Aneta_M Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 [quote]Oskar to wspaniały okaz 3 letniego samca. Do Schroniska trafił wychudzony i wycieńczony z rozległą chorobą skóry. Trzy miesiące leczenia i pies wygląda prawie jak pies wystawowy:D Niestety choroba skóry Oskara okazała się trwała. Do końca życia będzie musiał dostawać specjalistyczną karmę. Szkoda, bo zmniejsza to jego szansę na nowy dom, a pies jest naprawdę świetny. Wesoły, mądry, chętny do zabawy i nauki. Łatwo się przywiązuje do opiekunów. [img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549468_352974204782869_879313086_n.jpg[/img] [/quote] KONTAKT DO SCHRONISKA: tel: (085) 675 37 00 mail: [email][email protected][/email] [img]http://i728.photobucket.com/albums/ww286/MintuSsek/Psiaki%20do%20adopcji/DSCF0451.jpg[/img] [img]http://i728.photobucket.com/albums/ww286/MintuSsek/Psiaki%20do%20adopcji/DSCF0448.jpg[/img] [img]http://i728.photobucket.com/albums/ww286/MintuSsek/Psiaki%20do%20adopcji/DSCF0452.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceris Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Śliczny Oskar i superaśny opiekun :razz: Odpowiedzialny dom poświęci środki na zdrowie pupila bez mrugnięcia okiem. Oskar znajdzie taki dom na pewno. Jest piękny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 WRZUCAM NA PROŚBĘ KOLEŻANKI CZY KTOŚ JĄ ROZPOZNAJE ????? CYT. Widac ,ze sunia sie komus zgubiła ma około roku brak czipa, została znaleziona na ulicy branieckiego :( [img]http://s1.pokazywarka.pl/i/1269550/890070/n.jpg[/img] [img]http://s1.pokazywarka.pl/i/1269550/874392/n1.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreag Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 A może ona tam biegała tak samopas? Może niech ten ktoś weźmie ją na smycz i pójdzie w okolice miejsca znalezienia, a psina wskaże, gdzie mieszka... Może to naiwne, ale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doris66 Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Dreag może mieć rację. Ta psina może mieszkać tam gdzieś w okolicy. Niedawno jadac autobusem, widziałam taką lub podobną psinkę szalejąca z biszkoptowym labradorem na trawnikach przed galeria Białą. Z labradorem był młody mężczyzna i stało tam jeszcze kilka osób. Psy szalały. Wyglądało to tak jakby właściciele psów spotkali sie na wspólnym zaprzyjaźnionym spacerku. Ale równie dobrze ktoś mógł tylko przyjechać na spacer z psem i wcale nie mieszka w okolicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Kiedyś taka metoda sprawdziła się w przypadku suki, która została znaleziona pod teatrem dramatycznym i doprowadził do swojego domu niedaleko Zwierzyńca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 dziękuję cioteczki za rady już je przekazałam koleżance oby się sprawdziły (choć ona twierdzi,że wywalony bo błąkała się tam cały dzień) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 [B]Czy kaszanka zwróciła wszystkim pieniądze?????? bo mi do tej pory [/B][B]wisi 30 zł !!!!!!!! [/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Ula jeśli to te 30,- złotych, które dałaś mnie (chyba na transport Saby) to ja ich kaszance nie przekazałam. Chciałam ale ona powiedziała, że mam zatrzymać dla moich tymczasów. Gdzieś to było na wątku Saby. Jeśli chodzi o kasę ze skarbonki to z tego co wiem nie oddała. Dziewczyny mam problem z nadmierną ilością jabłek. Już nie wyrabiam. Więc komu jabłka? Może macie mamy, babcie, ciocie, sąsiadki albo same robicie przetwory - zapraszam po pyszne jabłuszka. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Ania to nie te ja na początku istnienia skarpety wpłaciłam i to o nie mi chodzi....czyli ma je u siebie na koncie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 [quote name='dreag']A może ona tam biegała tak samopas? Może niech ten ktoś weźmie ją na smycz i pójdzie w okolice miejsca znalezienia, a psina wskaże, gdzie mieszka... Może to naiwne, ale...[/QUOTE] Ja też kiedyś w taki sposób znalazłam dom z którego uciekła sznaucerka i biegała po ulicy obok galerii białej- chodziłam z sunią na smyczy po uliczkach obok, pytałam czy ktoś ją rozpoznaje, aż sunia sama rozpoznała swój dom :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 [B]ZAGIONY [/B]> Witam!! Poniżej przesyłamy Pani zdjęcia poszukiwanego od 13.06.2012 > naszego pieska Reksia wiek około 9 lat. Zginął w okolicach ulicy > Ciołkowskiego w Grabówce. > > KONTAKT: > Ewa Czerniakiewicz > 513269169 [IMG]http://s1.pokazywarka.pl/i/1272659/413428/re.jpg[/IMG] [img]http://s1.pokazywarka.pl/i/1272659/269406/re1.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbgm Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 [quote name='jaanna019']Ula jeśli to te 30,- złotych, które dałaś mnie (chyba na transport Saby) to ja ich kaszance nie przekazałam. Chciałam ale ona powiedziała, że mam zatrzymać dla moich tymczasów. Gdzieś to było na wątku Saby. Jeśli chodzi o kasę ze skarbonki to z tego co wiem nie oddała. Dziewczyny mam problem z nadmierną ilością jabłek. Już nie wyrabiam. Więc komu jabłka? Może macie mamy, babcie, ciocie, sąsiadki albo same robicie przetwory - zapraszam po pyszne jabłuszka. :)[/QUOTE] Ja ma siedemnaście pysków,które uwielbiają jabłka:lol:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Jezu no jasne :) to kiedy przyjedziesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuna Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Ja przyjadę jutro, będę miała 2 godziny pomiędzy kastracja Roniego a odbiorem Zoyki i Małej, więc zamierzam przechowac się u Ciebie:eviltong:, jabłek tez moge trochę wziąć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Fajnie, czekam na zbieraczy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Przepraszam,że ja tak z innej beczki ale chciałam Was poinformować,że 31.08 wyjeżdżamy więc jeśli ktoś chce odwiedzić jeszcze za mojej kadencji PSI SALON to zapraszam :) Potem będzie go prowadziła Monika na dogo [B][COLOR=#000000]monia14412[/COLOR][/B] Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za serce i dobroć jaką od Was otrzymałam :loveu: no i za tą kaskę ,którą zarobiłam :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asika5 Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Ciesze się, że udało się tak szybko wszystko zorganizować ale niestety z drugiej strony jak tu się cieszyć...będzie mi Ciebie bardzo brakowało a i Bursztyn straci swego ulubionego fryzjera:-(:-(:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreag Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Bardzo szkoda, udanego "urządzenia się" na obczyźnie:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Choć nie często bywałam, to mi też będzie brakowało, no i żal :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Znalazłam ogłoszenie na gumree podlaskie. Labrador na łańcuchu. Do adopcji: [url]http://podlaskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Pies-Labrador-W0QQAdIdZ405167673[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suślik Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 [B]Dostałam info na FB o 8 m-c szczeniaku po wypadku w Białymstoku. Osoba,która znalazła psa jest tam przejazdem. Dziewczyny Białostockie macie możliwość pomóc? [/B] [B]Maia[/B] labradora podeślę do labradory.info i wstawię na grupy FB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna83 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 [quote name='suślik'][B]Dostałam info na FB o 8 m-c szczeniaku po wypadku w Białymstoku. Osoba,która znalazła psa jest tam przejazdem. Dziewczyny Białostockie macie możliwość pomóc? [/B] [B]Maia[/B] labradora podeślę do labradory.info i wstawię na grupy FB.[/QUOTE] Suślik czy to nie taki czarny psiak z białymi łatkami w typie boksera, którego fotki wstawiałam na poprzedniej stronie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suślik Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 [quote name='joanna83']Suślik czy to nie taki czarny psiak z białymi łatkami w typie boksera, którego fotki wstawiałam na poprzedniej stronie?[/QUOTE] No właśnie nie wiem. Nie ma na necie tej dziewczyny,która wstawiła info na FB. A nie mam z nią innego kontaktu poza tym netowym. A ten boksio,którego wstawiłaś to szczenior po wypadku? Bo takie info wstawiła Ela na swoim profilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna83 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 [quote name='suślik']No właśnie nie wiem. Nie ma na necie tej dziewczyny,która wstawiła info na FB. A nie mam z nią innego kontaktu poza tym netowym. A ten boksio,którego wstawiłaś to szczenior po wypadku? Bo takie info wstawiła Ela na swoim profilu.[/QUOTE] Ten piesek uciekł kilka dni temu z DT. Nie wiadomo gdzie jest teraz, więc obawiam się, że mógł wpaść pod samochód :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts