Abi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [B]Ochotnicza Straż Pożarna w Gdańsku ogłasza nabór kandydatów na przewodników psów ratowniczych.[/B] Jeżeli jesteś osobą pełną zapału oraz bliska Ci jest idea wolontariatu i praca w grupie, jeśli jesteś osobą pełnoletnią, zdrową i w dobrej kondycji fizycznej, a do tego posiadasz psa w wieku od szczeniaka do 2 lat przyjaznego w stosunku do ludzi i zwierząt - [B] ZAPRASZAMY CIĘ NA SPOTKANIE INFORMACYJNE[/B] Spotkanie odbędzie się 15 września 2011 roku w siedzibie Komendy Miejskiej Państwowej Straży Pożarnej przy ul. Beniowskiego 7 w Gdańsku o godzinie 18:00. Na spotkanie zapraszamy samych właścicieli, bez psów. Proszę zabrać ze sobą dowód osobisty i książeczkę zdrowia psa. Quote
nektarynka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Witaj Abi, mam pytanie - jak często odbywa się taki nabór? Co to znaczy właściciel w dobrej kondycji? Po prostu sprawny fizycznie czy też też trochę ponad przeciętną? Będę wdzięczna za odpowiedź :) Quote
Pinesk@ Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 podpijam, może Abi odpowie bo też jestem zaciekawiona, szczególnie, że z OSP miałam stycznośc przez kilka lat :) Quote
Recommended Posts