himba 10 Report post Posted February 11, 2014 Niestety u mnie nie działa "moja tablica" i nie mogą zdiagnozować usterki ?? w związku z tym musze znowu poprosić CatAngel o ogloszenia w tym roku ( w tym również na tablica.pl ) Share this post Link to post Share on other sites
himba 10 Report post Posted February 11, 2014 niestety , pani która zainteresowala sie kumplami....póki co nie odezwała się :( Share this post Link to post Share on other sites
mtf zalesie 12 Report post Posted February 11, 2014 latem na w..yjazd na dzialki z nikim nie maja szans Share this post Link to post Share on other sites
himba 10 Report post Posted February 14, 2014 Póki co jeszcze udaje się uzbierać na hotel 500 zł + karma, ale co będzie jak zostanie kilka osób ? ......pojadą do schronu ??? Share this post Link to post Share on other sites
mtf zalesie 12 Report post Posted February 14, 2014 w razie ci na oku trzeba miec jakies tansze dt lub tanszy hotel ....ja tez co zaczne wplacac na jakiegos psa to siedzi po 4 lata,juz mam takich 5 i wecej na zadnego nie deklaruje poki jakis nie znajdzie ds Share this post Link to post Share on other sites
himba 10 Report post Posted February 15, 2014 [quote name='mtf zalesie']w razie ci na oku trzeba miec jakies tansze dt lub tanszy hotel ....ja tez co zaczne wplacac na jakiegos psa to siedzi po 4 lata,juz mam takich 5 i wecej na zadnego nie deklaruje poki jakis nie znajdzie ds[/QUOTE] dokladnie...miałam na oku hotelik ale teraz po obniżce to w tym hotelu poki co bedą , tyle,że jak mi przyjdzie placic samej 500+karma to czeka je schron :( Share this post Link to post Share on other sites
Lili8522 47 Report post Posted February 15, 2014 Trzeba by porobić trochę bazarków żeby zrobić "zapas" na czarną godzinę... Share this post Link to post Share on other sites
himba 10 Report post Posted April 9, 2014 Bazarki robię dla nich regularnie, byłam u nich i zrobiłam i filmik i zdjęcia, ale nie umiem tutaj zamieszczać :( Share this post Link to post Share on other sites
mtf zalesie 12 Report post Posted December 4, 2014 jak kumple zyja- napisz czy nie wplacam na psy wirtualne Share this post Link to post Share on other sites