Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Współczuję Ci :glaszcze:......będę z Tobą.[/quote] Dziękuję! Ale nie mówmy już o smutnych rzeczach... Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iv_']bo byłam w pracy :eviltong: a w środku tygodnia imprezke robię jaaaaaaaaa:multi: :multi::multi: Gwiazdom wszystko wolno :multi: a poza tym wczoraj były OSTATKI :eviltong: :eviltong: :eviltong: a Ciebie nie było :shake: a ja tyle jedzenia naniosłam :roll: dla każdego coś specjalnego :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam ale ciebie nie było a jak ty byłas to mnie nie było.....ehhhh dopa:shake: Ale marcepana wszamałam........wirtualnie oczywiście:evil_lol: dziękuję:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Na razie tak... Wiesz, ja się już powoli przygotowuję... Avanti każdy dzień życia wyrywa siłą z łap tej pani z kosą...[/quote] Każde odejście psiaka jest dla nas bolesne, ale przecież one "odradzają" się w innych, które należy przygarnąć i kochać, jest tyle psiego nieszczęścia wokół. Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Właśnie widzę - nawet tą pleśń jeszcze na wargach masz :diabloti:[/quote] Stręciuch! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek Iv :multi::loveu:[/quote] oj właśnie :roll: wpadłam tu z rozpędu i nawet się nie przywitałam :oops: Cześć Kochani :loveu: :loveu: :loveu: buziam Was mocno :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Uwielbiam te tereny... :loveu: Plaże, lasy... Eech.. A Mierzeja Helska też taka ładna? P{f![/quote] No pewnie, że tak..... też pełno lasów i cichych plaż (w tym czasie) :p no co za P{f? Mówię jak jest. Przecież to 3 miesiące jeszcze. Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Byłam ale ciebie nie było a jak ty byłas to mnie nie było.....ehhhh dopa:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale marcepana wszamałam........wirtualnie oczywiście:evil_lol: dziękuję:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] starałam się :oops: więc ten marcepan musiał być dla Ciebie obowiązkowo :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Na razie tak... Wiesz, ja się już powoli przygotowuję... Avanti każdy dzień życia wyrywa siłą z łap tej pani z kosą...[/quote] Współczuję Ci :glaszcze:......będę z Tobą. Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz......przecież ja sie nigdy nie mylę:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niech wam będzie ..............jakoś będę musiała z tym żyć:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Poszczekamy na Twoje urodzinki :razz: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Polecam ;) Ja obrażalski? :crazyeye: Za chuda w uszach jesteś, żeby mnie do tego stanu doprowadzić :eviltong::evil_lol:[/quote] Ja!? Za chuda w uszach? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja dzisiaj zjadałam resztki z tej deski serów, które przyniosłaś! :eviltong:[/quote] Właśnie widzę - nawet tą pleśń jeszcze na wargach masz :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś'] Nooooooo.....Dzień Kobiet niedługo :cool3:[/quote] taaaaaa :siara: :siara: :siara: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Oooooo.....coś nowego :crazyeye: Myslałem, że będzie finia :evil_lol:[/quote] Zmieniłam repertuar! Wszak kobieta zmienną jest! :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iv_']starałam się :oops: więc ten marcepan musiał być dla Ciebie obowiązkowo :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: [QUOTE]Dzięki, że się zgadzasz ze mną :evil_lol: Nooooooo.....Dzień Kobiet niedługo :cool3:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niekoniecznie...ale skoro nalegasz:roll: Też:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Nareszcie.....nie mogłem się już tego doczekać :p[/quote] :oops::oops::oops: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iv_']a jak mogę wcześnej być jak pracuję do 21? :roll: nic na to nie poradzę :niewiem:[/quote] Przecież nie neguję tego. Grzecznie z Alą i Bilą szczekaliśmy :p Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Oj....tak się tutaj mówi ;) A co Ci te banerki tak skaczą? :crazyeye:[/quote] Bo je zmieniam... Znaczy się staram zmienić... :roll: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Muszę się zapoznać z tym regionem... Może w przyszłym roku? A co Ty taki obrażalski? :placz:[/quote] Polecam ;) Ja obrażalski? :crazyeye: Za chuda w uszach jesteś, żeby mnie do tego stanu doprowadzić :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No taaaa:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co wypadają w środku tygodnia? Z resztą to jeszcze kuuuuuuupa czasu- niestety:cool1:......ale za to niedługo inna bibka sie szykuje:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dzięki, że się zgadzasz ze mną :evil_lol: Nooooooo.....Dzień Kobiet niedługo :cool3: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']A nie? CUś kombinuję na tą okazję :razz:[/quote] też :p żebyś tylko nie przekombinował :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Łeeeeeee.......a ta finia była taka słodka :shake: :evil_lol:[/quote] Dopsz! Finia! :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dziękuję! Ale nie mówmy już o smutnych rzeczach...[/quote] Życie z tego też się składa. Foć chłopaka i wklejaj te fotki ;) Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie nalegam, tylko dziękuję za zrozumienie :eviltong::evil_lol: aaaaa tam - 8go marca jest ważniejsze ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Podstępniś:evil_lol: Eeeeee tam ważniejsze........NIE WAŻNIEJSZE:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Stręciuch! :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Oooooo.....coś nowego :crazyeye: Myslałem, że będzie finia :evil_lol: Quote
Recommended Posts