Cześć:) Ja bym bardzo chętnie poczytała ale raczej w pl.... Jak byście miały jakieś linki to bardzo proszę o podanie. Ciężko coś znaleźć konkretnego na ten temat.
Od paru lat swojego ON trzymam na barfie (chyba:)). Z papek warzywnych zrezygnowałam bardzo szybko bo musiałam go zmuszać. Ale jak przyjdzie, kiedy jem gruszkę czy rzodkiew i mówi, że chce to dostaje:)
Generalnie mam wrażenie, że różnica polega na procencie kości w diecie i wielkości kawałków? Tego pierwszego nigdy specjalnie nie liczyłam. Kieruję się wyglądem kupy:) A wielkość kawałków... No to jest akurat w moim przypadku problem. Bo - na przykład - taka głowizna wołowa w kawałeczkach odpada? Generalnie staram się kupować w całości (to znaczy dobrze jak z podrobami, bo głowa itp odpada - nie mam dostępu) ale ciężko jest. Próbowałam w wielu sklepach i nawet ze ściągnięciem serc wołowych mają problem... A jak zaczęłam mówić o mózgu itp. to dziwnie na mnie patrzyli.... No i nie daję wieprza bo się boję wścieklizny rzekomej (tak to się nazywa?).
Tak czy siak będę wdzięczna za linki pl. Pozdrawiam:)