mestudio Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Piękne, bardzo mi się podoba:-). Quote
storozak Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Paróweczku na takie piękne ogłoszenie to na pewno ktoś się zgłosi:) Quote
mmd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Mi też się bardzo podoba. Zaraz podmienię gdzie się da. Ten tytuł jest świetny - z tym miałam kłopot. Quote
Onaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='jola_li']Jeżeli tak miałoby być, to może lepiej wyciąć psiaka z tła i niech wysuwa głowę zza płotu z boku na dole po prawej. Jak uznacie, że tak będzie fajnie, to w wolnej chwili mogę się pobawić ;-). A malutki napis o autorstwie wiersza, to dać gdzieś pod spodem, żeby nie wchodził na obrazek.[/QUOTE] Takich już rzeczy z wycinaniem obrazka to ja nie umiem robić dlatego tak wkleiłam zdjęcie psiaczka :). Quote
mmd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Na razie wkleiłam tekst bez wiersza w gumtree i wyróżniłam na tydzień - idzie na Warszawę (największy rynek zbytu;)) Quote
mestudio Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Mój TZ umie robić różne cuda, jak znajdzie chwilkę to może zrobi, wraca dziś wieczorem do domu. Quote
storozak Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Oj jakby było fajnie jakby parówek znalazł dom.... Quote
mestudio Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/55/jordan2nv.jpg[/IMG] TZmestudio Quote
mmd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No to zobaczcie jak to wygląda: [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Moj-prapradziadek-byl-bassetem-W0QQAdIdZ336153300[/url] Quote
storozak Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Paróweczku kochany.... Jeszcze trochę cierpliwości!!! Quote
Onaa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ale fajnie to jest zrobione :). [url]http://img337.imageshack.us/img337/55/jordan2nv.jpg[/url] Quote
wiosenka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Z takim ogłoszeniem ktoś na pewno Jordanka wypatrzy... Quote
cavani Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nie było mnie tu kilka dni, a tu takie cuda powstają! :crazyeye: Wzruszający jest ten tekst - mam nadzieję, że kogoś chwyci za serducho. A u Jordana kolejne zmiany. Ponieważ w schronisku powstały nowe kojce, trafiła do nich część czworonogów z placu z psami na łańcuchach. Wprawdzie Jordan jest niestety nadal na łańcuchu, ale pozytywna zmiana jest taka, że na tym placu utworzyła się alejka do wyprowadzania piesków, które się przy niej znalazły - na spacery. Jordan w niedzielę był na swoim PIERWSZYM OD LAT spacerze poza teren schroniska. Teraz będzie go można wyprowadzać regularnie. :multi: Quote
majowa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 dobra energia dla Pana Parówka działa :) Quote
mestudio Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Nareszcie coś dobrego:-), cieszę się bardzo. Quote
mmd Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Czy znamy kogoś, kto robi psiakom allegro? Zapłaciłabym za wyróżnienie. Quote
mestudio Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Ja robię, ale jestem bankrutem nie tylko na linii allegro - za zeszły miesiąc mam 100 za allegro do opłacenia, a jeszcze podrożało, ale zrobię z przyjemnością grubaskowi. Quote
Recommended Posts