elik Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Elu tak ale na pw, oficjalnie nie można. Oczywiście, tylko na PW. Już lecę w takim razie. Przeczytałaś pocztę ? Kurcze, musiałabym szukać w historii konta. Podrzuć mi proszę e-mailem namiary na Twoje konto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Oczywiście, tylko na PW. Już lecę w takim razie. Przeczytałaś pocztę ? Kurcze, musiałabym szukać w historii konta. Podrzuć mi proszę e-mailem namiary na Twoje konto. Elu ja nie mam tu numeru konta , musisz odszukać u siebie w banku, robiłam Ci przelewy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an1a Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Elu, wysłałam Ci nr konta Basi mailem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Elu, wysłałam Ci nr konta Basi mailem. Serdeczne dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 Cieszę,że pieski będą socjalizowane i dzięki temu staną się adopcyjne. Chcę jednak jasno napisać,że ponad miesiąc temu zostałam poproszona przez Wandę o znalezienie jakiegoś lokum dla szczeniaczków. Zadzwoniłam do Makili i Aneta zgodziła się przyjąć maluszki na bdt . Czekała, dzwoniła... Ja zorganizowałam samochodowy transport z Warszawy i a potem z Krakowa na miejsce. ( do Warszawy miałam jechać pociągiem, z Warszawy do Krakowa również pociągiem) Wszystko było dograne, niestety na prośbę Wandy musiałam odwołać całą akcję. Miałam czekać na odpowiedni termin. Bardzo się martwiłam bo czas nie był łaskawy dla całej sytuacji. W końcu Wanda dała mi znać ,że stała się tragedia i jeden piesek nie żyje. Pieski trzeba zabrać bo Wanda ma problemy zdrowotne i nie można Jej tak zostawić, dodatkowo często nie ma netu. Niestety nie ma już miejsca u Makili ( zajęły je pieski wyciągane z podłego miejsca) i w tej chwili dzięki pomocy Magdy , Eli i Ani sunie trafią do płatnego dt. Pierwszy miesiąc to 200 zł plus wet. Musimy pomyśleć o finansach piesków lub rozwiązaniach w przypadku dłuższego pobytu. Mam nadzieję ,że Wanda pojawi się na wątku jak tylko będzie miała internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Też mam nadzieję, że Wandzia pojawi się na wątku. Dzisiaj sunie mają być zabrane. To już trzeci termin i mam nadzieję, że ostatni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Trzymam kciuki za pomyślną podróż, jutro będę w stanie wysłać przelewik ewu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Chyba wszyscy trzymamy kciuki więc musi być dobrze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutusia Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Innej opcji nie bierzemy pod uwagę - to trzech razy sztuka - tym razem MUSI się udać! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Na FB otrzymałam informację, że w piątek otrzymam przelew z Niemiec na PayPal. Jak tylko wpłynie, przeleję na konto Basi. 2 osoby pytały o konto do wpłaty i podałam konto Basi. Pieniądze, które wpłaciły na moje konto an1a i edek także przekażę Basi po Jej powrocie. Na razie są u mnie w razie jakiejś pilnej potrzeb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marysia R. Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Niecierpliwie czekam na wieści! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Niecierpliwie czekam na wieści! Ja też> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcia01 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Niecierpliwie czekam na wieści! Ja też> I ja też Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 Trzymam kciuki za pomyślną podróż, jutro będę w stanie wysłać przelewik ewu Dziękuję:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 Na FB otrzymałam informację, że w piątek otrzymam przelew z Niemiec na PayPal. Jak tylko wpłynie, przeleję na konto Basi. 2 osoby pytały o konto do wpłaty i podałam konto Basi. Pieniądze, które wpłaciły na moje konto an1a i edek także przekażę Basi po Jej powrocie. Na razie są u mnie w razie jakiejś pilnej potrzeb Elu jak wrócę wszystko wypiszę w rozliczeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 Rozmawiałam dzisiaj z Anią, miała jechać po szczylki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudzia-Bianca Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Zaglądam do maluchów i kciuki zaciskam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panna Marple Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Coś wiadomo?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 Niczego nie wiem. Mam nadzieję,że psiaki pojechały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makila Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Ja też zaglądam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że nie będzie tak jak wtedy gdy miały przyjechać do mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an1a Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 O 23 odstawiliśmy maluchy do Magdy, dopiero weszłam do domu. Jutro jadą w dalszą podróż :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Wielgachne dzięki an1a :klacz: :jumpie: Nie mogłam spać, czekałam na tę wiadomość. Z pewnością byłaś ogromnie zmęczona trasą, bo pojechałaś po szczeniaki po pracy późnym wieczorem, ale jak odpoczniesz, to napisz proszę jak dziewczynki zniosły podróż i jak się zachowywały. Z pewnością wszyscy na to czekamy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 A to wyczekiwane dziewczynki już u znajomej ewu, Pani Magdy :) Ślicznotki :loveu: Na tych zdjęciach też nie wyglądają na wycofane. Chyba nie będzie tak ciężko z ich socjalizacją, jak się wydawało :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Super :). Kochane sunieczki. Cały czas myślę o tej trzeciej niuni :(. A kenel jest wieeelki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an1a Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Mała z klapniętymi uszami jest bardziej wycofana, jej siostra niepewnie się merdała na nasz widok, a ona była sparaliżowana ze strachu. Obie uciekają i nie podchodzą do człowieka, a w transporterze siedziały cichutko, zero płaczu ;) Myślę, że kwestia poświęcenia im trochę czasu, posiedzenia przy nich i będzie lepiej. Ukłony dla Magdy, która przyjęła pakunek o 23 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts