konfirm31 1723 Posted January 6 Share Posted January 6 Dziękuję bardzo :) Quote Link to post Share on other sites
malagos 2327 Posted January 7 Share Posted January 7 18 godzin temu, DONnka napisał: Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, jeśli wesprzemy sunię. Potrzebujemy tylko informacji, czego jej potrzeba Pomożemy w ogłaszaniu suni. Czy oprócz tego możemy dla niej coś jeszcze zrobić ? I ja bardzo dziękuję :) Dla suni, z racji jej wieku i stanu łap, przydałyby się suplementy, jak Caniviton Forte, czy może jakiś o=inny, oraz - jeśli można prosić: Plaqueoff - ze względu na stan zębów. I puszki karmy... mam dla swoich psów Fitmin chrupki, i Joserę, ale ONeczka nie ma czym gryźć :( 1 Quote Link to post Share on other sites
DONnka 186 Posted February 15 Share Posted February 15 Dnia 7.01.2021 o 10:04, malagos napisał: I ja bardzo dziękuję :) Dla suni, z racji jej wieku i stanu łap, przydałyby się suplementy, jak Caniviton Forte, czy może jakiś o=inny, oraz - jeśli można prosić: Plaqueoff - ze względu na stan zębów. I puszki karmy... mam dla swoich psów Fitmin chrupki, i Joserę, ale ONeczka nie ma czym gryźć :( Kochana malagos, umknął mi Twój wpis Przepraszam bardzo I już piszę do Ciebie priva Mam prośbę na przyszłość do wszystkich, którym przyznaliśmy naszą pomoc - piszcie do mnie na priva - bardzo proszę. Wtedy nic mi nie umknie, a poza tym zawsze i tak musimy poustalać szczegóły, adresy, dane do faktur, o których nie będziemy rozprawiać tutaj na wątku Quote Link to post Share on other sites
malagos 2327 Posted February 15 Share Posted February 15 Dziękuję :) :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts