Izabela124. Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 [FONT=Open Sans] X Walentynkową Wystawę Psów Rasowych oraz V Nocną Wystawę Psów Rasowych Bydgoszcz, 08-09.02.2014 [/FONT] Hale Stadionu ZAWISZA w Bydgoszczy, ul. Gdańska 163 TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ - 27.01.2014 Więcej info: [url]http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawy/x-walentynkowa-i-v-nocna.phtml[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela124. Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Ktoś z Warszawy szuka transportu do Bydgoszczy? Jedziemy na sobotę (grupy: I, II, IX) i wracamy po nocnej. Kontakt z [URL]https://www.facebook.com/endriu.tracker[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Mam miejsca na sobotę na obie wystawy Start z Wrocławia, przez Legnice, Lubin, Leszno, Śrem, Poznan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndyZ Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Prawdopodobnie będziemy. Endy już w młodzieży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borderterrier Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Będę i chętnie wystawię psiaki ! Info : [url]www.dogshowhandling.blogspot.com[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela124. Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 [quote name='Izabela124.']Ktoś z Warszawy szuka transportu do Bydgoszczy? Jedziemy na sobotę (grupy: I, II, IX) i wracamy po nocnej. Kontakt z [URL]https://www.facebook.com/endriu.tracker[/URL][/QUOTE] Zostały 2-3 wolne miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmora0 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Do zobaczenia :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MopsiczkiPatinki Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 A czy ktoś z Łodzi się wybiera może na sobotę i nocną? Szukam jednego wonnego miejsca + mopsik. Jeśli by ktoś takie miejsce miał proszę o kontakt 723-561-849 Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 a ta nocna , jest rzeczywiscie nocna? :), w jakich godzinach się odbywa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgataP Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Itske jest nocna jak najbardziej - zaczyna się o 19, finały od 1 w nocy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamila92 Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 A czy ktoś z Warszawy lub okolic wybiera się na nocną i wraca po wystawie 9.02? Szukam jednego wolnego miejsca dla siebie i 8miesięcznego laba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 [quote name='AgataP']Itske jest nocna jak najbardziej - zaczyna się o 19, finały od 1 w nocy :)[/QUOTE] Ło matko :), a jak się jest na dziennej i nocnej - jak psy to wytrzymują? oraz właściciele :) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgataP Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Byłam raz na obu wystawach - zaczynaliśmy od nocnej, byliśmy dość szybko ocenieni i na finały czekaliśmy ok 4 godz., a z wystawy wyszliśmy padnięci po 2 :) na dziennej niestety byliśmy oceniani już o 10 więc był to bardzo szybki sen ;) wystawa dla mnie na plus, zawsze to coś innego, fajna atmosfera, tylko męcząca dla psa jak i dla nas. W tym roku wybierzemy się jednak tylko na jedną, najprawdopodobniej na nocną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 wciaz mam miejsca na Bydgoszcz krajowa i nocna - start z Wrocka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 a może ktoś sie z Tczewa, Starogardu, Gdańska wybiera?, bo samej to mi się nie chce :), mam duże auto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katiana Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Czy ktoś zajmujący się profesjonalnym fotografowaniem psów wybiera się na tę wystawę? Lub ktoś z dobrym sprzętem i wolnymi rękami aby pocykać zdjęcia dwóm pieskom na ringu? Chodzi mi o sobotę dzienną i nocną. Jeśli jest ktoś taki to proszę o kontakt na priv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carinov Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w wystawianiu psiaków (sobota i wystawa nocna) - zapraszam do kontaktu :) [url]www.dogs-handling.pl.tl[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliza1505 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Być może moja kuzynka będzie na tej wystawie z bardzo dobrym sprzętem fotograficznym i świetnym okiem ;) Fotografowaniem zajmuje się hobbystycznie od wielu więc jeśli kogoś interesują zdjęcia na obu wystawach piszcie do niej :) Tutaj można ją znaleźć i zobaczyć kilka zdjęć jej autorstwa: [url]https://www.facebook.com/monika.burza/photos_albums[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaff Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Wybieramy się na tą wystawę, w związku z tym mam pytanie do psiarzy z Bydgoszczy - są jakieś restauracje lub inne miejsca, gdzie można zjeść i gdzie wpuszczą z psem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyy Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Na Facebooku grasują POWALAJĄCE zdjęcia z Bydgoskiej wystawy, a mianowicie zdjęcie ringu chartów. Widział już ktoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmora0 Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Organizacja fatalna... Szukam zdjęcia z walentynkowej z BIS BABY małego dobermana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Czy komus wpadl w obiektyw schapendoes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 [quote name='sota36']Czy komus wpadl w obiektyw schapendoes?[/QUOTE] no własnie nie, nawet go nie znalazłam, a szkoda, bo bardzo jestem dziewczynki ciekawa, ale tam w ogóle cokolwiek trudno było znaleźć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovi Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Ja byłam na ringu gdzie oceniana była schapendoska :) Bardzo się podobała i dostała wszystko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mychaaaaa Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Organizacja totalnie do bani. Utrudnianie życia wystawcom do granic możliwości. Latanie po numerki między halami, panie na wejściu kontrolujące jakieś psychiczne - nie wiem, kto je tam posadził, ale takich chamskich babsztyli w życiu nie widziałam. Histeryczki, paranoiczki i chamidła - inaczej tych bab określić się nie da. Problemy robiły dosłownie ze wszystkiego, w dodatku zachowywały się idiotki, np. dziwiąc się, że pies nie reaguje na rodowodowe imię - bo tak sprawdzały czy dany pies to ten wskazany - dziwne, że pies ma imię domowe, prawda? Po prostu ręce opadają, jak takie problematyczne dziwolągi spotyka się już na starcie... do tego chamskie odzywki "nikt pani nie każe jeździć na wystawy"... to za czyje pieniądze siedzi doopą na taborecie???????? Jeżdżę na wystawy po Europie, a z takim czymś w życiu się nie spotkałam. Brawo Bydgoszcz!! MA-SA-KRA. Jeśli tak wyglądają wystawy w Bydgoszczy, to była moja pierwsza i ostatnia wystawa u nich. Gratuluję kompetentnych ludzi, którzy z niczego potrafią zrobić problem i histerię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts