Mattilu Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 ja też pozdrawiam Tuńczyka. Czy chodzi w ubranku od mamy Mortes w czasie tych mrozów? Quote
Mortes Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Małgosiu choć Tunia ma teraz aktualne ogłoszenia na 3 województwa to był tylko jeden telefon o nia ale pani nie chce az tak wycofanego pieska :( Ogłoszenia zakupiłam na bazarku u Cioci Kejciu Quote
agasz Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Lusia za to jest wspaniała.Ostatnio miała trudne dni.Odeszła Zuzia,jej siostrzyczka i opoka w każdej sytuacji. Lusia poczuła się bardzo opuszczona i zagubiona. powoli dochodzi do siebie i częściej szuka kontaktu ze mną. Mam nadzieję,że w pełni odzyska swój humor i znów stanie się pogodną i kochaną sunią Quote
Mortes Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 O 25.05.2016 o 13:55, agasz napisał: Lusia za to jest wspaniała.Ostatnio miała trudne dni.Odeszła Zuzia,jej siostrzyczka i opoka w każdej sytuacji. Lusia poczuła się bardzo opuszczona i zagubiona. powoli dochodzi do siebie i częściej szuka kontaktu ze mną. Mam nadzieję,że w pełni odzyska swój humor i znów stanie się pogodną i kochaną sunią Współczuję bardzo Agasz :( Quote
Mazowszanka13 Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Uwielbiam psy leżące plackiem. To takie szczenięce. Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Spanie na żabkę zawsze działa na mnie tak samo - rozczulam się totalnie :) Quote
Recommended Posts