elik Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Jutro mają być foteczki :) Super :jumpie: A info do ogłoszeń ? Zamówię pakiet. No mam ale są bezcenne:) Myślałam, ze wysyłać można ale też nie da rady. Brawo dla Twórców ... :wallbash: No niestety. Limit 50 wiadomości dotyczy tych odebranych i tych wysłanych :madgo: Ale jeśli chcesz zachować jakieś wiadomości, to teraz można kopię takiej wiadomości przesłać sobie na e-mail i w ten sposób zachować treść korespondencji, a PW na dogo skasować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 Sylwia wczoraj obiecała,że fotki dzisiaj pstryknie. Myślę ,że na razie ogłosimy tę dzielną, strachoputa jeszcze chyba nie można. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Są obiecane fotki :) Strachajło Mela :) I Usia, którą można już ogłaszać Dziwne, ale patrząc na te zdjęcia powiedziałabym, że kłapouszek wydaje mi się odważniejszy :) Obie panny są śliczne. I te uchi :loveu: Są powalające :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 Śliczne są:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Śliczne są :) Wygląda na to, że tylko nam się podobają ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania75 Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 taki słodkie smarkule ........ do domku maluchy - trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 taki słodkie smarkule ........ do domku maluchy - trzymam kciuki Dobrze, że i Tobie Aniu też się podobią :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutusia Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ależ... wyrosły! :) Oj tak, oby przed zimą domki znalazły... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 23, 2014 Author Share Posted October 23, 2014 Strasznie się martwię, niedobrze,że jedna to strachajło:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ona nie robi żadnych postępów, czy może robi, ale wolno ? Jeśli choć cokolwiek zmienia się w jej postępowaniu, to jest nadzieja, że wyjdzie z tego stanu. Gorzej jeśli nie robi żadnych postępów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutusia Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ewentualne rozstanie z siostrą będzie z jednej strony dużą traumą, ale z drugiej może się okazać całkiem dobre dla strachulca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 23, 2014 Author Share Posted October 23, 2014 Dotarło 29,50zł od Milki88 -bazarek edek edek10 zł elik przesłała 61,58zł od Pani Edyty L. z zzagranicy Dziękuję:) :calus: :calus: :calus: :calus: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 23, 2014 Author Share Posted October 23, 2014 Ewentualne rozstanie z siostrą będzie z jednej strony dużą traumą, ale z drugiej może się okazać całkiem dobre dla strachulca... Oby:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 xxxxxxx cha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an1a Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Śliczne księżniczki :) Ale oczy jeszcze mówią, że świat jeszcze je przeraża... Ważne, że są postępy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 po banerku tu tradiłam - śliczne maleństwa, u mnie dom zapsiony "po brzegi" niestety, szkoda, że nie mogę choć jednemu DT dać :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 24, 2014 Author Share Posted October 24, 2014 Małe straciły sporo czasu:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Ewu, czemu ten wątek jest w kujawsko pomorskim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Ewu, czemu ten wątek jest w kujawsko pomorskim ? O rety nie miałam pojęcia może na tym nowym dogo coś namieszałam :look3: Robiłam na mazowieckie... Co teraz zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Dzisiaj zawaliła mi się świat, zabrałam ze schronu szczeniaczka, nie udało się uratować mojej kruszynki:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 O rety nie miałam pojęcia może na tym nowym dogo coś namieszałam :look3: Robiłam na mazowieckie... Co teraz zrobić? Trzeba poprosić moda o przeniesienie. Dzisiaj zawaliła mi się świat, zabrałam ze schronu szczeniaczka, nie udało się uratować mojej kruszynki:( O rany Basiu :( :( Biedactwo :( Jednego zabrałaś, a jednego nie zdążyłaś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 26, 2014 Author Share Posted October 26, 2014 Trzeba poprosić moda o przeniesienie. O rany Basiu :( :( Biedactwo :( Jednego zabrałaś, a jednego nie zdążyłaś ? Elu zabrałam dwa pieski , jeden ma złamaną łapkę a drugi zmarł po paru godzinach u weta na parwo:( Wcześniej zmarł w schronie dorosły pies , któremu chciałam pomóc , niestety dowiedziałam się ,że nie żyje, o nim pisałam,że nie zdążyłam:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Deklaracja Elik za październik na koncie dziewczynek-10 zł Dziękuję:):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Elu zabrałam dwa pieski , jeden ma złamaną łapkę a drugi zmarł po paru godzinach u weta na parwo:( Wcześniej zmarł w schronie dorosły pies , któremu chciałam pomóc , niestety dowiedziałam się ,że nie żyje, o nim pisałam,że nie zdążyłam:( Biedactwa :-( :sad: :bigcry: Basiu poproś hotelik o zrobienie tej śmielszej suni ładnych zdjęć do ogłoszenia, ale bardzo proszę o przesłanie ich na [email protected] Zamówię ogłoszenia. No i nieco informacji o jej usposobieniu, żeby można było ułożyć tekst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania75 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Dzisiaj zawaliła mi się świat, zabrałam ze schronu szczeniaczka, nie udało się uratować mojej kruszynki:( strasznie mi przykro ............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts