Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='simbik']To jeszcze raz to samo tylko ulicami, żebyś mogła sobie na mapie podpatrzeć :lol: , choć z własnych doświadczeń (sporo jeżdżę po obcych miastach) to chyba łatwiej jechać orientacyjnym punktami niż nazwami ulic (w Łodzi z tabliczkami różnie bywa :shake: , troszkę już jest na skrzyżowaniach ale nie zawsze). Ta ulica która Ci się skończy (tzn będzie nakaz jazdy w prawo lub lewo) to Rzgowska. Skręcasz w prawo w ulicę Ignacego Paderewskiego. Rondo do którego dojeżdżasz to Rondo Lotników Lwowskich i na nim skręcasz w drugie odbicie czyli Aleje Politechniki. Na pierwszych światłach skręcasz w lewo w ulicę Obywatelską i z niej na pierwszych światłach w prawo w Aleje Jana Pawła II (na starych mapach to już Aleja Włókniarzy, ale aktualnie ten odcinek ma inną nazwę). Aleje Jana Pawła II za skrzyżowaniem z Alejami Adama Mickiewicza przechodzą w Aleję Włókniarzy, którą jedziesz prawie do samego końca. Ulica Św. Teresy na której jest stadion to przed ostatnia przecznica po prawej. Stadion długim bokiem przylega do Aleji Włókniarzy więc łatwo będzie wypatrzeć. Choć uwaga, żeby niebyło pomyłki, zaraz za Dworcem Kaliskim przy alejach Włókniarzy po prawej stronie też jest stadion, oczywiście inny :cool3: .[/quote]

Jeszcze raz bardzo dziękuję. Na planie nie znalazłam tylko ul. Obywatelskiej, (chyba to będzie nastepna ulica za Cieszyńską) ale skręcę na pierwszych światłach i będzie dobrze. Plan mam stary i rzeczywiście nie ma al. Jana Pawła II tylko Włókniarzy.

Posted

1. W oba dni około godziny 8 z Tuszyna pod Łodzią ( dla osób jadących przez Piotrków Trybunalski, lub z kierunku Częstochowy ) : bordowy Opel Corsa na łódzkich numerach z dwoma szpicami wiczymi i pasażerami w środku. Jedziemy na wystawę i znamy trasę ( auto prowadzę osobiście ). W niedzielę jedziemy tylko z jednym.

2. Za nami w sobotę ( około 0,50 godziny później - czyli między 8:30 a 10:00) Skoda Felicia Comi na łódzkich numerach ( lub żółty Peugeot na numerach Częstochowskich) z Tuszyna ze szpicami w środku to drugie nasze auto jadące na wystawę.

Tych aut możecie się pilnować na odcinku TUSZYN - łóDź / wystawa.
Osobiście w oba dni wystawy będę jechał Oplem.
W sobotę ( międzu innymi ) wystawiamy szpice, a w niedzielę startujemy ze szpicem w agility.

Michał

Posted

Chciała Bym Wszystki forumowiczom dogo życzyć szczęscia , dużo wygranych , miłego spedzenia czasu oraz spokojnej podróży na CACIB Łódź :)
Tym czasem dozobaczenia , właśnie pakuje sie powoli do Bydgoszczy na krajówke i pewnie odrazu bezpowrotniepojade do Łodzi :)
PzdR :)

Posted

Właśnie zauważyłam, że w pierwszej wersji (bez podania nazw ulic) napisałam poprawnie a w drugiej już szczeliłam byka :oops: - już koryguje :roll:

[quote name='simbik']To jeszcze raz to samo tylko ulicami, żebyś mogła sobie na mapie podpatrzeć :lol: , choć z własnych doświadczeń (sporo jeżdżę po obcych miastach) to chyba łatwiej jechać orientacyjnym punktami niż nazwami ulic (w Łodzi z tabliczkami różnie bywa :shake: , troszkę już jest na skrzyżowaniach ale nie zawsze). Ta ulica która Ci się skończy (tzn będzie nakaz jazdy w prawo lub lewo) to Rzgowska. Skręcasz [COLOR="Red"]w prawo[/COLOR]- [COLOR="Blue"]powinno być w lewo[/COLOR] :oops: w ulicę Ignacego Paderewskiego. Rondo do którego dojeżdżasz to Rondo Lotników Lwowskich i na nim skręcasz w drugie odbicie czyli Aleje Politechniki. Na pierwszych światłach skręcasz w lewo w ulicę Obywatelską i z niej na pierwszych światłach w prawo w Aleje Jana Pawła II (na starych mapach to już Aleja Włókniarzy, ale aktualnie ten odcinek ma inną nazwę). Aleje Jana Pawła II za skrzyżowaniem z Alejami Adama Mickiewicza przechodzą w Aleję Włókniarzy, którą jedziesz prawie do samego końca. Ulica Św. Teresy na której jest stadion to przed ostatnia przecznica po prawej. Stadion długim bokiem przylega do Aleji Włókniarzy więc łatwo będzie wypatrzeć. Choć uwaga, żeby niebyło pomyłki, zaraz za Dworcem Kaliskim przy alejach Włókniarzy po prawej stronie też jest stadion, oczywiście inny :cool3: .[/QUOTE]

Posted

Oczywiście ja też będe:cool1:. Z apaszką, chustka cinżko bedzie no ale może cóś jakóś si wymyśli. A jak nie to poznacie mnie po psie:
[IMG]http://images20.fotosik.pl/243/f870aa2d7e9de80d.jpg[/IMG]
Biorę Lady na wystawe... może ktoś ją wezmie....:roll:. Na wystawie psów psiarze.... więc a nóż widelec.:oops:
Wystawa jest w ten weekend - zawsze w pierwszy weekend maja;)

Posted

[quote name='flashka-g']Hey
jest moze ktos z oddzialu z Łodzi kto moglby mi sprawdzic czy pies jest przyjety? Poniewaz zgloszenie bylo wysylane w terminie a potwredzenie nie doszlo. Dodzwonic sie nie mozna i nie wiem co robic. A pies mialbyc wystawiany w sobote.

Bardzo prosze o kontakt na Priv jezeli ktos bylby w stanie pomoc!!:roll:[/quote]

[SIZE=4][COLOR=lime][B]Też się przylączam do prośby!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Guest Kamcia_14
Posted

Tak w ogóle to o której zaczyna się wystawa :roll: .

Posted

[quote name='hachidori']Asiaczek, gdzie bedziecie? Akity Amerykanskie ida okolo 11:10 na ringu 19:p:p

pozdrawiam
Asia[/quote]
Hachidori - ja jestem na ringu nr 2 i startujemy o godz. 10:45. Po ocenie baskowej może uda mi się podejść pod Wasz ring.
Do zobaczenia.
Pzdr.

Posted

[quote name='Wanilka']Może ktos wie o której samoyedy będą sędziować? Albo w ogóle grupę V?[/quote]
w planie samojedy są na 11.45 - ring 18.

A w ogóle to takie informacje są na stronie [url]www.zkwp.lodz.pl[/url] -> wchodzicie w "Aktualności" i otwieracie "Plany ringowe". ;)

Posted

[quote name='Kamcia_14']Tak w ogóle to o której zaczyna się wystawa :roll: .[/quote]
jak zawsze o 10.00 :D ej Kinga kiedy bedziesz na gg ;>? bo cos sie spotkac nie mozemy na nim :P a na smsy nie odpisujesz... :)

Posted

Powtórzę swoje pytanie: na ktorym przystanku mam wysiąść, jeśli jadę 11/11A od Centralu? Bo już nie wiem...:shake:

A może ktoś też chętny do jazdy tym samym tramwajem? :cool3:

Posted

[quote name='bellatriks']Powtórzę swoje pytanie: na ktorym przystanku mam wysiąść, jeśli jadę 11/11A od Centralu? Bo już nie wiem...:shake:

A może ktoś też chętny do jazdy tym samym tramwajem? :cool3:[/quote]
Rynek balucki to twoj punkt orientacyjny :cool3: Bedzie taki po prawej stronie(na 100% zauwazysz ;)). Ty musisz wysiasc na 3cim przystanku za tym rynkiem... Ten przystanek na ktorym musisz wysiasc to [B][URL="http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/ramka.jsp?l=11i1&p=11i1t046.htm&k=1&t=4_11_N7&lineId=13&timetableId=631&stopNumber=1437&date=2007-05-03-22:54:43"][B]Biegańskiego[/B][/URL] (jesli sie myle niech ktos mnie poprawi)
Powodzenia
[/B]

Posted

[quote name='chicken']Rynek balucki to twoj punkt orientacyjny :cool3: Bedzie taki po prawej stronie(na 100% zauwazysz ;)). Ty musisz wysiasc na 3cim przystanku za tym rynkiem... Ten przystanek na ktorym musisz wysiasc to [B][URL="http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/ramka.jsp?l=11i1&p=11i1t046.htm&k=1&t=4_11_N7&lineId=13&timetableId=631&stopNumber=1437&date=2007-05-03-22:54:43"][B]Biegańskiego[/B][/URL] (jesli sie myle niech ktos mnie poprawi)
Powodzenia
[/B][/quote]

uszczegółowię;) - Szpital Biegańskiego przy ul. Kniaziewicza

btw. my będziemy najprawdopodobniej w niedzielę. Jaka jest cena wejściówki - Dla psa i właściciela??;)

Posted

[quote name='Lolka218'][SIZE=3]Ktoś ma jeszcze miejsce w samochodzie na sobote (05.05)[/SIZE]
[SIZE=3]1 osoba + 2 pieski (mały i średni)[/SIZE]
[SIZE=3]Dokładam się do kosztów paliwa...PILNE!!![/SIZE][/quote]
a skad jestes;> ?

Posted

[quote]
btw. my będziemy najprawdopodobniej w niedzielę. Jaka jest cena wejściówki - Dla psa i właściciela??;-)
[/quote]

dla osobnika doroslego - 10 zl ( o ile mnie pamiec nie myli)
Zreszta zawsze mialam zaproszenie darmowe :) wiec moge sie mylic

pies - teoretycznie nie moze wejsc ale wchodza jesli sa na smyczy i zaktualnymi szczepieniami
Jeszcze mi sie nie zdazylo zeby mi psa nie wpuscili. Na bramce siedza naprawde normalnie ludzie i jesli widza ze pies tez wyglada na zrownowazaonego i zdrowego to bez oporow wpuszczaja :)
Wystarczy poprosic. i za psa sie nic nie placi.

[quote]Według regulaminu, pies niezgłoszony na wystawę nie ma wstępu :P[/quote]

:stupid: taak regulamin ma wiele martwych przepisow ktore przestaja obowiazywac przez desuetudo :evil_lol: