) Quote
goldenka245 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Klaudia&Tara']A które to zdjęcie jest twoje, eria? :)[/quote] Z Foxi na sianku :P czy jakby to nazwać:diabloti: Quote
eria Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Foxi na słomie ;) [IMG]http://i23.tinypic.com/112aolv.jpg[/IMG] Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jak ona tam wlazła :D Pies i bal w mocnym punkcie, cudowne ujęcie, super tło, troszke zieleni, nie przepalone :) Quote
Bewarka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Dorkaa']Jak ona tam wlazła :D Pies i bal w mocnym punkcie, cudowne ujęcie, super tło, troszke zieleni, nie przepalone :)[/QUOTE] Jakby coś było źle to by nie wygrały :loveu: Quote
eria Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Dorkaa']Jak ona tam wlazła :D [/quote] jak to jak !! wsadziłam ją sama !! :loveu: Quote
eria Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ona się boi tylko mopa, odkurzacza i cieżarówek :evil_lol: nie bała się :) przyzwyczajona że bez przerwy ją wkładam na snopki, drzewa, kamienie, bunkry i gdzie tylko da się foty robić :evil_lol::evil_lol: Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :evil_lol: no patrzcie :evil_lol: jaka niedobra włascicielka Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ktoś tu ostatnio wspominał o fotomontażach. Wczoraj dostałam w łapki Mojego Psa z 2001 roku i zauważyłam, że tam jak był wyróżniony fotomontaż to pisało,że to jest właśnie fotomontaż. (namieszałam :evil_lol: )Bez sensu, że teraz wyróżniają takie rzeczy, w końcu to konkurs na najlepsze zdjęcie:roll: Quote
Dorkaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Troszeczkę nie rozumiem :P W Koniu Polskim (hehehe :P) Też jest zdjęcie, które wygrywa co miesiąc roczną prenumeratkę tej gazetki i kiedyś wygrała fotka przy której (owszem) napisali, że jest obrabiana graficznie ale i tak ma w sobie wiele duszy :) Quote
Viris Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 O wyślę fotkę do Konia Polskiego. Chociaż tam jest fajna nagroda. Quote
Dorkaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja chcę wysłac jak mi się prenumerata skończy :evil_lol: Ale dosć offa!! Quote
basia bonnie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 jaka jest nagroda w koniu polskim? :) u nas nigdzie go nie idzie dostac :( sorry za off... Quote
Viris Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Prenumerata roczna. I w MP i PP też tak powinno być. Nawet półroczna by była super.. Quote
basia bonnie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ooo! super nagroda! to ja też coś muszę wysłać :diabloti: Quote
Viris Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Kiedy pojawią się na stronce zdjęcia z nowego numeru MP? Dopiero po publikacji numeru czy przed? Quote
eria Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 no właśnie nie wiem czemu na stronce nie ma tych zdjęć aktualnych co wygrały tylko chyba z przed miesiąca Quote
Viris Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No właśnie to dziwne. Przecież Twoje zdjęcie wygrało we wrześniu, w na stronie wrześniowe są z sierpnia...:roll: Quote
Recommended Posts