Bona&Madzia 10 Report post Posted July 5, 2013 Dzięki za szybką odpowiedź ! Spróbuję mamy od nich 2 obroże i fajnie się sprawują to może i szele też będą ok :) Ale najpierw się upewnię czy mi uszyją . Raczej nie chodzi o męczenie się bo robię z nią na razie bardzo małe dystanse i wybieram pory wieczorne i poranne kiedy chłodno , bardziej chyba chodzi o to ,ze chce sobie poniuchać itd. dlatego tuż przed treningami będę ją brała na spacerek ,żeby mogła sobie robić wszystko :p może o coś da . A może macie jakieś pomysły jak nauczyć ją olewania psów ? Tzn. żeby biegła przed siebie i nie zwracała uwagi na psy obok , mieszkamy w Krk i trudno znaleźć miejsce gdzie jest mało psów :P Share this post Link to post Share on other sites
IZMADO 16 Report post Posted August 3, 2013 Hej! A ja mam pytanie o pas biodrowy. No właśnie, nazwa wskazuje, że jest to pas biodrowy, jednak jak oglądam zdjęcia, to wszyscy biegacze maja taki pas zapięty w pasie. Mam więc pytanie - jak prawidłowo powinno się nosić pas do canicrossu? I czy ja, mając problemy z częścią lędźwiową kręgosłupa (w skrócie - jeśli jeden kręg przesunie mi się bardziej, to będę miała bezwładną dolną cześć ciała) mogę biegać z psem, który ciągnie mnie za pas zapięty w pasie, a nie na biodrach? Share this post Link to post Share on other sites