Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']bo byłam w pracy :eviltong: a w środku tygodnia imprezke robię jaaaaaaaaa:multi: :multi::multi: Gwiazdom wszystko wolno :multi: a poza tym wczoraj były OSTATKI :eviltong: :eviltong: :eviltong:
a Ciebie nie było :shake: a ja tyle jedzenia naniosłam :roll: dla każdego coś specjalnego :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam ale ciebie nie było a jak ty byłas to mnie nie było.....ehhhh dopa:shake:

Ale marcepana wszamałam........wirtualnie oczywiście:evil_lol: dziękuję:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Na razie tak...

Wiesz, ja się już powoli przygotowuję... Avanti każdy dzień życia wyrywa siłą z łap tej pani z kosą...[/quote]

Każde odejście psiaka jest dla nas bolesne, ale przecież one "odradzają" się w innych, które należy przygarnąć i kochać, jest tyle psiego nieszczęścia wokół.

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek Iv :multi::loveu:[/quote]
oj właśnie :roll: wpadłam tu z rozpędu i nawet się nie przywitałam :oops:

Cześć Kochani :loveu: :loveu: :loveu: buziam Was mocno :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Uwielbiam te tereny... :loveu: Plaże, lasy... Eech..

A Mierzeja Helska też taka ładna?

P{f![/quote]
No pewnie, że tak..... też pełno lasów i cichych plaż (w tym czasie) :p

no co za P{f? Mówię jak jest. Przecież to 3 miesiące jeszcze.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Byłam ale ciebie nie było a jak ty byłas to mnie nie było.....ehhhh dopa:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale marcepana wszamałam........wirtualnie oczywiście:evil_lol: dziękuję:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
starałam się :oops: więc ten marcepan musiał być dla Ciebie obowiązkowo :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Na razie tak...

Wiesz, ja się już powoli przygotowuję... Avanti każdy dzień życia wyrywa siłą z łap tej pani z kosą...[/quote]
Współczuję Ci :glaszcze:......będę z Tobą.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz......przecież ja sie nigdy nie mylę:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niech wam będzie ..............jakoś będę musiała z tym żyć:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Taaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol:

Poszczekamy na Twoje urodzinki :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja dzisiaj zjadałam resztki z tej deski serów, które przyniosłaś! :eviltong:[/quote]
Właśnie widzę - nawet tą pleśń jeszcze na wargach masz :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']starałam się :oops: więc ten marcepan musiał być dla Ciebie obowiązkowo :loveu:[/quote]
:loveu::loveu::loveu:

[QUOTE]Dzięki, że się zgadzasz ze mną :evil_lol:

Nooooooo.....Dzień Kobiet niedługo :cool3:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niekoniecznie...ale skoro nalegasz:roll:

Też:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']a jak mogę wcześnej być jak pracuję do 21? :roll: nic na to nie poradzę :niewiem:[/quote]
Przecież nie neguję tego. Grzecznie z Alą i Bilą szczekaliśmy :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Muszę się zapoznać z tym regionem... Może w przyszłym roku?

A co Ty taki obrażalski? :placz:[/quote]
Polecam ;)

Ja obrażalski? :crazyeye: Za chuda w uszach jesteś, żeby mnie do tego stanu doprowadzić :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No taaaa:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co wypadają w środku tygodnia? Z resztą to jeszcze kuuuuuuupa czasu- niestety:cool1:......ale za to niedługo inna bibka sie szykuje:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Dzięki, że się zgadzasz ze mną :evil_lol:

Nooooooo.....Dzień Kobiet niedługo :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']A nie? CUś kombinuję na tą okazję :razz:[/quote]
też :p
żebyś tylko nie przekombinował :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie nalegam, tylko dziękuję za zrozumienie :eviltong::evil_lol:

aaaaa tam - 8go marca jest ważniejsze ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Podstępniś:evil_lol:

Eeeeee tam ważniejsze........NIE WAŻNIEJSZE:p[/B][/COLOR][/FONT]