All Activity
- Past hour
-
Czika od paru dni biega swobodnie, tzn. bez smyczy, po ogrodzie. Szarpanina na smyczy męczyła ją i mnie i postanowiłam spróbować. Miałam nadzieję, że skoro nie umie chodzić przy człowieku, to z psami sobie będzie biegać, ale ona zachowuje się podobnie jak na smyczy... Chaotycznie biega truchtem po ogrodzie, nie zwraca uwagi na psy i podbiega nerwowo ciągle pod drzwi domu. Czeka na byle okazję by wpaść do środka. Także krótkie te jej spacerki na razie i pod kontrolą, ale może z czasem trochę się to zmieni.
-
Następna dwójka na pewno nie będzie zmartwiona tym, że kastracja odwlecze się.
-
No właśnie tak myślę :( Ale może akurat. Co podżyje ten biszkopcik do 22-go to strach pomyśleć :(
-
Uratowane szczebrzeszyńskie pół-ślepaczki potrzebują wsparcia
bakusiowa replied to Baltimoore's topic in Koty w potrzebie
Ma prawo do obrażenia się. -
Poprosić mogę, ale nie wiem, co będzie dalej.
-
Rozliczenie Argo: Stan konta 17 grudzień wynosił -163,90 zł +20 zł Iwona K. +460 zł Help Animals +20 zł Tianku -360 zł hotelowanie 18.12-16.01 -129 zł Caniviton Stan konta na 16 styczeń wynosi -152,90 zł. Będę musiała po weekendzie kupić Cimalgex dla Argo. Ogólnie dziadek chodzi i to jest najważniejsze. Są gorsze dni i wtedy ten chód jest powolniejszy, zwłaszcza przednia łapka trochę mu jakby sztywnieje. Ale najważniejsze, że chodzi o własnych siłach i oby jak najdłużej!
-
Mały, drobny, zalękniony ... co zrobi bez przyjaciela ?
Tola replied to Livka's topic in Psy do adopcji / znalezione
Czy tez macie problemy z edytowaniem? Rudy do Dexterki Białasek do Jaagi Biszkopcik do Anecik Belmondo do Szafirki i jeszcze jest nadzieja dla jednego, ale to okaże się dopiero 22 -
Martusiu, przepraszam, a czy nie mogłabyś poprosić, żeby biszkopcika dołączyli do rudaska ? Pewnie nie jest to realne :(
-
Bo Biszkopcik dopiero dziś został zarezerwowany. Pewnie też zostanie zabrany z ogólnego wybiegu w oczekiwaniu na wyjazd. Trudno mi powiedzieć ...
-
Rudego dzisiaj nie widziałam, nie ma go w jego dawnym boksie. Pracownik powiedział, że jest już odizolowany od tygodnia i czeka na wyjazd.
-
Przepraszam, że tyle czekacie na informacje, ale p. Maciek zadzwonił niedawno - udało się przełożyć ten wyjazd psów z Lublina do Szczecina i 22.01. może zabrać Amika i 4 psy ze schroniska i to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale kwota niestety będzie wyższa, bo przystanków jest o wiele więcej. Podałam miejscowości, w których wysiadać będą poszczególne psy i czekam do jutra na całościowy koszt.
-
Livka replied to Livka's topic in Psy do adopcji / znalezione
Czyli oprócz Amika, który jedzie do DS, pojedzie z P. Maćkiem Rudy do Dexterki Białasek do Jaagi Biszkopcik do Anecik X do Szafirki -
No to przecież mogliby czekać obaj w jednym boksie. Do 22.01. jeszcze kawał czasu. Psy wyczuwają strach innego psiaka i któryś może na nim wyładować stres, o który w schronie nie trudno. Czemu nie są razem, skoro obaj w tym samym czasie opuszczą schron.
-
Przepraszam, że tyle czekacie na informacje, ale p. Maciek zadzwonił niedawno - udało się przełożyć ten wyjazd psów z Lublina do Szczecina i 22.01. może zabrać Amika i 4 psy ze schroniska i to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale kwota niestety będzie wyższa, bo przystanków jest o wiele więcej. Podałam miejscowości, w których wysiadać będą poszczególne psy i czekam do jutra na całościowy koszt.
-
Biszkopcik już zarezerwowany :) Jedzie do Anecik 22 stycznia, tym samym transportem co Rudy :) Wieści jeszcze gorące ;)
-
Tola replied to Livka's topic in Psy do adopcji / znalezione
Przepraszam, że tyle czekacie na informacje, ale p. Maciek zadzwonił niedawno - udało się przełożyć ten wyjazd psów z Lublina do Szczecina i 22.01. może zabrać Amika i 4 psy ze schroniska i to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale kwota niestety będzie wyższa, bo przystanków jest o wiele więcej. Podałam miejscowości, w których wysiadać będą poszczególne psy i czekam do jutra na całościowy koszt. -
Przepraszam bardzo, nie śledzę wątku, bo domowe sprawy nie zostawiają mi na tyle wolnego czasu, żebym mogła często zaglądać na dogo, ale wiem, że były przymiarki do zabrania także i tego psiaczka, czy nic z tego nie wyszło? Bo jeśli także ma jechać, to może mogliby czekać za wyjazd w tym samym boksie. Żal mi bardzo biedaka :(
-
Livka replied to Livka's topic in Psy do adopcji / znalezione
Pięknie dziękujemy :) To ogromna pomoc i wsparcie. Nadal szukamy deklaracji bo socjalizacja może potrwać.
-
Newsletter