AgaG Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='togaa']Dzisiejsze wieści z Lecznicy mniej optymistyczne. Koo znów dużo i brzydkie, [B]Hillsa[/B] jeść nie chce. ( Lepiej wchodził mu Royal dla trzustkowców) . Stanął z wagą. Karmę trzeba posypywać Proamylem, inaczej grymasi. (Proamyl od [B]AgaG[/B] się skończył, ale Lecznica zamówiła już kolejne saszetki.) Trwa też dobieranie optymalnych enzymów . Poza tym bardzo nie podoba mu się siedzenie w Lecznicy, choć jest tam bardziej na prawach rezydenta niż pacjenta ,a gdy zostaje sam, włącza swój cieniutki głosik na dłuuuugo... Faktura za Diagnostykę i Leczenie do 15.07.2014.( 765,00zł w tym IDEXX) Mamy szczęście że płacimy 50% stawki 'hotelowej". [IMG]http://images70.fotosik.pl/8/7090a0b19e294768med.jpg[/IMG][/QUOTE] togaa a te puszeczki conwalescenta jadłby? jeszcze to chce? hmm on suchej karmy może w ogóle nie chcieć, tak jak mój Fenomenek.. Niektóre psiaki trudno przekonać do suchego.. aha i jeszcze sobie przypomniałam, że moje pozosta psy też hillsa nie lubią. Są na karmie wątrobowej i tylko royala uznają. Quote
mar.gajko Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ja też wolałam zawsze Royala. Dobre są też trovetu, ale trudniej je dostać. Mam koty na wetrynaryjnej i też wolą Royala. A swoją drogą, dzisiaj doktor mnie nakrzyczał i słusznie, że przytuczyłam moją Zulkę i siadł jej kręgosłup. To może weźcie na odchudzanie Zulę a ja na podtuczenie Duszka kochanego. Quote
togaa Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='AgaG']togaa a te puszeczki conwalescenta jadłby? jeszcze to chce? hmm on suchej karmy może w ogóle nie chcieć, tak jak mój Fenomenek.. Niektóre psiaki trudno przekonać do suchego.. aha i jeszcze sobie przypomniałam, że moje pozosta psy też hillsa nie lubią. Są na karmie wątrobowej i tylko royala uznają.[/QUOTE] Podobno jakiś czas Duszek jadł Royal Canin Digestive Low Fat. Jadł z chęcią, ale być może wyniki były mało zadawalające, skoro zmieniono na Hillsa. AgaG, zapytam o puszeczki. Quote
ewu Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Weszłam tu z podpisu bazarku i zamarłam. Biedny okruszek:( Serce pęka:( Quote
ewu Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 A może warto zrobić banerek z Duszkiem. Przyciągnąłby ludzi. Quote
mar.gajko Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ewu, bida straszna jest. Konto jest w pierwszym poście. Banerek pewnie chętnie, tylko nie wiem czy Togaa umie. No bo ja nie. Quote
Figunia Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Zaglądam z nadzieją na dobre wieści do psinki biedniusiej... Quote
NikaEla Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Wstępnie policzyłam, że z moich dwóch bazarków uciułaliśmy prawie 200zł dla Duszka :) Quote
mar.gajko Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Nikaragua']Wstępnie policzyłam, że z moich dwóch bazarków uciułaliśmy prawie 200zł dla Duszka :)[/QUOTE] Super !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Makila Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Łoo matko jaka bida :-( Jak długo Duszek będzie mieszkał w lecznicy? Quote
mar.gajko Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Makila']Łoo matko jaka bida :-( Jak długo Duszek będzie mieszkał w lecznicy?[/QUOTE] Aż jakiś DT się znajdzie. On już zdiagnozowany. Mógłby już iść sobie z tej lecznicy. Quote
togaa Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Ledwom żywa z dzisiejszego wojażowania. :mdleje: [B]Duchowi[/B] kroi sie super tymczas, ale jest problem z ustawieniem leczenia, diety , enzymów. Już było dobrze, a teraz znowu stanął z wagą i koo brzydkie .:placz: Raczej musi w Lecznicy pozostać do czasu aż wyjdzie na prostą... Quote
mar.gajko Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 To może wrócić do Royala? Biduś. Myślałam, że już jakoś się ustabilizował. Quote
ewu Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 50zł w drodze, choć tyle.... Serce pęka na widok Duszka:( Quote
ewu Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='togaa']Ledwom żywa z dzisiejszego wojażowania. :mdleje: [B]Duchowi[/B] kroi sie super tymczas, ale jest problem z ustawieniem leczenia, diety , enzymów. Już było dobrze, a teraz znowu stanął z wagą i koo brzydkie .:placz: Raczej musi w Lecznicy pozostać do czasu aż wyjdzie na prostą...[/QUOTE] Trzymam kciuki oby szybko chłopak się wykaraskał. Quote
mar.gajko Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Poker']A może w DT szybciej dojdzie do siebie?[/QUOTE] Tylko żeby te leki ustawić. To w DT na pewno lepiej. Quote
Makila Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 To super, że ktoś przygarnie bidulka. Jak się patrzy na jego zdjęcia, to aż serce boli. W lecznicy ma fachową opiekę, ale domowe warunki to co innego. Quote
Figunia Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Trzymamy za Duszka, za jego wyjście do dt, a przede wszystkim za zdrowie!!!!:thumbs: Quote
mar.gajko Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Figunia']Trzymamy za Duszka, za jego wyjście do dt, a przede wszystkim za zdrowie!!!!:thumbs:[/QUOTE] Trzymamy mocno. Niech się ustabilizuje skarbek i idzie do domku, choćby tymczasowego. Quote
togaa Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [B]MDK8, ewu !!!![/B] :multi: Dziękuję dziewczyny kochane za wsparcie. Bardzo, bardzo !!! Dzięki Wam ,dług [B]Duszkowy[/B] mniejszy . Trochę mnie stąd wywiało, ale mam sunię po operacji więzadła krzyżowego i jak na Nią patrzę , to potem na niczym innym się skupić nie mogę. Straszna bidusia. Quote
Recommended Posts