ewalit Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 [IMG]http://i48.tinypic.com/2djowpg.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalit Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 przepraszam, że tak każde zdjęcie w innym poście ale jakoś mi nie wychodzi inaczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ależ on pięknie wygląda :D Zdjęcie w wyrku - one to uwielbiają :D Widać, że nasz pierdułek jest szczęśliwy :multi: Dziękujemy za zdjęcia!!!:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDi Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 Ślicznotek:) i nawet jego ulubiona zabawka szynszyla się załapała;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutusia Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Jak pięknie odrasta! I jakie ma filuterne spojrzenie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalit Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Dziękujemy za komplementy, troszkę z niego rozrabiaka i cwaniaczek, Szymon czyli szynszyl to ulubione hobby Gizmusia, uwielbia na niego polować i wodzi za nim wzrokiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 [quote name='ewalit']Dziękujemy za komplementy, troszkę z niego rozrabiaka i cwaniaczek, Szymon czyli szynszyl to ulubione hobby Gizmusia, uwielbia na niego polować i wodzi za nim wzrokiem :)[/QUOTE] Moja uwielbia obserwować 3 szczurki mojej córki kiedy przyjeżdżają do domu. Potrafi się z nimi nawet "bawić" kiedy szczurki są na "wybiegu". Ona je uwielbia! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pola53 Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ponawiam prośbę o potwierdzenie wpłaty z bazarku. Bez tego nie mogę go zamknąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDi Posted July 13, 2012 Author Share Posted July 13, 2012 [quote name='pola53']Ponawiam prośbę o potwierdzenie wpłaty z bazarku. Bez tego nie mogę go zamknąć.[/QUOTE] Potwierdzam wpłatę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Co tam u małego słychać? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDi Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 Zapraszam, tym razem 5 z lasu:( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229494-Z-pseudohodolwi-do-lasu-Potrzebna-pomoc[/url]! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalit Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 właśnie wróciliśmy z wczasów na wsi, bardzo mu się podobało, przyjeżdżamy a tu kolejne bidulki :(, jutro mam dzwonić do profesora umówić się na wizytę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Niestety bidulek ciągle przybywa a że to wakacyjny czas do pomocą dla nich trudno. Daj znać kiedy wizyta. Będę kciuki trzymać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalit Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 wizytę i zdjęcie przeszczepu mamy we wtorek o 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Czyli za tydzień trzeba mooooocno kciuki trzymać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusia91 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 [quote name='b-b']Czyli za tydzień trzeba mooooocno kciuki trzymać :)[/QUOTE] Dokładnie tak:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 No to zostały nam jeszcze 2 dni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDi Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 To juz dzisiaj, trzymam kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalit Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Profesor powiedział, że idealnie oko wygląda i tak powinno wyglądać, Gizmusia nie trzeba było usypiać, był taki grzeczny i sobie pozwolił ściągnąć przeszczep, dostaliśmy kropelki na cały miesiąc i wtedy do kontroli z oczkiem, no i trzeba będzie jeszcze ustalić przepuklinkową operacje i ząbki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Czekamy niecierpliwie na wieści! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalit Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 zdjęcie z wczasów na wsi jeszcze z przeszczepem [IMG]http://i48.tinypic.com/28b5i8k.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalit Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 a to z dzisiaj już po ściągnięciu [IMG]http://i45.tinypic.com/hund5z.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 A wiadomo już co z oczkiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalit Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 i zapomniałam dodać że Gizmuś widzi nie całym oczkiem ale brzegami, dlatego tak świetnie sobie radzi, jakaś chaotyczna jestem dzisiaj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 [quote name='ewalit']i zapomniałam dodać że Gizmuś widzi nie całym oczkiem ale brzegami, dlatego tak świetnie sobie radzi, jakaś chaotyczna jestem dzisiaj ;)[/QUOTE] To chyba za szczęścia :D Czochraczki dla rojberka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts