konfirm31 Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Dziękuję bardzo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 18 godzin temu, DONnka napisał: Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, jeśli wesprzemy sunię. Potrzebujemy tylko informacji, czego jej potrzeba Pomożemy w ogłaszaniu suni. Czy oprócz tego możemy dla niej coś jeszcze zrobić ? I ja bardzo dziękuję :) Dla suni, z racji jej wieku i stanu łap, przydałyby się suplementy, jak Caniviton Forte, czy może jakiś o=inny, oraz - jeśli można prosić: Plaqueoff - ze względu na stan zębów. I puszki karmy... mam dla swoich psów Fitmin chrupki, i Joserę, ale ONeczka nie ma czym gryźć :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Dnia 7.01.2021 o 10:04, malagos napisał: I ja bardzo dziękuję :) Dla suni, z racji jej wieku i stanu łap, przydałyby się suplementy, jak Caniviton Forte, czy może jakiś o=inny, oraz - jeśli można prosić: Plaqueoff - ze względu na stan zębów. I puszki karmy... mam dla swoich psów Fitmin chrupki, i Joserę, ale ONeczka nie ma czym gryźć :( Kochana malagos, umknął mi Twój wpis Przepraszam bardzo I już piszę do Ciebie priva Mam prośbę na przyszłość do wszystkich, którym przyznaliśmy naszą pomoc - piszcie do mnie na priva - bardzo proszę. Wtedy nic mi nie umknie, a poza tym zawsze i tak musimy poustalać szczegóły, adresy, dane do faktur, o których nie będziemy rozprawiać tutaj na wątku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Dziękuję :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Dnia 15.02.2021 o 15:32, DONnka napisał: Kochana malagos, umknął mi Twój wpis Przepraszam bardzo I już piszę do Ciebie priva Mam prośbę na przyszłość do wszystkich, którym przyznaliśmy naszą pomoc - piszcie do mnie na priva - bardzo proszę. Wtedy nic mi nie umknie, a poza tym zawsze i tak musimy poustalać szczegóły, adresy, dane do faktur, o których nie będziemy rozprawiać tutaj na wątku Jest przesyłka :) Omega 3, AntiFleksi :)} dzięki serdeczne! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Przepraszam Serca zajrzyjcie prosze na biedunia wielkuskiego ogromnego z wateczku punktu przetrzyman pisakow w Oronsku kopiuje: Nowy psiak jest naprawdę bardzo duży. Jest nieufny, nie podchodzi bliżej niż do wyciagnietej ręki:( Ktoś mu musiał straszna krzywdę zrobić;( przez przypadek mi sie ewu zacytowala tutaj na tym watku psiaczkow z Oronska jest ten wielkusi smoku cudny rozsylam z nadzieja ze moze akurat jakis cud 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Będziemy udostępniać chłopaczka z Orońska !!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale napiszę na wypadek, gdyby ktoś był ciekaw, co u nas słychać 😉 Cały czas działamy, ratujemy, diagnozujemy, leczymy, sterylizujemy i szukamy nowych domów dla owczarków w potrzebie 👍 W roku 2020 dzięki nam nowe, lepsze życie zaczęło 11 owczarków: Bella, Coffe, India, Gonzo, Harry, Kaira, Messi, Samba, Suri, Torres i Shakir ♥️ 🏡♥️ Na ich miejsce na bieżąco przybywały kolejne psiaki ... W roku 2021 na dzień dzisiejszy swoje miejsce na Ziemi dzięki nam znalazły: Dela, Diana, Hela, Joker, Tiago, Vega, Sara, Shen i Grey ♥️🏡♥️ DZIĘKUJEMY w imieniu naszych aktualnych 12 podopiecznych WSZYSTKIM, KTÓRZY WCIĄŻ SĄ Z NAMI To dzięki WAM mamy tę MOC, że możemy odmieniać los owczarków w potrzebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Nie wiem czy DONnka tu jeszcze zagląda i czy skarpeta działa ? ale zapytam : można prosić o pomoc dla owczareczki ,która dzisiaj opuściła schronisko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts