Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lasoa']A nie ma zaczerwien na skorze ?

Chodzisz z nim na ringówce ? :) A jak go golisz, bo głaaaaaaadziutki jest jak pupa niemowlaka :)[/QUOTE]Nie miał nigdy żadnych zaczerwień na skórze.
Ćwiczę z nim chodzenie nie ringówce. Normalnie chodzi w obroży i na smyczy. Najpierw golę go normalną maszynką (ludzką do włosów, niedawno kupiłam sobie nową i jest świetna) potem golarką dla facetów (oprócz pyska), pysk jednorazówką. Potem kąpię, suszę i smaruję balsamem i gotowe :) Balsamu używam tylko po kąpaniu

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='emdziolek']No no jak ładnie on sie prezentuje w ruchu :D Przystojniak mały :D

Iza ty nadal jesteś na Kowalskiego?
Złapałybysmy sie w piątek po południu na spacerek?
Pozdro[/QUOTE]Tak, mieszkam jeszcze z rodzicami :D
Bardzo chętnie. Myślę, że może pójdziemy na Kaczy Dołek? Bo tam fajne zdjęcia się robi :D Kurde, będę musiała ogolić Kissa na Twój przyjazd ha ha

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie miał nigdy żadnych zaczerwień na skórze.
Ćwiczę z nim chodzenie nie ringówce. Normalnie chodzi w obroży i na smyczy. Najpierw golę go normalną maszynką (ludzką do włosów, niedawno kupiłam sobie nową i jest świetna) potem golarką dla facetów (oprócz pyska), pysk jednorazówką. Potem kąpię, suszę i smaruję balsamem i gotowe :) Balsamu używam tylko po kąpaniu[/QUOTE]

Mnie czeka jutro kąpiel Cesara przed pracą :) Ale jeszcze go nie suszyłam suszarką :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak, mieszkam jeszcze z rodzicami :D
Bardzo chętnie. Myślę, że może pójdziemy na Kaczy Dołek? Bo tam fajne zdjęcia się robi :D Kurde, będę musiała ogolić Kissa na Twój przyjazd ha ha[/QUOTE]

Haha bez przesady ^^ Ciocia mu coś przywiezie z anglii ^^

Posted

[quote name='Izabela124.']Najpierw golę go normalną maszynką (ludzką do włosów, niedawno kupiłam sobie nową i jest świetna) potem golarką dla facetów (oprócz pyska), pysk jednorazówką. Potem kąpię, suszę i smaruję balsamem i gotowe :) Balsamu używam tylko po kąpaniu[/QUOTE]

:mdleje:
w sumie to pełen szacun.. zważając na to, ze ja bardzo rzadko kąpię psy, tzn. jak już ich zapach przeszkadza lub w czymś się wytarzają... choć jak już pewnie wkręciłaś się w ta pielęgnację to łatwiej Ci to idzie ;)

ale ta opalenizna :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie miał nigdy żadnych zaczerwień na skórze.
Ćwiczę z nim chodzenie nie ringówce. Normalnie chodzi w obroży i na smyczy. Najpierw golę go normalną maszynką (ludzką do włosów, niedawno kupiłam sobie nową i jest świetna) potem golarką dla facetów (oprócz pyska), pysk jednorazówką. Potem kąpię, suszę i smaruję balsamem i gotowe :) Balsamu używam tylko po kąpaniu[/QUOTE]

A niewystarczy tylko maszynką ogolić ciałko ? :hmmmm: Chyba muszę Luńkowi spróbować ogolić pyszczek jednorazówką...może bardziej mu się spodoba niż maszynką. ;)

Posted

[quote name='emdziolek']Haha bez przesady ^^ Ciocia mu coś przywiezie z anglii ^^[/QUOTE]Nie trzeba :eviltong:

[quote name='jamnicze']Faktycznie jakby się urodził w ringówce :)[/QUOTE]Trzeba pilnie ćwiczyć i będzie super :)

[quote name='kalyna']:mdleje:
w sumie to pełen szacun.. zważając na to, ze ja bardzo rzadko kąpię psy, tzn. jak już ich zapach przeszkadza lub w czymś się wytarzają... choć jak już pewnie wkręciłaś się w ta pielęgnację to łatwiej Ci to idzie ;)

ale ta opalenizna :loveu:[/QUOTE]A ja kąpię często, ale nawet jak miałam samego Bobika to kąpałam go co miesiąc. Bo śpię z psami a z brudasami jakoś mi to się nie widzi :evil_lol: Już nawet przyzwyczaiłam się do tej masakrycznej pielęgnacji ha ha

[quote name='darii_iia']A niewystarczy tylko maszynką ogolić ciałko ? :hmmmm: Chyba muszę Luńkowi spróbować ogolić pyszczek jednorazówką...może bardziej mu się spodoba niż maszynką. ;)[/QUOTE]Jak nie robię fotek to tylko maszynką wystarczy, ale jak chce by łądnie wyglądał to muszę cały rytuał przeprowadzać :diabloti: Ale najpierw i tak trzeba pysk maszynką jeśli ma tam długi włos

[quote name='Alicja']Poczekaj , jak Ci Kiss zawoła ze chce Old Spice po goleniu :lol:[/QUOTE]To go wywalę wtedy z domu :evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']Kiss fajnie lata na ringówce:loveu:
U mnie z maluszkiem dopiero początki nauki i narazie bryka nie wiedząc o co chodzi ;-)[/QUOTE]Kissuń na szczęście bardzo ładnie chodzi na ringówce :) Ale jak w pobliżu jest Bobik to chce biec do niego i się bawić :D

Posted

[B]Zapraszam na kolejny bazarek tym razem z ubraniami:

[/B][url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230535-Ciuszki-dla-maluszka-nastolatki-i-matki-%29-na-4-sunie-do-22-VIII-g-20-00?p=19499790#post19499790[/url]

Posted

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7654.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7650.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7626.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='emdziolek']Powiało artystyką :D[/QUOTE]Wczoraj było takie ładne niebo to cyknełam dwie fotki :D
Tak sobie przypomniałam, że w piątek muszę jechać do Łomży, więc spacerek musimy przełożyć na czwartek albo sobotę

Posted

[quote name='Izabela124.']Wczoraj było takie ładne niebo to cyknełam dwie fotki :D
Tak sobie przypomniałam, że w piątek muszę jechać do Łomży, więc spacerek musimy przełożyć na czwartek albo sobotę[/QUOTE]

Ja bede dopiero w czwartek w nocy w suwałkach wiec wolny mam tylko piątek i niedziela bo w sobote mam wesele brata