Izabela124. Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='lasoa']A nie ma zaczerwien na skorze ? Chodzisz z nim na ringówce ? :) A jak go golisz, bo głaaaaaaadziutki jest jak pupa niemowlaka :)[/QUOTE]Nie miał nigdy żadnych zaczerwień na skórze. Ćwiczę z nim chodzenie nie ringówce. Normalnie chodzi w obroży i na smyczy. Najpierw golę go normalną maszynką (ludzką do włosów, niedawno kupiłam sobie nową i jest świetna) potem golarką dla facetów (oprócz pyska), pysk jednorazówką. Potem kąpię, suszę i smaruję balsamem i gotowe :) Balsamu używam tylko po kąpaniu Quote
emdziolek Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 No no jak ładnie on sie prezentuje w ruchu :D Przystojniak mały :D Iza ty nadal jesteś na Kowalskiego? Złapałybysmy sie w piątek po południu na spacerek? Pozdro Quote
Izabela124. Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='emdziolek']No no jak ładnie on sie prezentuje w ruchu :D Przystojniak mały :D Iza ty nadal jesteś na Kowalskiego? Złapałybysmy sie w piątek po południu na spacerek? Pozdro[/QUOTE]Tak, mieszkam jeszcze z rodzicami :D Bardzo chętnie. Myślę, że może pójdziemy na Kaczy Dołek? Bo tam fajne zdjęcia się robi :D Kurde, będę musiała ogolić Kissa na Twój przyjazd ha ha Quote
lasoa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie miał nigdy żadnych zaczerwień na skórze. Ćwiczę z nim chodzenie nie ringówce. Normalnie chodzi w obroży i na smyczy. Najpierw golę go normalną maszynką (ludzką do włosów, niedawno kupiłam sobie nową i jest świetna) potem golarką dla facetów (oprócz pyska), pysk jednorazówką. Potem kąpię, suszę i smaruję balsamem i gotowe :) Balsamu używam tylko po kąpaniu[/QUOTE] Mnie czeka jutro kąpiel Cesara przed pracą :) Ale jeszcze go nie suszyłam suszarką :) Quote
Izabela124. Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='lasoa']Mnie czeka jutro kąpiel Cesara przed pracą :) Ale jeszcze go nie suszyłam suszarką :)[/QUOTE]Ja kąpię jak golę czyli co około 3 tygodnie :) Quote
emdziolek Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Tak, mieszkam jeszcze z rodzicami :D Bardzo chętnie. Myślę, że może pójdziemy na Kaczy Dołek? Bo tam fajne zdjęcia się robi :D Kurde, będę musiała ogolić Kissa na Twój przyjazd ha ha[/QUOTE] Haha bez przesady ^^ Ciocia mu coś przywiezie z anglii ^^ Quote
jamnicze Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Faktycznie jakby się urodził w ringówce :) Quote
kalyna Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Najpierw golę go normalną maszynką (ludzką do włosów, niedawno kupiłam sobie nową i jest świetna) potem golarką dla facetów (oprócz pyska), pysk jednorazówką. Potem kąpię, suszę i smaruję balsamem i gotowe :) Balsamu używam tylko po kąpaniu[/QUOTE] :mdleje: w sumie to pełen szacun.. zważając na to, ze ja bardzo rzadko kąpię psy, tzn. jak już ich zapach przeszkadza lub w czymś się wytarzają... choć jak już pewnie wkręciłaś się w ta pielęgnację to łatwiej Ci to idzie ;) ale ta opalenizna :loveu: Quote
darii_iia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie miał nigdy żadnych zaczerwień na skórze. Ćwiczę z nim chodzenie nie ringówce. Normalnie chodzi w obroży i na smyczy. Najpierw golę go normalną maszynką (ludzką do włosów, niedawno kupiłam sobie nową i jest świetna) potem golarką dla facetów (oprócz pyska), pysk jednorazówką. Potem kąpię, suszę i smaruję balsamem i gotowe :) Balsamu używam tylko po kąpaniu[/QUOTE] A niewystarczy tylko maszynką ogolić ciałko ? :hmmmm: Chyba muszę Luńkowi spróbować ogolić pyszczek jednorazówką...może bardziej mu się spodoba niż maszynką. ;) Quote
Alicja Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Poczekaj , jak Ci Kiss zawoła ze chce Old Spice po goleniu :lol: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='emdziolek']Haha bez przesady ^^ Ciocia mu coś przywiezie z anglii ^^[/QUOTE]Nie trzeba :eviltong: [quote name='jamnicze']Faktycznie jakby się urodził w ringówce :)[/QUOTE]Trzeba pilnie ćwiczyć i będzie super :) [quote name='kalyna']:mdleje: w sumie to pełen szacun.. zważając na to, ze ja bardzo rzadko kąpię psy, tzn. jak już ich zapach przeszkadza lub w czymś się wytarzają... choć jak już pewnie wkręciłaś się w ta pielęgnację to łatwiej Ci to idzie ;) ale ta opalenizna :loveu:[/QUOTE]A ja kąpię często, ale nawet jak miałam samego Bobika to kąpałam go co miesiąc. Bo śpię z psami a z brudasami jakoś mi to się nie widzi :evil_lol: Już nawet przyzwyczaiłam się do tej masakrycznej pielęgnacji ha ha [quote name='darii_iia']A niewystarczy tylko maszynką ogolić ciałko ? :hmmmm: Chyba muszę Luńkowi spróbować ogolić pyszczek jednorazówką...może bardziej mu się spodoba niż maszynką. ;)[/QUOTE]Jak nie robię fotek to tylko maszynką wystarczy, ale jak chce by łądnie wyglądał to muszę cały rytuał przeprowadzać :diabloti: Ale najpierw i tak trzeba pysk maszynką jeśli ma tam długi włos [quote name='Alicja']Poczekaj , jak Ci Kiss zawoła ze chce Old Spice po goleniu :lol:[/QUOTE]To go wywalę wtedy z domu :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Kiss fajnie lata na ringówce:loveu: U mnie z maluszkiem dopiero początki nauki i narazie bryka nie wiedząc o co chodzi ;-) Quote
Izabela124. Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']Kiss fajnie lata na ringówce:loveu: U mnie z maluszkiem dopiero początki nauki i narazie bryka nie wiedząc o co chodzi ;-)[/QUOTE]Kissuń na szczęście bardzo ładnie chodzi na ringówce :) Ale jak w pobliżu jest Bobik to chce biec do niego i się bawić :D Quote
Izabela124. Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [B]Zapraszam serdecznie na bazarek z płytami i grami[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230554-Plyty-i-gry-dla-Szili-i-Berty-do-22-sierpnia-do-godz-20?p=19502362#post19502362[/url] Quote
Izabela124. Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='Iza.']fajną macie ringówkę :diabloti:[/QUOTE]Ha ha ha jak dorobię się swojej to Ci oddam :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [B]Zapraszam na kolejny bazarek tym razem z ubraniami: [/B][url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230535-Ciuszki-dla-maluszka-nastolatki-i-matki-%29-na-4-sunie-do-22-VIII-g-20-00?p=19499790#post19499790[/url] Quote
Izabela124. Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7654.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7650.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7626.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='emdziolek']Powiało artystyką :D[/QUOTE]Wczoraj było takie ładne niebo to cyknełam dwie fotki :D Tak sobie przypomniałam, że w piątek muszę jechać do Łomży, więc spacerek musimy przełożyć na czwartek albo sobotę Quote
Izabela124. Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='Alicja']piękne fotki[/QUOTE]Cieszę się, że się podobają :) Quote
emdziolek Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Izabela124.']Wczoraj było takie ładne niebo to cyknełam dwie fotki :D Tak sobie przypomniałam, że w piątek muszę jechać do Łomży, więc spacerek musimy przełożyć na czwartek albo sobotę[/QUOTE] Ja bede dopiero w czwartek w nocy w suwałkach wiec wolny mam tylko piątek i niedziela bo w sobote mam wesele brata Quote
Daga&Maks Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7531.jpg[/url] jaki elegancik :D nie zazdroszczę pielęgnacji grzywka, wystarczy, że z moim nie daję rady :lol: Quote
emdziolek Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 A co do ringówki- mogę Ci jakąś ładną zrobic :) Robiłam juz dużo, takich ozdobnych ^^ Quote
Recommended Posts