Mazowszanka13 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 19 godzin temu, Psiaszansa napisał: Mazowszanka zielone światło :) Dziękuję bardzo za szybka odpowiedź. I również za potwierdzenie wpłaty bazarkowej. W lutym/marcu będzie następna wpłata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Wyszedł dubel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Kto jest deklarowiczem a ma do kastracji sukę -zielone światło na razie mamy środki jak podałam wcześniej. Elik podaj mi mail wysle to co kiedys było zrobione czyli lista deklarowiczów ,wysle scany wpłat z konta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 50 minut temu, Psiaszansa napisał: Kto jest deklarowiczem a ma do kastracji sukę -zielone światło na razie mamy środki jak podałam wcześniej. Elik podaj mi mail wysle to co kiedys było zrobione czyli lista deklarowiczów ,wysle scany wpłat z konta Wysłałam w PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala123 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ja zgłaszam do sterylizacji suczkę Zorkę zabraną z ulicy, aktualnie w hoteliku u Murki. Sterylizacja odbędzie się w Janowie Lub., koszt 150zł. Link do wątku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Stan konta AKCJA STERYLIZACJA 3550,26 ostatnio opłacona faktura a właściwie zwrot na podane konto bo opłacona gotówka to suka NUTKA UWAGA !!! nie mamy na pierwszej stronie druku zgłoszeniowego do pobrania kto pomoże bo jakby nie było to wygoda, druk przesle nie mam pojęcia jak go zainstalować tutaj aby każdy mógł swobodnie pobierać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 próba AKCJA STERYLIZACJA druk zgłoszeniowy.docx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 próba 2 poproszę o informację czy się otwiera AKCJA STERYLIZACJA druk do pobrania 2.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 nie umiem wstawić aby to było małym bannerem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 3 godziny temu, Psiaszansa napisał: Stan konta AKCJA STERYLIZACJA 3550,26 ostatnio opłacona faktura a właściwie zwrot na podane konto bo opłacona gotówka to suka NUTKA UWAGA !!! nie mamy na pierwszej stronie druku zgłoszeniowego do pobrania kto pomoże bo jakby nie było to wygoda, druk przesle nie mam pojęcia jak go zainstalować tutaj aby każdy mógł swobodnie pobierać Przyślij ten druk na mój adres e-mail. Kiedyś Ci go podałam, ale prześlę ponownie na PW. 1 godzinę temu, Psiaszansa napisał: nie umiem wstawić aby to było małym bannerem :( Poproszę kogoś, kto to potrafi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 elik wysłałam maila z drukiem zgłoszeniowym do pobrania, wyciągi od 01.01.2015 do 25.02.2017 wpłaty i oddzielnie opłaty Poproszę kto umie banerek AKCJI STERYLIZACJI by bezdomniaków było mniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Dnia 23.02.2017 o 14:20, ala123 napisał: Ja zgłaszam do sterylizacji suczkę Zorkę zabraną z ulicy, aktualnie w hoteliku u Murki. Sterylizacja odbędzie się w Janowie Lub., koszt 150zł. Link do wątku: Alu zielone światło czekam na fakturę,pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 4 godziny temu, Psiaszansa napisał: elik wysłałam maila z drukiem zgłoszeniowym do pobrania, wyciągi od 01.01.2015 do 25.02.2017 wpłaty i oddzielnie opłaty Poproszę kto umie banerek AKCJI STERYLIZACJI by bezdomniaków było mniej Dostałam też historię rachunku od 30.01. do 31.12.2014 r. Czy to przez pomyłkę, czy za ten okres też zrobić rozliczenie ? Prawdopodobnie dzisiaj wejdzie na wątek iwstar58, która robi śliczne banerki i którą prosiłam, żeby i ten zrobiła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwstar58 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Już nie będę powtórnie cytować. Poprzedni post wyleciał w kosmos, więc krótko... ze zdjęcia 1000x750 pixeli po zmniejszeniu do regulaminowej wys.100 pixeli, nie wyjdzie dobry banerek. Napisy są zupełnie niewidoczne. Wobec tego wykorzystałam powiększony dymek, ale ten poszedł sobie w inne miejsce i większy Banerki są podlinkowane. Jeśli coś trzeba poprawić, piszcie.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 1 godzinę temu, iwstar58 napisał: Już nie będę powtórnie cytować. Poprzedni post wyleciał w kosmos, więc krótko... ze zdjęcia 1000x750 pixeli po zmniejszeniu do regulaminowej wys.100 pixeli, nie wyjdzie dobry banerek. Napisy są zupełnie niewidoczne. Wobec tego wykorzystałam powiększony dymek, ale ten poszedł sobie w inne miejsce i większy Banerki są podlinkowane. Jeśli coś trzeba poprawić, piszcie.. Piękne banerki :) Tylko się częstować :) Dzięki Iwonko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link do wniosku o opłacenie sterylizacji. Zobacz czy Ci takli odpowiada. Akcja Sterylizacja - druk do pobrania 2.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiaszansa Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Dziewczyny dziękuję,wiem,że to jeszcze nie koniec porządków. UWAGA !!! Proszę wszystkich zainteresowanych o potwierdzenie jestem i nadal będę deklarowiczem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Zapraszam serdecznie na bazarek, z którego większą część dostanie AS :) Nadal jestem deklarowiczem, zapłaciłam już za cały 2017 rok (120 zł) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala123 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 A ja przyszłam tutaj znowu prosić o wsparcie dwóch sterylek: córek Zorki, zabranych razem z nią z ulicy. Dziewczynki przebywają w hoteliku u Murki, sterylizacja 150zł x 2, również w Janowie Lubelskim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Witam, mam parę drobiazgów, które zostały mi po dawnych bazarkach. chętnie dorzucę je komuś na bazarek na rzecz AS :) czy ktoś w chwili obecnej robi jakiś bazarek? jesli tak proszę o pw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Przelałam na konto Ostatniej Szansy (z dopiskiem Akcja Sterylizacja) 300 zł z mojego bazarku. Proszę o potwierdzenie wpłaty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Będę nadal wpłacać na Akcję 20 zł miesięcznie .Wpłacę jednorazowo za pół roku 120 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Zgłaszam do Akcji sunię wysterylizowaną dzisiaj na cito z powodu zaawansowanego ropomacicza, a przygarniętą przez Malagos wczoraj. Małgosia zapłaciła za sterylizację z własnej kieszeni, bo liczyła się każda godzina. W dodatku, okazało sie, że Majeczka ma początki babeszjozy. To była operacja dosłownie ratująca życie. Tu wątek suni Koszt kastracji 300zł . Kastrację przeprowadzono w lecznicy makowskiej "Gabinet weterynaryjny Bonifacy" lek. wet. Magdalena Balawejder Przasnyska 31 Maków Mazowiecki Oczywiście jestem i nadal będę deklarowiczem Akcji :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Dnia 3.03.2017 o 01:02, Psiaszansa napisał: Dziewczyny dziękuję,wiem,że to jeszcze nie koniec porządków. UWAGA !!! Proszę wszystkich zainteresowanych o potwierdzenie jestem i nadal będę deklarowiczem. Czekam na wykazy od 24 luty do 30 kwietnia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts