ang Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 moja Frytunia...buuuuu:( a poważnie - jak będzie miała dobry domek, to będę szczęśliwa:) Quote
jaanka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='ang'] a poważnie - jak będzie miała dobry domek, to będę szczęśliwa:)[/QUOTE] Na pewno będzie sporo chętnych . Ogłoszenia dopiero co się ukazały . Będziecie przebierać w ofertach . I bardzo proszę o dokładne sprawdzanie chętnych ( do trzeciego pokolenia wstecz czy są uwarunkowania genetyczne do kochania zwierząt ;)) Quote
wegielkowa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='jaanka']Na pewno będzie sporo chętnych . Ogłoszenia dopiero co się ukazały . Będziecie przebierać w ofertach . I bardzo proszę o dokładne sprawdzanie chętnych ( do trzeciego pokolenia wstecz czy są uwarunkowania genetyczne do kochania zwierząt ;))[/QUOTE] Liczymy, że Ty kogoś znajdziesz:) Szukaj, prosimy. Quote
jaanka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Tych którzy wyrazili chęć i przeszli przez moją upierdliwą kontrolę to już obdarowałam zwierzyną . Quote
wegielkowa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='jaanka']Tych którzy wyrazili chęć i przeszli przez moją upierdliwą kontrolę to już obdarowałam zwierzyną .[/QUOTE] Skoro nie chcesz pomóc to będziesz musiała za karę zabrać Kartofla do siebie:p Quote
malagos Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='ang']a co tu się wyrabia i czemu nikt mnie o nic nie pyta, hę?:mad:[/QUOTE] no wląsnie, jakieś rozmowy nocne, jakieś ustalenia......... a czy do Frytki dołączacie pieczonego kurczaka w pakiecie? i colę? Quote
ang Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='malagos']no wląsnie, jakieś rozmowy nocne, jakieś ustalenia......... a czy do Frytki dołączacie pieczonego kurczaka w pakiecie? i colę?[/QUOTE] taaaa...i ketchup...będzie jej do twarzy w czerwonym:p Quote
mag.da Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Frytka już po sterylizacji. Wygląda na to, że czuje się dobrze. Podobno wyjątkowo szybko doszła do siebie po narkozie ;) [URL="http://img69.imageshack.us/i/96392095.jpg/"][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/2117/96392095.jpg[/IMG][/URL] Quote
wegielkowa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='mag.da']Frytka już po sterylizacji. Wygląda na to, że czuje się dobrze. Podobno wyjątkowo szybko doszła do siebie po narkozie ;) [URL="http://img69.imageshack.us/i/96392095.jpg/"][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/2117/96392095.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Może jaanka wreszcie się zlituje, jak zobaczy tę bidę Quote
ang Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 oj Frytuś, jakie smutne oczka.... dobrze, że jest ok, choć smutek widzę okrutny:) Quote
jaanka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ojej jak to dobrze że już po . Zawsze strasznie boję się narkozy . Nie wiedziałam że to dzisiaj bo trzymałabym kciuki . Erka pisała że w pierwszej kolejności będzie inna sunia . Śliczna kochana niunia , żeby tylko nic nie bolało i ładnie się goiło . Quote
jaanka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='wegielkowa']Może jaanka wreszcie się zlituje, jak zobaczy tę bidę[/QUOTE] Oj nie pisz tak bo mi serce pęka . Wiesz że najchętniej przytuliłabym i nigdy już nie oddała . Quote
wegielkowa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='jaanka']Ojej jak to dobrze że już po . Zawsze strasznie boję się narkozy . Nie wiedziałam że to dzisiaj bo trzymałabym kciuki . Erka pisała że w pierwszej kolejności będzie inna sunia . Śliczna kochana niunia , żeby tylko nic nie bolało i ładnie się goiło .[/QUOTE] Leć i obudź TZeta. Szanowny TZecie:hand: ta sunia jest bardo biedna, mimo, że nie należy do najbrzydszych.... Tu, na dogo brzydkim łatwiej:roll: Quote
ewelinka_m Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Całe szczęście,że węgielkowa czuwa...chwilę mnie nie było a tu już wychodzi kto nie czyta dokładnie wątku :shake: :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ale ona piękna jest! I kudłata - :loveu: Swego czasu szukałam informacji o skye terrierach, tym bardziej wpadła w oko. Szkoda, że nie mam warunków na trzeciego psa. Podrzucam! Quote
jaanka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Jak malutka się czuje ? Czy jeszcze jest w lecznicy ? Quote
mag.da Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Frycia wróciła już wczoraj - to zdjęcie ostatnie jest już po powrocie ;) Czuje się dobrze, ranka jest malutka, nic nie cieknie, wszystko ładnie wygląda. Frycia, jak na razie, nie interesuje się fartuszkiem i dobieraniem się do ranki ;) Oby tak dalej. Quote
ang Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 w ogóle ona to taka wyluzowana, nie? nie przejmuje się zanadto... Quote
jaanka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Zdjęcie na tle kafelków trochę mnie zmyliło . Piszesz że ranka jest malutka czy to była tradycyjna sterylizacja czy boczna "hakowa" ? Quote
mag.da Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Sterylizacja tradycyjna, ale nieduże cięcie. Ang, Frytka jest taka dość zdystansowana, nie za bardzo widać po niej emocje, nie daje wyraźnych sygnałów i nie zawsze wiadomo do końca, co tam sobie kmini w tej swojej ślicznej główce :lol: Quote
jaanka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Terierowate mają mocne charaktery i własne zdanie . Może ona też jest indywidualistką . Quote
wegielkowa Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='jaanka']Terierowate mają mocne charaktery i własne zdanie . Może ona też jest indywidualistką .[/QUOTE] No! I do tego zna się na zołzowatych terierach! Bierz ją, kurka. Quote
Recommended Posts