Marlena:) Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) Witajcie, Znalazłam ogłoszenie na Gumtree, o kawce w schronisku :shake: Tekst ogłoszenia: [COLOR=#000000][FONT=Arial]W schronisku jest ptaszek - kawka. Jest częściowo oswojona, nie boi się ludzi. Wleciała komuś do mieszkania, i ludzie wezwali schronisko. Siedzi w klatce takiej jak na zdjęciu... Może ktoś z Was mógłby wziąć ją do siebie? Albo przynajmniej wypożyczyć klatkę dla ptaków? [/FONT][/COLOR]Chcąc zabrać ją do siebie napisałam do osoby z ogłoszenia i sama niecierpliwie wzięłam się za przeszukiwanie sieci w poszukiwaniu owego schroniska. Niestety z moich przypuszczeń wynika, że krukowate dziecko przebywa w Cieszynie, bo ptak jest ogłaszany również na to miasto: [URL]http://www.kupsprzedaj.pl/o/ptaszek-kawka/1991003[/URL] Czy jakaś ciotka cieszyńska mogłaby pomóc? Kocham krukowate, nie mogę bezradnie patrzeć na to, jak ta bida siedzi w tej klatce.. Trzeba jej pomóc.. Edited September 10, 2012 by Marlena:) Quote
Marlena:) Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Już dotarłam ;) Rzeczywiście Cieszyn - na szczęście ptaszysko trafiło do Pogotowia Leśnego ;) Quote
Recommended Posts