ewu 1785 Posted Friday at 10:25 AM Author Share Posted Friday at 10:25 AM 4 minuty temu, betka napisał: Miałam kiedyś takiego czarnego Miśka, z sentymentu dla niego dorzucę 30zł/msc Dziękuję:) Quote Link to post Share on other sites
ewu 1785 Posted Friday at 10:28 AM Author Share Posted Friday at 10:28 AM To mamy 130 zł deklaracji. Quote Link to post Share on other sites
Poker 7386 Posted Friday at 10:32 AM Share Posted Friday at 10:32 AM 53 minuty temu, ewu napisał: Wymyśliłsm,że ta pustka to moja wina:( Nawet tak nie myśl. To wina tego , że tyle psów i kotów potrzebuje pomocy, a nikt nie ma mennicy... Quote Link to post Share on other sites
seramarias 461 Posted Friday at 01:22 PM Share Posted Friday at 01:22 PM Ja jestem z Wami sercem i myślami, tylko cicho siedzę bo tak niewiele jestem teraz w stanie pomóc :( Quote Link to post Share on other sites
ewu 1785 Posted Friday at 01:37 PM Author Share Posted Friday at 01:37 PM 3 godziny temu, Poker napisał: Nawet tak nie myśl. To wina tego , że tyle psów i kotów potrzebuje pomocy, a nikt nie ma mennicy... 14 minut temu, seramarias napisał: Ja jestem z Wami sercem i myślami, tylko cicho siedzę bo tak niewiele jestem teraz w stanie pomóc :( Dziękuję za pocieszenie. Quote Link to post Share on other sites
ewu 1785 Posted Friday at 01:38 PM Author Share Posted Friday at 01:38 PM 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Jak możesz tak myśleć? No tak nie wiem ale takie myśli mnie dopadły. Quote Link to post Share on other sites
ewu 1785 Posted Friday at 01:39 PM Author Share Posted Friday at 01:39 PM Elik już przelała dla Dunia 40 zł od Pani Agnieszki Dziękuję:) Quote Link to post Share on other sites
Tyśka) 6102 Posted Friday at 02:50 PM Share Posted Friday at 02:50 PM Też jestem i chociaż myślami wspieram. Moja cisza bierze się z bezsilności, ale i zmęczenia materiału trochę. Quote Link to post Share on other sites
mari23 1946 Posted Friday at 04:03 PM Share Posted Friday at 04:03 PM 2 godziny temu, ewu napisał: Dziękuję za pocieszenie. To nie jest pocieszenie, tylko smutna prawda :( Ja aż się boję podsumować swoje deklaracje.... :( Quote Link to post Share on other sites
ewu 1785 Posted Friday at 05:45 PM Author Share Posted Friday at 05:45 PM AnnaG-R zadeklarowała 50zł miesięcznie dla Dunia:) Dziękuję:) To razem jest 180 zł Quote Link to post Share on other sites
ewu 1785 Posted Friday at 05:46 PM Author Share Posted Friday at 05:46 PM Dzwoniłam do Kikou ale miejsce będzie najwcześniej za miesiąc. Quote Link to post Share on other sites
ewu 1785 Posted Friday at 05:47 PM Author Share Posted Friday at 05:47 PM Nie wiem gdzie mógłby pobyć do tego czasu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts